הסיפור שלי מתחיל ככה אני אבישי ויש לי חבר בשם עידו...בני 15 עולים לכיתה י'
ואי תמיד הייתי מסתובב איתו והולך איתו למקומות (קניונים וכאלה) ותמיד הייתה לי הרגשה שהוא מנצל אותי בכסף ובכל מה שהיה אפשר לדפוק אותי הוא היה עושה ואני תמיד הייתו לעזור לך אם בנות שהוא
היה צריך עזרה שאני ידבר איתם ותמיד הוא הוציא אותי ילד זיין כזה מניאק נגיד הוא דיבר אם ילדה מהפלא שלי בשם שלי (ילדה שהוא פעם היה חבר שלה והיא זרקה אותו, אז היא אמרה לו שאני אבל בעיקרון שהוא מצחיק ואז הוא אמר לה בשמי אם אני לא הייתי מצחיק את חושבת שמישהוא היה מסתובב איתי?... כאילו הוא הוציא ילד מפגר אם קבלה) אז אמרתי לעצמי זיין שהוא ידפוק אותי כל הזמן אמרתי לילדה הזאת שאני לא דיברתי איתה באותו היום ואז הדפוקה הזאת אמרה לו את זה קיצור עבר איזה שבוע מהמקרה והוא הכיר לידה שרלולה כזאת ואז הוא זיין אותה ובאותו יום ישנתי אצלו ואז שחזרתי לבית שלי לא עברה שעה והוא אמר לי לבוא אליו לבית והוא גר 2-3 קילומטר ממני טוב מה אני יעשה אני חבר טוב ואני אוהב לעזור לחברים שלי אז באתי אליו טוב נישארתי אצלו עד איזה 1 בלילה ובזמן הזה הוא דיבר אם הילדה ההיא טוב אמרתי לו שאני הולך לבית שלי והוא אמר לי לא תתקשר לבית לתגיד שאתה פה אצלי בסדר התקשרתי ואחותי ענתה ואמרה לי לבוא מהר לבית כי מאוחר בסדר אמרתי לו שאני הולך ואז הוא אמר לי לא אני ידבר אם אמא שלך אמרתי לו שאני חייב ללכת ככה הוא תחן אותי עוד 30 ד'ק טוב הלכתי לבית שלי ועוד לא הגעתי כי לוקח זמן בנתיי הוא התקשר לבית שלי ואמר לאמא שלי שאני יושן אצלו ואני כבר רדום ואני לא רוצה לחזול לבית בסדר הוא זיין לאמא שלי את השכל ואז הגעתי לבית לאמא ב2 3 בלילה התחילה לצעוק עליי אבל בעיקרון אני שמח שכול זה קרה כי עכשיו נפתחו לי העיניים לראות איזה ילדה זיןןן הוא והיום אני לא מדבר אם עוד איזה 3 ילדים שהוא גם דפק ]= ופשוט חבל לו עוד אין לו חברים....(וכל זה היה בישביל זיון מסריח לילדה שפתחו אותה בכיזה ז'...)

ציטוט ההודעה
גשם של עופרת יצוקה.