קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]איך ילד בכיתה ח' יכול להכיר בנות?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 14-09-2008, 01:06
  2. פריקה|ילד זונה
    על ידי avishai4 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-07-2008, 21:19
  3. [סקר+דיון] האם אתה חכם יותר מילד בכיתה ו
    על ידי dank179 בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-10-2007, 00:52
  4. [סירטון] קבלו איזה ילד חכם
    על ידי De@n בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 17-08-2006, 03:30
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 69

[פריקה]החטיבה מעיניו של ילד חכם בכיתה ז'

ברירת מחדל [פריקה]החטיבה מעיניו של ילד חכם בכיתה ז'

תקשיבו הנוער של היום זה חתיכת נוער מטומטם..
    אני בטוח שילדים מהחטיבה שבינינו, אחרי שתקראו את זה, אם תהיו כנים עם עצמכם.. גם אתם כאלה..
    עליתי השנה לכיתה ז' ואני נפגש מלא עם ילדים מכיתות יותר גבוהות..
    שמתי לב שבכיתות ז',ח',ט' יש תופעות מאוד מטומטמות:
    הראשונה, היא העיקרית.. כמה חברים נפגשים מספרים בדיחות (לפעמים מצחיקות ולפעמים לא) רק בשביל יום אחרי זה לספר לכל מי שלא היה שם.. "אתה לא מבין איזה 'צחוקים' היה אתמול"...
    השנייה, ילדים כל הזמן בעומק ליבם רוצים להרוס אחד לשני.. אני חושב שזה נובע מקנאה.. (הדשא של השכן ירוק יותר, כנראה שזה אצל כולם ככה)..
    השלישית, היא התופעה של מותגים, אם תבוא עם חולצה חלקה שכתוב עליה בקטן בשרוול LACOSTE לדגמא, זו תהיה חולצה יפה.. אם תבוא אם חולצה חלקה שלא כתוב עליה כלום היא עלובה..
    הרביעית, תופעה של "חיימשלי", "חולה עלייך", "מת עלייך" וכו'.. זה בסדר לדבר ככה (אפילו שזה עדיין תת רמה) אבל לא למישהו שהכרת לפני 3 דקות..
    התופעה החמישית היא התופעה של עישון והאלכוהול בשביל פוזות, ילדים הורסים לעצמם את החיים בשביל להרשים בנות, לא שזה מרשים מי יודע מה (בדרך כלל רק את הפרחות הרציניות)..
    התופעה השישית היא ילדים "פריקים"..
    מה הם חושבים לעצמם? ילדים (בדרך כלל אלו שיש להם בעיה פיזית כלשהי ולכן מהתחלה נודו מעט מהחברה, אבל במקום לנסות להשתלב בחברה הם מתרחקים באבואהבואה..

טוב שמעו אולי אני ייזכר עוד מעט בעוד אני יכתוב פה..

2. קישורים ממומנים

תשובה מפיו של ילד בכתה י"א:

אתה גאון צודק בכל מילה ומילה.. באמת חכם

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    1
    נקודות
    10

תשובה של ילד בכיתה ח'

תמיד קורה שבאים ביום למחרת כמו שאמרת כדי להגיד מה היה ביום הקודם , מה הבעיה פה.??

לגבי מותגים - מה שלא תגיד , בגדים בצורה מסוימת {אני לא אומר 100%} מראים אופי של בן אדם , תראה בן אדם שהולך עם חליפה ועניבה לעבודה או בן אדם שהולך עם T SHIRT לאירוע , זה יכול לשקף בן אדם
    ובבתי ספר מנסים לא להראות הבדלי מעמדים ועוד כל מיני דברים שבגדים מראים על בן אדם ע"י תלבושת אחידה { שאני לגמרי נגד זה} , אם אתה חושב שאני אומר את זה כי אני הולך עם מותגים , אתה טועה בגדול כי אני ממש לא הולך עם מותגים.

שתיה ועישון - כן זה בעיה , כמו שאמרת לפוזה , תכלס אני מכיר יותר ילדים שלא שותים ומעשנים {בגיל שלי} ואומרים שגם לא יעשו את זה . אם זה בגיל יותר מאוחר זה משהו אחר , כל עוד אתה לא נודע בזה זה לא אמור לעניין אותך . ותאמין לי שהם יבינו את זה בגיל קצת יותר מאוחר.

ציטוט נכתב במקור על ידי BangBang צפיה בהודעה
    תשובה של ילד בכיתה ח'

תמיד קורה שבאים ביום למחרת כמו שאמרת כדי להגיד מה היה ביום הקודם , מה הבעיה פה.??
    הם באים כאילו בהתלהבות כדי שהשני יקנא ואומרים "צחוקים"..
    הקטע הוא שה"צחוקים" שלהם זה סתם הם צחקו בכטוח כדי אחרי זה להתלהב בזה..
    אני לא אומר שיש בעיה.. אני פשוט אומר שזה מטומטם..

משתמש מתחיל האוואטר של חRa
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טיפ של אלופים - אתה מתחיל הכי מהר שלך ולאט לאט אתה מגביר

תשובה של עוד אחד מ יא':

אצלינו ברמת גן אין חטיבה , עוברים ישר לתיכון (בכיתה ט' אתה כבר בתיכון) וזה ככה לאורך כל החטיבה\תיכון
    אתה תגלה את המחששה מהר מאוד (אם לא גילית עדיין) ותראה שהיא עמוסה רוב היום באנשים

בקשר לשתייה, ישלי חברים שממש אוהבים לשתות עד שהם שיכורים מתים, בחיים לא הבנתי את זה, אני רואה אותם שותים בכמויות שאני לא הייתי שותה אחרי ריצת 3000 באמצע יולי אף פעם לא הבנתי את זה... הם אומרים לי שכשאתה שיכור הכל מצחיק וזה... אני נהנה גם בלי לשתות כמוהם, אז בשביל מה לי לדפוק תראש
    ההצלחה אינה סופית, והכישלון אינו מוחלט. התעוזה היא שנחשבת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    משפט מחץ? אקונה מטטה

אני דווקא חושב שהשנים הראשונים הם לא נכונים ונובעים ממקרים ספציפים שקרו לך, כי לי לא יצא לראות תופעה כזו בכל שנותי מז' עד י'(לפחות לא יותר מפעמיים שלוש, נגיד).
    על השלילשית אפשר להתווכח כי לפעמים המושג "חולצה יפה", גם אם היא חלקה עם סמל קטן בא גם בעקבות האיכות של החולצה(ולא הקישקושים שעליה) שאפשר לומר שלאקוסט ודומיה די מומחיות בזה, במיוחד כשאר זה עומד מול חולצה, גם כן חלקה, של TNT לדוגמה שלפעמים נדמה שהן עשויות מאוריגמי.

התופעה הרביעית היא המעצבנת והמציקה מכולם כי היא, לעומת החמישית(המעצבנת לא פחות) פוגשת אותך בכל שלב של היום, בכל יום. במיוחד אם אתה נקלע בטעות לאתרי ה"הקוצי מוצ'י" כמו מקושרים וכו' שבהם ילדים שלא היכרת ופגשת בחיים מוכנים עלק למכור ת'סבתא שלהם למענך ואוהבים אותך אהבת אמת רק כדי שתגיב על איזו תמונה מעפנה שהם מסטולים באיזה מסיבה, או בכלל שבן אומר לבן אחר שהוא לא מכיר "יחתיך.. בעע, פאקינג בעע.

את הפריקים אתה לא יכול להאשים בטמטום. ילד שמנודה מהחברה והופך לפריק, בסה''כ מנסה למצוא נחמה בקרבת פריקים אחרים..
    נערך לאחרונה על ידי titotito; 05-04-2009 בשעה 20:01.

!!!Hello Wsconsin
    Dont Waste Your Youth Growing Up

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

סבבה אתה צודק ברוב, תאמין לי הילדים האלה שכיתות ז'-ח' שמדברים על אלכוהול ועישון לרוב זה לא פוזה והם באמת כאלה שישתו ויעשנו ומה לא.

דבר שני פריקים, אין להם שום בעיה פיזית אין להם שום בעיה זה שהם שומעים מוסיקה שונה מהמוסיקה שאתה רגיל אליה לא הופך אותם למוזרים או שונים ממך.
    זה כמו שאני יגיד בתור משהו ששומע רוק ומטאל שמי ששומע מזרחית הוא ילד פיגוריסט עם בעיות.

ודבר אחרון אתה צודק לגמרי גם אני בגיל שלך היו לי הרבה תלונות על הבוגרים ממך, וזה כולם ככה, אבל שאתה תגדל עוד טיפה נראה אם דעתך תישמר או תשנה. אתה גם תהפוך להיות ילד שחש גדול וליד ילדים קטנים תתפוס פוזה, תדבר עם חברים על בחורות אלכוהול והכל.
    נערך לאחרונה על ידי .Tal; 05-04-2009 בשעה 20:39.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

FUCK אתה ילד!!!
    ילד- תהנה מהחיים הקצרים שלך. בגיל 50 תתלונן על תופעות אלו כאשר לא יהיו לך שיניים ולא יעמוד לך ללא כדור.
    עכשיו תהנה ממה שיש...!!! תהנה מלהיות ילד. מהיכולת להגיד מה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה.
    מהיכולת לעשות "צחוקים".
    כן גם מ"להרוס" אחד לשני...
    תמשיך להיות עם עצמך ולחיות באשליה של גיל 50 תמות בגיל צעיר שלא נהנת מכלום, עם קרחת, גרושה מרשעת 2 ילדים וכלב.
    "אין כמו האהבה שלך"

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

סתם שאלה,מה אתה מגדיר פריק?

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

החטיבה מעיניו של ילד חנון בכיתה ז'
    נערך לאחרונה על ידי skiper; 05-04-2009 בשעה 21:06.
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

ThE
    אורח

אתה צודק זה חרא ילדים בוא נרצח אותם
    נערך לאחרונה על ידי ThE; 05-04-2009 בשעה 21:17.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אמ.. בתור אחת שנמצאת עכשיו בחטיבה התפלאתי לשמוע ממך עכשיו את מה שאמרת .
    1.ברור לך שבחטיבה כל אחד מפתח לעצמו את הסגנון שלו כל אחד מסתובב עם אנשים שהוא אוהב לובש את הבגדים שהוא אוהב ושומע את המוזיקה שהוא אוהב, ויש אנשים שמדביקים על זה סטיגמות כמו למשל -ערס,פרחה,פריק.. עכשיו אני לא מאמינה בשטויות האלו אבל זה מה יש, זה מין סימן זיהוי כזה אצל כל בנאדם .אתה לא יכול להאשים אותם על זה כי זה החברה מדביקה להם את הסטיגמות האלו ולא הם לעצמם.
    2.התופעה של עישון ושתייה היא באמת מאוד מוכרת ובתור אחת שיש לה כמה חברים שמעשנים אני אומרת לך שזה לא כזה נורא, לפי דעתי זה מפריע לך בגלל שאתה לא יודע מה זה ובחיים לא הסתובבת עם אנשים כאלה. גם אני לפני שהסתובבתי איתם הייתי בטוחה שכל מי שמעשן מפגר ומתברר שזה לא ככה. והם עושים את זה בגלל צורך כלשהו מן הסתם.
    3.לגבי המותגים,כל אחד הולך עם מה שהוא רוצה בחיים לא נתקלתי בתופעה כזאת בבי"ס שלי,כל אחד הולך עם מה שבא לו בד"כ זה סתם ג'קטים מעפאנים של התלבושת אחידה ואיזה ג'ינס עם אולסטאר, אין איזה סטייל מיוחד וגם אם היה זה לא באמת היה מעניין אף אחד.
    4.לגבי התופעה שאמרת שמנסים לגרום לך לקנא בגלל שהם יצאו יום קודם והיה להם "צחוקים" ממש הצחיקה אותי, בחיים לא שמעתי על התופעה הזאת.תשמע זכותם לצאת ולדבר על זה ... אם זה מפריע לך תעביר נושא או שתתעלם אף אחד לא באמת מנסה לגרום לך לקנאות. בטח אתה סתם פרנואיד..
    זהו,אלה היו פניני החוכמה שלי להיום.אני מקווה שהשכלת קצת (:

שתבינו, זה לא שאני לא עושה את הדברים האלה לפעמים.. אבל כשחושבים על זה, זה טמטום..
    יכול להיות שלא כל התופעות זה בכל האזורים.. אצלי התופעות האלה יש כל הזמן..
    וגם אני ניסיתי כמה פעמים לעשן..
    סיגריה זה הדבר הכי מטומטם נראה לי שאפשר לעשות.. נרגילה לפחות יש טעם נהנים מזה.. אבל סיגריות זה רק בשביל פוזה..

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

מה אומר ומה אגיד,אתה ידידי תהיה שמאלני בעתיד

ציטוט נכתב במקור על ידי LeBron צפיה בהודעה
    מה אומר ומה אגיד,אתה ידידי תהיה שמאלני בעתיד
    חחח מה הקשר?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,545 | הודעות: 8,174,132 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect