קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה אתם חושבים יקרה בפרק האחרון?
    על ידי vection בפורום הנפילים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-06-2007, 12:31
  2. תגובות: 97
    הודעה אחרונה: 02-06-2007, 22:38
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-05-2007, 23:16
  4. [דיון] מה אתם חושבים על משחק השלום?
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-12-2006, 19:11
נושא נעול
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 63 מתוך 63

[דיון] מה אתם חושבים על חבר/ה אתיופית? - עמוד 5

חבר אמיתי האוואטר של Alex
    שם פרטי
    Alex
    לייקים
    5
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    אם לא, איך לא?

אני אצא בכיף עם אתיופית זה לא בעיה בשבילי..

2. קישורים ממומנים

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי trrt צפיה בהודעה
    כ"כ נכווון !! למה לנסות למצוא הסברים לכל דבר??
    Ori קראתי חלק מהתגובות שלך ואתה מחרבש שטיות.
    אני מניוקייי אם מיש'ו פה לא נגעל מאתיופית ומיש'ו באמת יצאא איתם
    חאאלס צביעות !

לעיניין
    מעלה ביי דחייה ואף גועל לא נמשך בכלל !
    שקרן מי שאומר שכן !
    אני מחרבש שטויות אני סך הכל מנסה להסביר לבן אדם שהוא מזיין את השכל אין בדיון הזה שמץ של גזענות...
    אם ההית באמת מבין מה כתבתי כניראה שזה היה מובן לך..

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    טוב מזל שהגבתי בין הראשונים לפני כל הדיון הארוך שלכם (ONEEL VS ORI) ויש לי מה להגיד.
    ONEEL אתה באמת לקחת את העניין רחוק מידי סה"כ היתה שאלה מה דעתך לא האם אתה שונא אתיופיות! ובגלל שהשאלה היתה בנויה כך אין מקום לגיזענות שהצגת, כי כמו שראית אני אמרתי אני לא הייתי יוצא אבל אין לי שום בעיה עם העדה אלא להיפך! וחוץ מזה כמו שאמר כאן מישהו אין אדם בעולם שהוא לא גזען לפי ההגדרות היבשות שהבאת וזה מכיוון שלכל אדם ישנן העדפות לגבי הכל וזה מבוסס על ניסיון החיים שלו ועל החברה בה הוא חי! אין שני בני אדם בעולם שמסוגלים לראות תמונה אחת ולראות אותה בצורה זהה! זה בלתי אפשרי! ולכן ישנם כאלה שחייהם הובילו אותם לראות אתיופים או שחורים בכלל כדבר דוחה ויש כאלה שחייהם הובילו אותם בדיוק להיפך!
    אבל מכיוון שאנו חיים בחברה מעורבת אין מקום להגיד אני שונא אדם כי לדוגמא הוא בעל נתוני מראה שונים אולי אתה יכול לומר לא הייתי יוצא עם אחד כזה אבל לשנוא אותו כי כך הוא נברא זאת גיזענות אמיתית! וכל מה שאתה באת להוציא מהדיון זה שיש כאן גזענות אמיתית ולא אין כאן כזאת.
    ואפילו תגובה אחת שהבאת כאן בציטוט לא יודע אם היא יכולה להתאים לגיזענות אמיתית (התגובה של AVIV) אבל מכאן ולהביא את כולם למצב של גיזענות כזאת זה אבסורד!
    חוץ מזה מה לך אין העדפות? מה אתה מסוגל לצאת עם כל מישהי גם אם היא שמנה מכוערת? מה אתה גיזען? לא פשוט יש לך העדפות. כל העניין של הגזענות שאתה מחפש לא נמצאת כאן, כי אתה צריך לשלול בצורה כוללת את כל קבוצת האנשים כי הם לא מתאימים לך ולא רק אתה צריך לראות בזה בעיה כזאת שגם אם חבר שלך יוצא עם אחת מהקבוצה שאתה שולל כבעיה או אפילו לשלול אותו כי הוא מתחבר אל הקבוצה הזאת.
    בכל מקרה אין לי מה להוסיף חוץ מזה שאתה הדמגוג פה ולא אורי כי הוא ניסה מספיק פעמים להראות לך שאכן אתה מושך את הדיון לנקודה שלא נמצאת כאן.
    ולא אל תנסה להתחיל איתי בדיון כי אני מבטיח לך שדמגוגיה בוויכוחים מסוג אלה לא תעבוד אצלי.
    איך אני אוהב לקרוא את התגובות שלך רואים שיש בהן משהו אחר יותר בוגר ורציני וממש כיף לקרוא אותם(והן ענייניות ולא ארוכות מידי כמו של אורי)

דרך אגב אני רשמתי שאין בן אדם שהוא לא גזען וזה באמת נכון עם אתה מאמין בזה או שלא זאת החלטה שלך.

בקיצור הדיון הזה כבר הספיק לטעמי אפשר לנעול אותו
    [CENTER]

נושא נעול
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,434 | הודעות: 8,174,021 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect