נכתב במקור על ידי
lemongrass
טוב מזל שהגבתי בין הראשונים לפני כל הדיון הארוך שלכם (ONEEL VS ORI) ויש לי מה להגיד.
ONEEL אתה באמת לקחת את העניין רחוק מידי סה"כ היתה שאלה מה דעתך לא האם אתה שונא אתיופיות! ובגלל שהשאלה היתה בנויה כך אין מקום לגיזענות שהצגת, כי כמו שראית אני אמרתי אני לא הייתי יוצא אבל אין לי שום בעיה עם העדה אלא להיפך! וחוץ מזה כמו שאמר כאן מישהו אין אדם בעולם שהוא לא גזען לפי ההגדרות היבשות שהבאת וזה מכיוון שלכל אדם ישנן העדפות לגבי הכל וזה מבוסס על ניסיון החיים שלו ועל החברה בה הוא חי! אין שני בני אדם בעולם שמסוגלים לראות תמונה אחת ולראות אותה בצורה זהה! זה בלתי אפשרי! ולכן ישנם כאלה שחייהם הובילו אותם לראות אתיופים או שחורים בכלל כדבר דוחה ויש כאלה שחייהם הובילו אותם בדיוק להיפך!
אבל מכיוון שאנו חיים בחברה מעורבת אין מקום להגיד אני שונא אדם כי לדוגמא הוא בעל נתוני מראה שונים אולי אתה יכול לומר לא הייתי יוצא עם אחד כזה אבל לשנוא אותו כי כך הוא נברא זאת גיזענות אמיתית! וכל מה שאתה באת להוציא מהדיון זה שיש כאן גזענות אמיתית ולא אין כאן כזאת.
ואפילו תגובה אחת שהבאת כאן בציטוט לא יודע אם היא יכולה להתאים לגיזענות אמיתית (התגובה של AVIV) אבל מכאן ולהביא את כולם למצב של גיזענות כזאת זה אבסורד!
חוץ מזה מה לך אין העדפות? מה אתה מסוגל לצאת עם כל מישהי גם אם היא שמנה מכוערת? מה אתה גיזען? לא פשוט יש לך העדפות. כל העניין של הגזענות שאתה מחפש לא נמצאת כאן, כי אתה צריך לשלול בצורה כוללת את כל קבוצת האנשים כי הם לא מתאימים לך ולא רק אתה צריך לראות בזה בעיה כזאת שגם אם חבר שלך יוצא עם אחת מהקבוצה שאתה שולל כבעיה או אפילו לשלול אותו כי הוא מתחבר אל הקבוצה הזאת.
בכל מקרה אין לי מה להוסיף חוץ מזה שאתה הדמגוג פה ולא אורי כי הוא ניסה מספיק פעמים להראות לך שאכן אתה מושך את הדיון לנקודה שלא נמצאת כאן.
ולא אל תנסה להתחיל איתי בדיון כי אני מבטיח לך שדמגוגיה בוויכוחים מסוג אלה לא תעבוד אצלי.