''מי שמאמין לא מפחד את האמונה לאבד ולנו יש את מלך העולם והוא שומר אותנו מכולם ''
''מי שמאמין לא מפחד את האמונה לאבד ולנו יש את מלך העולם והוא שומר אותנו מכולם ''
|
|
יפה שמתעלמים מהתגובה ההגיונית היחידה באשכול (אחמ אחמ התגובה שלי בעמוד הראשון).
תבינו להיכנס לדיון פלוסופי אם האל קיים או לא לא יביא אותנו לשום מקום כי כל האמונה באל עם דגש על המילה אמונה היא מה לעשות אידיבידואלית כמו שלא ניתן לאחבן את כוח המישכה בעזרת אף אחד מהחושים שלנו גם לא ניתן לאבחן את קיום האל ע"י אותם חושים..
בכל מקרה אל מול כל הנחה מדעית יש הרבה השערות קודם לכן רק האמונה בחיפוש ומציאת הפתרון תביא לפיתרון אמיתי.
אגב אני אישית לא מאמין בישות המקובלת שהרוב מאמינים בה מה שכן אני מאמין שקיים כוח כלשהו שמארגן את הכל כפי שהוא אמור להיות מאורגן (אתם תקראו לזה איך שבא לכם)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זאת השאלה הגדולה בכל הזמנים
התשובה אינה ברורה :/
תתחיל איתה זרוק לה מילה
אל תתבייש היא אישה רגילה
תתחיל איתה היא מסתכלת
היא רוקדת ושוב משתוללת
תתחיל איתה ואל תאכזב
היא יודעת אתה עוד אוהב
תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב
אתה אומר שהדוסים יעזבו אותך בשקט, אבל בעצם אתה עכשיו מנקיט את כולם נגד ה'.
מה שאתה עושה, הדוסים עושים.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
אלוהים יצא לחופשה בזמן השואה
אני אישית לא מאמין באלוהים, אבל גם אם אלוהים כן היה קיים, בטח הייתה לו סיבה טובה, הרי הוא משולם.....
נערך לאחרונה על ידי theidan; 08-05-2010 בשעה 00:36.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
חח פיליפ הגבת כל הזמן הזה?
משועמם אתה אה
יש אנשים שכל כך מאמינים בצדקתם שהם ילכו עם זה עד הסוף, גם אם אין לזה מטרה או סיבה הגיונית, ופיליפ מבין שאין עם מי ללכת ראש בראש, אבל הוא ממשיך
יאללה דיון חרוש, תסגרו אותו, סתם יוצר פילוג בפורום, כל אחד מאמין במה שהוא רוצה.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
נכון הוא שכח להוסיף גם כסף למשוואה = דת ו/או כסף = ריב.
ולא יודע באיזה עולם אתה חי אבל יש יותר סיבות למה אלוהים לא קיים מאשר למה הוא קיים, זה שאתה מאמין זה סבבה אבל אל תנסה "לשכנע" אנשים אחרים גם כן מבלי ביסוס מוצק.
אני אישית מאמין במדע ואבולוציה, מי שאומר שאבולוציה זה בולשיט הוא פשוט לא למד/לא חקר לעולם אבולוציה, אין לו מושג מי זה דאוורין ובטח שאין לו מושג מבחינה ביולוגית מה קרה איך קרה ולמה זה קרה.
אותו חוסר ידע מתבטא בכל דבר שמגיע לכבוד ותהילה, אם תלך לרופא ותשאל אותו על משהו שהוא לעולם לא למד ושמע הוא יגיד לך שהוא מבין ויעשה הכל כדי להוכיח לך שהוא צודק (או שלא, הוא פשוט יגיד לך ואתה תאמין לו כמו מטומטם כי הוא "רופא", רוב הרופאים בארץ ישראל הם דבילים שלא מבינים שום דבר, לכן כדאי תמיד להתייעץ עם 2 אם לא 3 כאשר מדובר בנושא רציני).
לגבי דברים אחרים כמו לדוגמה השקעות בבורסה, תמיד אנשים יגידו שהם מבינים בהכל אבל לעולם לא השקיעו או חקרו את הנושא, כך האנושות עובדת, כולם רוצים לדעת שהם הכי טובים והם תמיד צודקים, אבל זה קל לזיין את שכל אבל קשה לעשות.
אני חושב שתנ"ך למדתי כל התקופה של הבית ספר, אני היחיד בכיתה ששאלתי את שאלת ה "למה?", כולם קיבלו זאת כמובן מאליו וכשאני התחלתי לשאול שאלות שאף אחד לא העז לשאול המורה התחילה לגמגם, אמרה אין לזה הסבר, אני אברר לך (כמובן שלא קיבלתי בחיים תשובה), אז למה להאמין אי פעם? יש על זה אחלה סירטון הייתי מביא אותו לכאן אבל בגלל שרובכם בני 14 לא תבינו אותו כי זה באנגלית.
אני יכול לומר גם בלב שלם שאני שונא חרדים, לא סובל אותם בכני אדם, כתרבות וכלא כלום, נכון אולי אני מכליל ואולי אני גזען אבל אותו דבר יכולים לומר על כל דבר וכל אחד כאן גזען במובן כזה או אחר (אם זה קשור לערבים, פלשתניאים, שהידים או מה שזה לא יהיה [שגם אותם אני שונא אבל זה נושא אחר].
טוב לא רוצה לבעס שמחות, אבל האשכול הזה הוסט מהנושא לקיבינימט.
להתווכח פה לא יעזור, כי זאת שאלה שאין עליה תשובה חד משמעית,
אי אפשר להוכיח שיש או אין אלוקים, נקודה.
( למרות שבתכל'ס אין)
יש את פורום דת בשביל זה.
נעול.
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 08-05-2010 בשעה 08:38.