נכתב במקור על ידי
דוד 3
שטויות במיץ, היהדות היייתה הראשונה עם העולם הבא, הנוצרים עשו כל מיני שינויים בזה בדת שלהם, אבל היהדות לא עשתה שום שינויים בזה, תמיד היה כזה דבר עולם הבא בתנ"ך, וגם גלגול נשמות.
ולגבי ה150 מיליון שראו חייזרים:
א. זה 150 מיליון מתוך 7 מיליארד בעולם, אלו אנשים שלקחו אותם מתוך כמה אנשים, נגיד, מתוך 50, לקחו אחד שראה חיזרים, המיליון איש שהיו במעמד הר סיני אלו לא היו אנשים משוגעים (גם לא נראה לי שכל האנשים הללו משוגעים), אולי אם רק אחד מתוך 50 איש היה אומר שראה ניסים ונפלאות אפשר היה לומר שזה שקר, אבל, כולם ראו את זה, 50 מתוך 50 איש.
ב. אם 150 מיליון איש אומרים שראו חייזרים, אתה לא יכול לקרוא לכולם משוגעים, אז נכון, אולי הרבה מהם משוגעים, אבל מה אם באמת חייזרים חטפו אנשים, כאילו, למה אתה מכחיש את זה? הרי אם חייזרים יכולים להגיע לפה (שזה כבר מראה שהם הרבה יותר מפותחים טכנולוגית מאתנו), אז הם כנראה יכולים גם לא לעורר מהומה כשהם מגיעים לפה, בכלל, זה שבסרטים חייזרים מגיעים תמיד בשביל להחריב את כדו"א, לא אומר שכך במציאות, הם כנראה באו ללמוד עלינו יותר, הרי אם הייתה לנו יכולת להגיע לכוכב לכת אחר, הרי לא היינו רוצים להחריב אותו, אלא היינו חוקרים אותו, כך גם החייזרים שהגיעו (אני יודע שזה נשמע הזוי, אבל בעצם, אתה הזוי אם אתה אומר שלא היו פה חייזרים בכל שנות קיום הכדור) לפה, הם בסך הכל באו לחקור את כדור הארץ, כדי להבין אותנו, את צורת החיים שלנו.
חוץ מזה, בריאת העולם מספרת על בריאת העולם, ולא על בריאת היקום או הגלקסיה, ולא כל כך נראה לי שמה שנברא בבריאת העולם נקרא חייזר.
ולמה נראה לכם שה' לא יכול לחצות ים עלוב אחד לשניים?! כאילו מה זאת המחשבה הזאת כאילו שה' הוא מוגבל כמו בנ-אדם?! ואם הוא הפיל את חומות המים על מצרים באותו זמן, אז סביר להניח שישארו באותו המקום.