קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 07-11-2010, 18:20
  2. תספרו דברים מפחידים שקראו לכם
    על ידי ofir22221 בפורום דיבורים
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 06-09-2009, 22:05
  3. דיון|המקרים הכי מעניינים שקרו לכם.
    על ידי grass בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 24-11-2008, 08:21
  4. [דיון]דברים מצחיקים שקרו היום בכדורגל
    על ידי imtnt בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-12-2007, 19:50
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-10-2007, 09:53
נושא נעול
עמוד 6 מתוך 6 << ראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 87 מתוך 87

[דיון] דברים מפחידים שקרו לכם. *לא מומלץ לכאלה שמפחדים.* , (הדיון שוחזר :P) - עמוד 6

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

ציטוט נכתב במקור על ידי Metronome צפיה בהודעה
    תאמין שאתה בעולם הזה רק בשביל "לשרת דמות בלתי ניראת שבחיים שאפילו לא תקשרה איתך", ושאנחנו מאמינים שהעולם נוצר "מפיצוץ"
    אני לא איש דת או משהו אני פשוט אדם מאמין , תיקרא כמה דברים על הדת ואתה תבין שיש אולקים .. וזה נישמע לך הגיוני מיפיצוץ יילד חולה ? , מפיצוץ נוצר חיים בן אדם נושם עם לב ריאות מוח חיות ים טבע שמיים ארץ - וכל זה מפיצוץ ? תיתעמק בדת ותבין שהכל מלמעלה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חן
    לייקים
    0
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    "כפי שהשינה מתוקה לאחר יום עבודה, המוות נעים אחרי חיים טובים." - לאונרדו דה וינצ'י

ציטוט נכתב במקור על ידי KillZone727 צפיה בהודעה
    אני לא איש דת או משהו אני פשוט אדם מאמין , תיקרא כמה דברים על הדת ואתה תבין שיש אולקים .. וזה נישמע לך הגיוני מיפיצוץ יילד חולה ? , מפיצוץ נוצר חיים בן אדם נושם עם לב ריאות מוח חיות ים טבע שמיים ארץ - וכל זה מפיצוץ ? תיתעמק בדת ותבין שהכל מלמעלה
    כמו שרמזתי בתגובה הקודמת, אנחנו לא נוצרנו מפיצוץ. המפץ הגדול לא היה פיצוץ, והמפץ הגדול לא יצר שום דבר חדש - הוא פשוט התחיל את ההתרחבות של היקום
    כן, תוך כמה מיליארדי שנים וכמה תהליכים מסובכים שאני לא יכול להסביר לך את רובם (כי אני לא מכיר), אנרגיה הפכה לחומר, חומר הפך לחומרים אחרים, כמה מהחומרים הפכו לשמש, גזים מהשמש הפכו לכדור הארץ, הגיעו מים לכדור הארץ (לא, לא יודע איך), כמה חומרים בכדור הארץ הגיבו אחד עם השני ונוצרו חיים. החיים התפתחו והגיעו למה שאתה מתאר כ"בן אדם נושם עם לב ריאות מוח וחיות".
    לא היה כאן שום פיצוץ, רק אלפי תהליכים שלקחו מיליארדי שנים.

באמת שאין לי בעיה איתך ואתה יכול להאמין במה שבא לך, רק לפחות תקרא קצת לפני שאתה מטיף ויורד על אמונות של אחרים

דרך אגב, הדיון הזה לא קשור לפה OO
    נערך לאחרונה על ידי Metronome; 08-12-2010 בשעה 17:50.
    ועם הזמן, אתה אומר,
    זה רק ילך ויסתדר,
    מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!

מורחקים
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    133
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    שניצל ונקניקיה רבים מי יותר עשיר, פתאום בא הבשר הטחון

אני וחבר שלי הלכנו לשחק כדורגל ואיזה פדופיל רצה לשחק איתנו ולבוא אלינו הביתה.
    אז ברחנו משם מהר...
    והוא לא ערס או משהו כזה, סתם משהו מוזר כזה עם סנדלים ובגדים מוזרים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

כמו שרמזתי בתגובה הקודמת, אנחנו לא נוצרנו מפיצוץ. המפץ הגדול לא היה פיצוץ, והמפץ הגדול לא יצר שום דבר חדש - הוא פשוט התחיל את ההתרחבות של היקום
    כן, תוך כמה מיליארדי שנים וכמה תהליכים מסובכים שאני לא יכול להסביר לך את רובם (כי אני לא מכיר), אנרגיה הפכה לחומר, חומר הפך לחומרים אחרים, כמה מהחומרים הפכו לשמש, גזים מהשמש הפכו לכדור הארץ, הגיעו מים לכדור הארץ (לא, לא יודע איך), כמה חומרים בכדור הארץ הגיבו אחד עם השני ונוצרו חיים. החיים התפתחו והגיעו למה שאתה מתאר כ"בן אדם נושם עם לב ריאות מוח וחיות".
    לא היה כאן שום פיצוץ, רק אלפי תהליכים שלקחו מיליארדי שנים.

באמת שאין לי בעיה איתך ואתה יכול להאמין במה שבא לך, רק לפחות תקרא קצת לפני שאתה מטיף ויורד על אמונות של אחרים

דרך אגב, הדיון הזה לא קשור לפה OO
    אתה מאמין למה שאתה אומר ביכלל ?

תקרא קצת לפני שאתה פולט שטויות מפגרות, אמנון יצחק לא מדען והמפץ הגדול אינו פיצוץ, האדם קשור לתהליך אשר נקרא אבולוציה ולא המפץ הגדול, והיווצרות החיים תקרא על האביוגנזה.

וכן נחשים מדברים, דמות שאף אחד לא ראה, בן אדם בן 600 שבונה תיבה ומכניס את כל החיות הכי גדולות והכי מסוכנות לתוך התיבה הזו, אישה מצלע, צמחים לפני שמש.....

אתה מאמין למה שאתה אומר?
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חן
    לייקים
    0
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    "כפי שהשינה מתוקה לאחר יום עבודה, המוות נעים אחרי חיים טובים." - לאונרדו דה וינצ'י

זה אולי הסיכום הכי בסיסי שאפשר להביא לתהליך הזה, אבל כן, זה הרבה יותר הגיוני מחבר בלתי ניראה שהחליט לברוא הכל סתם ככה

אתה יודע מה? אני לא אכנס איתך לתאוריות מדעיות, אתה לא הולך לא להבין ולא להתעניין - הנה הסיבה למה אני לא מאמין בה'.
    לא אכפת לי כמה ה' גדול וכל יכול, לא אכפת לי כמה אני אסבול בעולם הבא - אני לא רוצה לסגוד ולעבוד אל שמרעיב עשרות מיליונים, אל שחנק את הסבים והסבתות שלי (שלך) בגזים, אל שנותן לעשרות מיליוני בני אדם למות מאיידס או מנשק גרעיני. אני לא רוצה לעבוד אל שמוליד מפגרים ואנשים עם פגמים כל כך גדולים שלא יכולים להגיע לגיל ההתבגרות, אל שהורג תינוק בן יומו בגלל כשל בלידה, אל ששרף והרעיל וחנק מאות מיליוני בני אדם חיים, ועם כל זה, עם כמה שהוא כל יכול ועם כמה שהוא יכול בנקישת אצבעות להפוך את העולם למושלם ואת האנשים לטובים ולאדיבים ולחכמים ושיטים (ואל תגיד שהוא לא יעשה את זה, הוא עשה את זה עם פרעה ועם עוד) - הוא פשוט לא עושה את זה.
    אני לא יודע מה איתך, אבל לעבוד כל כזה נראה לי כמו השפלה.
    נערך לאחרונה על ידי Metronome; 09-12-2010 בשעה 02:25.
    ועם הזמן, אתה אומר,
    זה רק ילך ויסתדר,
    מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

זה לא מה שהמדע טוען.
    האדם לא נוצר מפיצוץ,זה מראה עד כמה שאתה לא מבין במדע.כל הקטע שאני מבין בדת.וגדלתי במשפחה מסורתית שקראה איתי כל שבוע פרשת שבוע,ולפעמים התעמקנו בתנ"ך.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

חלמתי שקורה לחבר שלי משהו קצת לא נעים וזה קרה יום אחרי זה היה מפחיד !

משתמש מכור
    שם פרטי
    לייקים
    0
    נקודות
    392
    משפט מחץ
    ילדים תזכרו רק בוטנים!

2 דברים :

1.ידידה שלי היה לה חבר ואז הם נפרדו ואז חלמתי חלום בתוך חלום מה שנקרא P: ככה : אני יושב בשביל איתה (בחלום ) ומספר לה שחלמתי שהם חוזרים ואז זה קרה במציאות O:

2.היה לי ארנבת ושגרתי בבית הקודם שלי זה היה בית יחסית גדול קיצר היא התחילה לעשות רעש ועד שקלטנו שזאת היא חשבנו יש פורץ למטה לקחנו (אני אח שלי וחבר שלי ) דבר מעץ וכל מיני דברים כאלה ויצאנו החוצה לחפש אותו P:
    על מה את/ה מסתכל/ת ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ברוך ה' אני נושם

זה אולי הסיכום הכי בסיסי שאפשר להביא לתהליך הזה, אבל כן, זה הרבה יותר הגיוני מחבר בלתי ניראה שהחליט לברוא הכל סתם ככה

אתה יודע מה? אני לא אכנס איתך לתאוריות מדעיות, אתה לא הולך לא להבין ולא להתעניין - הנה הסיבה למה אני לא מאמין בה'.
    לא אכפת לי כמה ה' גדול וכל יכול, לא אכפת לי כמה אני אסבול בעולם הבא - אני לא רוצה לסגוד ולעבוד אל שמרעיב עשרות מיליונים, אל שחנק את הסבים והסבתות שלי (שלך) בגזים, אל שנותן לעשרות מיליוני בני אדם למות מאיידס או מנשק גרעיני. אני לא רוצה לעבוד אל שמוליד מפגרים ואנשים עם פגמים כל כך גדולים שלא יכולים להגיע לגיל ההתבגרות, אל שהורג תינוק בן יומו בגלל כשל בלידה, אל ששרף והרעיל וחנק מאות מיליוני בני אדם חיים, ועם כל זה, עם כמה שהוא כל יכול ועם כמה שהוא יכול בנקישת אצבעות להפוך את העולם למושלם ואת האנשים לטובים ולאדיבים ולחכמים ושיטים (ואל תגיד שהוא לא יעשה את זה, הוא עשה את זה עם פרעה ועם עוד) - הוא פשוט לא עושה את זה.
    אני לא יודע מה איתך, אבל לעבוד כל כזה נראה לי כמו השפלה.
    רואים שאתה לא מבין , השואה הייתה ביגלל שהיהודיה היתבוללו , מפגרים ואוטיסטים הם גילגול נשמות של צדיקים שבואו לתקן על העוונות שלהם , ומישהו פה אמר לי למה שאני יאמין דווקה לאל שלך יש עוד הרבה אלים כמו אללה של הערבים ישו של הנוצרים והבודה אז תנו לי לתקן אותכם

אלה ישו (שכיביכול הבן של אלוקים ביגלל שמרים הקדושה נולדה בלי לקיים יחסים) בקיצור האלוקים שלנו של היהדות ושל הנוצרים ושל הערבים הוא אותו אחד פשוט התורה שונה - והיהדות היא התורה האמיתית הקוראן והתנ''ך החדש של הנוצרים הוא העתק של התורה של היהודים ובקשר לבודה הוא סתם פסל שמן

רואים שאתה לא מבין , השואה הייתה ביגלל שהיהודיה היתבוללו , מפגרים ואוטיסטים הם גילגול נשמות של צדיקים שבואו לתקן על העוונות שלהם , ומישהו פה אמר לי למה שאני יאמין דווקה לאל שלך יש עוד הרבה אלים כמו אללה של הערבים ישו של הנוצרים והבודה אז תנו לי לתקן אותכם

אלה ישו (שכיביכול הבן של אלוקים ביגלל שמרים הקדושה נולדה בלי לקיים יחסים) בקיצור האלוקים שלנו של היהדות ושל הנוצרים ושל הערבים הוא אותו אחד פשוט התורה שונה - והיהדות היא התורה האמיתית הקוראן והתנ''ך החדש של הנוצרים הוא העתק של התורה של היהודים ובקשר לבודה הוא סתם פסל שמן
    איזה אחלה אל- טובח בשישה מיליון, ואין דבר כזה גלגול נשמות כי אין דבר כזה נשמה.....

ישו לפי הנצרות הוא בן האלוהים שאלוהים בחר בו אחרי שזנח את היהודים (הברית הישנה), הקוראן טוען שאלוהים בחר במוחמד שעשה ניסים ונפלאות, להגיד שהקוראן העתיק את התנ"ך היהודי- זה לא ממש נכון, הברית החדשה? זה אחרי היהודים- העם הנבחר החדש......
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש כבוד האוואטר של Toxicity
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    I know nothing except the fact of my ignorance.

האשכול ננעל, יש כאן שני נושאים, דת ומקרים מפחידים. מצטער פותח האשכול אבל המשתמשים כאן הרסו לך את האשכול וגלשו לנושא אחר לגמרי. לכל אלו שדיברנו על דת, זה לא הפורום המתאים, יש לכם את פורום "אמונה ודת" בשביל נושאים כאלה.

פותח האשכול, אתה מוזמן לפתוח אשכול חדש ואני אדאג הפעם לראות אם מישהו יגלוש לנושאים אחרים שלא קשורים לאשכול, נעול.

נושא נעול
עמוד 6 מתוך 6 << ראשון ... 456

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,540 | הודעות: 8,174,127 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect