קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [המלצה+הורדה חוקית]ראפר.מזמן לא שמעתי כזאת זרימה.
    על ידי קופיקו בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-10-2007, 10:50
  2. זרימה של מוזה באה אם מוזיקה [=
    על ידי black tear בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-03-2007, 16:40
  3. שיחות קלילות :-)
    על ידי shay_x בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-10-2006, 12:29
  4. סיפוק והנאה - כלל עולמי, תכנסו
    על ידי The Mask בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 07:33
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 42

קלילות, זרימה והנאה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל קלילות, זרימה והנאה

פיס פאגוטס,

אחד מהפורום פנה אליי בהודעות אם השאלה הכללית "איך אפשר להנות מהחיים יותר? איך אפשר להיות יותר קליל וזורם? אני רוצה להיות מאושר"

וזה דבר שאני רוצה להפנות לכל הפורום ולנסות להסביר לכם שזה דבר שתלוי אך ורק בכם.

נתחיל בזה שאושר זה החלטה לחלוטין.
    מה הכוונה?
    שגם בן אדם בן 45 עם בית מפואר בצהלה, עם בריכה מטורפת, ג'קוזי, פרארי, למבורגיני, ג'יפ של אאודי וג'יפ של מרצדס, יכול להיות גם מאושר מהחיים, וגם מדוכדך ברמות מטורפות.
    אם הוא בן אדם שיודע להנות מהרגע ויודע לאחוז בכל שנייה בחיים ולהוציא ממנה את המיץ, הוא יהנה מכל התנעה של הפרארי שלו בכל בוקר שהוא נוסע לעבודה, והוא יהנה כל ערב כשהוא ילחץ על הכפתור של הג'קוזי אחרי יום עבודה מתיש כדי להכניס לתוכו, עם קוקטייל טעים רק כדי להרגע.

ומצד שני הוא יכול כל בוקר להתעצבן מהעובדה שהוא צריך לקום ב7 כמו כל עובד רגיל (למרות שהוא מרוויח כפול 10 מעובד רגיל)
    והוא יכול להתעצבן מזה ששוב פעם נפלו עלים מהעץ על הגג של הפרארי שלו והורסים לו את הצבע של האוטו
    והוא יכול להתעצבן מזה שכשהוא מגיע לחנייה שלו בעבודה, יש שם איזה מיני ואן של עובדים שחוסם לו ל5 דקות את החנייה.

ומצד שלישי הוא יכול להנות מה5 דקות האלה עד שהעובדים מזיזים את האוטו, להנות ממוזיקה ברכב ולסיים את הקפה של הבוקר לאט לאט עם חיוך על הפנים.

ועכשיו אני יקח דוגמא אישית שלי-
    יוצא לי לפעמים לעשות אימוני כושר בבוקר לפני העבודה כדי שבערב יהיה לי זמן לעצמי, אז אני יכול להסתכל על זה בשתי פרספקטיבות שונות:
    - איזה באסה לקום ב5 וחצי בבוקר בקור מטורף שלא באמת בא לי לקום, ללבוש בגדי ספורט קרים במקום להשאר בבגדים החמים של הלילה, ואז אני צריך לאכול משו בקטנה כי לשבור את הצום של הלילה, למרות שממש לא באלי לאכול משהו על הבוקר..אני שונא את זה,
    ואז אני צריך לרוץ מהבית עד לחדר כושר כדי לחמם את עצמי קצת וכדי להעיר את עצמי עד אז וזה ממש נטל על הבוקר.

-מצד שני...איזה כיף זה לקום ב5 וחצי בבוקר בידיעה שאני עושה דבר שכמעט אף אחד אחר לא עושה את זה..? עובדה שהחדר כושר כמעט ריק לחלוטין. ואיזה כיף זה ללבוש את הבגדים שקניתי במיוחד בשביל הספורט, זה נחמד לדעת שהקנייה שלך שווה משהו. ואיזה זה כיף זה להרגיש את הזריקת אנרגיה שאני אוכל כמה תמרים ואני מרגיש שאני יכול להרים עכשיו 2 מכוניות בו זמנית...ואיזה כיף זה לשים את האוזניות באוזניים ולשמוע Scorpions בדרך לחדר כושר שאני רץ ואנשים במכוניות בדרך לעבודה מסתכלים עליי ולא מאמינים שאיזה אידיוט מחליט לרוץ ב5 וחצי בבוקר...ואיזה כיף זה להגיע לחדר כושר, לראות את המדריכה ולשמוע אותה אומרת "בואנה אתה משוגע...מי עושה אימונים בשעות האלה..?".

אתם מבינים את הפואנטה?
    אושר זה עניין של החלטה.
    "אבל רגע רודני...אם אני נוהג על אופנוע, מחליק, קורע לעצמי את היד ונשארת לי צלקת משוגעת שם? איך אפשר להנות מזה, מה אני סדיסט?"
    אלה רגעים של חוויה. גם דברים כואבים נכתבים לכם ברמוזה של החיים..וגם הדברים הנוראים הם סוג של חוויות..
    ואיך זה מתבטא?
    בזה שאתם יושבים בדייט עם בחורה, ואז היא פתאום אומרת "שמע אני חייבת לשאול, ממה הצלקת שיש לך בזרוע שמאל..?"
    ואז אתה יכול לחייך ולהגיד "אהה אממ...אני עובד במשטרה ו...את יודעת, דברים קורים חחח "
    ואז היא פותחת עיניים כמו ינשוף וכולה "מההה??? מזתומרת??? מה קרה לך?!! אתה חייב לספר!" ותופסת לך את היד בהתרגשות.

קלילות והנאה:

"איך אפשר להנות מהחיים יותר? איך אפשר להיות קליל כזה כל הזמן? ומזתומרת לזרוק זין..? איך????"
    זאת שאלה שאי אפשר לשאול אותה כי זה דבר שצריך פשוט לנסות ולתהות, לנסות ולראות מה קורה.
    זה כמו שתשאלו חבר שלכם "תגיד, איך זה מציצה, זה באמת כזה טוב?"
    כי אין לזה תשובה במילים..קשה לתאר את זה, צריך פשוט לחוות...

אז בכל זאת, מה זה אומר להיות קליל ולהנות מכל דבר קטן?
    תראו, אני יכול להראות לכם עכשיו 600 סרטונים של ZYZZ וכל החבורה שלהם כדי להסביר "איך" אפשר להנות מהחיים..הבעיה שכשאתם תגיעו לרגע שתצטרכו לעשות פאדיחות מעצמכם, אתם תכנסו לפאניקה ותעצרו את עצמכם..וזה בדיוק הסיבה שאתם לא נהנים מהחיים...כי אתם עוצרים את עצמכם.

כי זה כל העניין בלהיות קליל...לעשות דברים שאחרים לא עושים.
    לעשות שטויות נונ סטופ, לעשות פאדיחות בכוונה כדי שחברים שלכם וידידות שלכם יגידו "בואנה אתה מפגר חחחחח" או "ואי איזה סתום אתה!" או "חחחחח מה אתה עושה??!!!"
    כי אלה הדברים שהופכים את החיים למעניינים, למצחיקים, לתוססים..מה שנקרא "לחיות את הרגע".

כמו למשל שהייתי עם חבר בחנות בגדים ומדדתי סוודר כזה כמו קרדיגן ומול המראה הייתה בחורה שווה, אז באתי לידה ונעמדתי לידה כדי להסתכל, אז הסתכלתי עלייה דרך המראה ואז עליי אז עשיתי לה "בואנה אנחנו מתאימים, איזה שווים אנחנו!" והיא צחקה ועשתה לי "אתה חתיך רק כי אתה עומד לידי" אז פשוט נתתי לה מכה עם הטוסיק שלי בטוסיק שלה כדי להזיז אותה חחח ואז עשיתי לה "לא נכווןןןןןןן גם ככה אני חתיךך!" אז היא דחפה אותי חחח זה היה יום מצחיק...וזה בדיוק מה שעושה את הרגע מסתם למדוד חולצה לרגע מצחיק וכייפי.

עוד דוגמא, הזמנתי לעצמי צ'ייסר על הבר, וראיתי מישהי לידי שותה משקה שקוף כל שהוא אז עשיתי לה "מה זה מים? O.ם" אז היא חייכה ועשתה עם הראש כן אז עשיתי לה "לא משנה, נוותר לך הפעם, תעשי איתי לחיים בכל מקרה" חחחח

עוד דבר שנכלל בקלילות והנאה, זה ספונטניות.
    אם חברים שלכם פתאום מתקשרים אליכם ומציעים לכם לבוא איתם לאנשהו, תפסיקו לחשוב כל כך הרבה ופשוט תזרמו (אלה אם כן יש לכם תוכניות אחרות...ולגלוש בפורום אטרף זה לא תוכניות).
    ואם באלכם להזמין מישהי מחנות בגדים לשתות כוס קפה כי היא חמודה..אז פשוט תזרמו ותשאלו..מקסימום עשיתם לעצמכם פאדיחה..נו ו? מה קרה? אתם תראו אותה שוב מתישהו בחיים? זה לא מעניין את אף אחד...

זה הכל להיום ואני מקווה שעזרתי למישהו
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 05-10-2013 בשעה 15:54.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

אתה ענק תודה על כל מילה מסכים ב מאה אחוז שכל אחד יכול לקחת דברים בצורה שונה וצריך לקחת אותם על הצד הטוב ביותר

מה שאתה מתאר פה חוץ מהקטע של החנות בגדים (ששם עוד לא יצא לי לעשות דאחקות) חחחח אתה פשוט מתאר אותי ב100 אחוז... זה אחד לאחד אני! וזה הדבר שאני הכי אוהב בעצמי כולם אומרים לי שאני חולה בראש פסיכי משוגע מטורף אבל לא אכפת לי אני פשוט מתנהג איך שבא לי ושם זין על מה שמסביב יש מלא שחושבים שלעשות "פאדיחות" וכאלה זה דבר נורא... וואלה אני עושה את זה כל הזמן... ותמיד שיש משהו משוגע לעשות אני הראשון שפונים אליו... אפילו שעוד הייתי אפס חסר ביטחון כשרק ירדתי פעם ראשונה לאילת עם חברים בגיל 18 אפילו אז עשיתי שטויות חבל על הזמן אפילו יותר מפעמים אחרות שהייתי אחרי זה... גם כשהייתי ביישן תמיד היה לי את זה בתוכי...

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

חולה על הגישה הזו, גם אני אימצתי לעצמי את הגישה של לשים זין ולהנות מכל רגע בחיים

בין אם זה להעצים הנאות קטנות, כמו לשבת בפאב עם חברים ולהתענק על כל שלוק של גינס שאני לוקח, ובין אם זה שהעיפו אותי מהעבודה כי עשיתי שטויות, ואז להסתכל על זה בגישה של "חזרתי הבייתה מוקדם, יאללה נצא לריצה!" או משהו בסגנון

BE THE MOST POSITIVE PERSON YOU KNOW

זאת הגישה

שבוע מוצלח לכולם

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

רודני אתה אח

גם אני פעם הייתי עושה ריצה בבוקר זה היה משפר לי את כל היום, אבל פעם אחת נתקעתי בעמוד כי הייתי ממש מסטול חחח היום אני כבר לא עושה את זה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    רודני אתה אח

גם אני פעם הייתי עושה ריצה בבוקר זה היה משפר לי את כל היום, אבל פעם אחת נתקעתי בעמוד כי הייתי ממש מסטול חחח היום אני כבר לא עושה את זה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשיתי פיפי חחחחחחחחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

רודני אתה ענק אחי..

(תודה רבה על העזרה הפרטית גם אחשלי באמת אין כמוך)
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 05-10-2013 בשעה 20:44.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

אומר הכול

רודני תותח כרגיל
    פשוט לעשות בלי לחשוב יותר מידיי
    נערך לאחרונה על ידי allkinds; 05-10-2013 בשעה 21:42.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

שמע אחי שאתה בין האנשים שאני תופס מהם הכי הרבה, תותח פשוט.

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

כל הכבוד אחלהה אשכול... זה כמעט מתאר אותי מדוייק, חוץ מהקטע של הבוקרר חחח אני לא טיפוס של בוקר... אבל אני חייבת להגיד שמאז שהתגייסתי נהייתי הרבה יותר קלילה ואני ממש מאושרת מאיך שאני חיה את החיים שלי... בסוכות למשל היה לי חופש שבוע וחצי תיכננתי חצי לבלות וחצי חופש לרבוץ על הספה בסוף יצא איך שהו שלא היה לי יום אחד פנויי והכל היה בספונטניות מוחלטת
    נערך לאחרונה על ידי galit_e; 05-10-2013 בשעה 23:52.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

זה קטע חדש שבן אדם שהופך לעבד פתאם מרגיש שהוא יותר "קליל"?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    זה קטע חדש שבן אדם שהופך לעבד פתאם מרגיש שהוא יותר "קליל"?
    אתה לא הופך אתה נולד כזה...

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אתה נולד עבד, אבל כשאתה מתגייס אתה אולטרה עבד.

וכשאתה בקבע?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    וכשאתה בקבע?
    אתה לפחות מפסיק לעבוד בחינם...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect