קודם כל לפניי הסיפור והסיבה למה הוא נכנס לבפנים,אני רוצה להכניס אותכם ל CONTEXT ולהסביר לכם איך מונטריאול מחולקת שתבינו יותר את חיי הגנגסטר פה.
קודם כל יש כל מיני תאוריות על מונטריאול של המאפייה האיטלקית,M13 (המקסיקנים),CRIPS ו BLOOD.אני לא יכול לאמת את כל התאוריות והשמועות על כל החבורות ועל כולם,אבל דבר אחד אני מאמת לכם וזה קיומם של BLOOD ו CRIPS,זה חי,זה נושם,זה קיים במונטריאול.לאף חבורה הזאת אין באמת טריטורייה,אף אחד מהם לא באמת מתעסק כל היום במכות ולירות אחד לשני בראש,יש להם דבר אחד בראש וזה כ-ס-ף.בשביל זה הם כ-ן יכולים לירות,לידקור ולשלוח אותך ביחד עם חברייך לבית החולים אם ניסית לשחק אותה גנגסטר או שסתם התעסקת עם האנשים הלא נכונים בזמן הלא נכון.
מונטריאול מחולק לכמה חלקים הכי מסוכנים במונטריאול(אני מוסיף סרטון לכל טריטורייה שתראו בעצמכם)
-NDG (זה איפה שחבר שלי נעצר ואיפה שהוא התחיל את החיים שהוא התחיל)
-Zone 36 Burgz
-Uptown (איפה שגרתי כשחייתי במונטריאול)
-Mtl Nord
בקיצור,לסיפור...
האמת לחבר שלי יש הרבה סיבות למה הוא נכנס וגבר איפה שהוא גמר,והדבר היותר מפתיע שהוא לבן רוסי שמסתובב עם שחורים?(רק רוסים מבינים מה הבעיה פה)
בקיצור,אחת מהסיבות הייתה הוא שהיה לו קשר עם ה CRIPS בשכונה הזאת והוא עשה כסף בדרכים לא חוקיות
אל תשאלו אותי איך הוא עשה כי אני לא יענה לכם,יש דברים שאני עדיין צריך לשמור בסוד וגם ככה זה לא העניין שלכם.
הסיבה השנייה העיקרית שכנראה יכעיס חלקכם ובמיוחד את הפמיניסטיות זה שהוא איים על בחורה.הסיפור היה שהוא קיבל מציצה מאחת הBITCHES שלו באיזה מרטף נטוש באיזה בניין (זה לא היה אונס אני מבטיח לכם 100%) זאת הייתה ההחלטה שלה.הבעיה הייתה זה שהיו איתו 2 חברים שחיכו לו בחוץ ומיד כשהם שמעו על זה,הם ביקשו ממנו שידבר איתה בשבילם גם.היא כמובן לא הסכימה,והוא החליט ללכת יותר רחוק ואיים עלייה."או שאת מוצצת להם או שאני מפרסם ושולח לכולם את התמונה שאת מוצצת לי" היא בסופו של דבר הסכימה.הסיפור נשכח משהו כמו חודש אחריי.כמובן כשהוא סיפר לי הכל רציתי להחטיף לו מכות וצעקתי עליו כמו משוגע,הוא הבטיח לי שזה לא יקרה יותר וזה היה חד פעמי.
איזה שבוע אחריי שדיברתי איתו,ריב ענקי התחיל בפייסבוק איתו ועם הבחורה הזאת,אני לא זוכר בדיוק על מה היה בדיוק הריב(בכל זאת זה היה שנה שעברה) וזה הסתיים שהוא עוד פעם איים עלייה לפניי כל פייסבוק,או שאני מפרסם תמונה שלך מהפעם האחרונה או שאת מביאה לי כסף.היא הסכימה והוא הלך אלייה,ונחשו מה ומי חיכה לו?COPS
הם לקחו אותו,פתחו לו תיק,גילו הכל על הכסף והכניסו אותו לכלא.הוא כבר בכלא 10 חודשים וכמעט כל שבוע מישהו כותב לו על הקיר FREE MY NIGGA וכולם רוצים לראות אותו.יש לו BITCHES שמחכות רק בשבילו כבר 10 חודשים ובחורה שמאוהבת ומחכה לו כבר 8 חודשים שהוא יצא(אגב היא בכלל לא רעה) והוא יוצא מחר!אני מקווה שאת הלקח שלו הוא למד וחשב מה הוא הולך לעשות כשהוא יצא ואני עוד יותר מקווה שאתם הבנתם משהו מהסיפור ולקחתם מפה את הלקח.
אז ידידי פורום אטרף יקרים,כן זה נחמד כל הערסים,השחורים הגנגסטרים,וכל ה THUG LIFE שאנשים אוהבים לעשות,אבל תחשבו שנייה לפניי על מה שאתם עושים ובשביל מה אתם עושים את זה.אל תתיידדו ואל תעשו דברים עם עבריינים אם אין לכם מטרה ספציפית,אם אתם לא צריכים את זה,אל תעשו את זה.
זה עדיין אחד החברים הטובים שלי,הוא כמו אח שלי ואני אוהב אותו אפילו שהוא מטומטם מאוד ואני מאוד מקווה שהוא למד את הלקח שלו.
#my nigga,soon touch!





ציטוט ההודעה



