You heard my melody, read about my life in the papers
You heard my melody, read about my life in the papers
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 22:54.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
All my run-ins with authorities, felonious capers
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 22:54.
טוב טיילר זה כבר עובר כל גבול
למה אתה כל הזמן צוחק על הבחירות של אנשים בחיים?
אני לא מבין מה כל כך רע ב8 אלף שקל ומאזדה 3.. אוטו יפה וב8 אלף אפשר לחיות מצוין (יש לי אייפון ובית ואוטו ולך אין אפילו רישיון)
לפחות אני עושה עתודה ויצא עם מקצוע ולעומתך יהיה לי איך לחיות כשכל שוק ההון קורס.. תמשיך תמשיך עם ההימורים שלך נראה לאן תגיע
ומה אמרת על הפסיכומטרי? קיבלתי 790 אחרי שעשיתי קורס ביועל גבע ואני הכי חכם באוניברסיטה. אני לומד באוניברסיטת תל אביב ולפני כמה זמן היה איזה אחד שרירן מטר 80 שבא אלי (אני מטר שישים ושמונה) ורק בגלל שאני חכם הצלחתי לגרום לו להתקפל (אמרתי לו שהסקוואט שהוא עושה זה תנוחה של הומואים ושהוא שוחק את הברכיים) ועוד שניה הוא התחיל לבכות..
תרגע אחי בוא איתי נשתה קצת PERFECT ביחד
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אני יותר ויותר מבין שבלי קשר ל"השראה" שאתה מביא פה לאנשים יש לך גם הרבה שנאה וקנאה באנשים "חכמים" שהולכים לפי הספר.
למה אתה חופר על זה כל כך הרבה? מה אכפת לך שמישהו יוצא 700 בפסיכומטרי ויתקבל ללימודים? כי אתה לא הצלחת? בגלל זה כואב לך?
ואין כזה דבר עשיר טיפש, לכל אחד שיש כסף יש חכמה במשהו. יש כאלה עם חכמת רחוב, כל הסוחרי סמים והקרטלים למיניהם ואפילו סתם אנשי עסקים שיודעים איך להתנהג ליד אנשים.
ויש את החכמים המיליונרים שלמדו בבית ו/או באוניברסיטה המון זמן את התחום שהם התעשרו ממנו.
אין מישהו דפוק שקיבל פתאום כסף, אלא אם כן הוא שחקן מפורסם/זמר/משפחה של עשיר/דוגמן. וגם אז אתה לא טיפש, כי אתה לא צריך לחשוב, כי אנשים שחושבים בשבילך והם חכמים (סוכנים וכו').
ולעבוד בתור שכיר ולהרוויח 15 אלף בחודש זה עני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
כן שמוליק אל תשאל כל יום אני קם בדמעות ובוכה למה אני לא שכיר או חייל ולמה אין לי תואר ראשון בגאוגרפיה
מעניין אותי אם פעם הטריד אותך מינית איזה תת אלוף ובגלל זה הסלידה שלך מחיילים
לטיילר אין רישיון נהיגה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחח איזה אוטיסט אתה בנאדם
זין שלי משפריץ זרע עם אינטיליגנציה יותר גבוהה משלך
כן ובגלל שאתה כזה חכם אתה גר עם ההורים, עובד בתור שליח פיצה ובוכה שלא מביאים לך טיפים בפורום, ובגלל שאני כזה אוטיסט אני עושה משהו "קצת" מעבר ללסוע בגשם על טייפון 50 סמ''ק שמתפרק בדרך בשביל שכר מינימום...אם אתה כזה חכם גדול למה אתה כזה עני?
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-02-2014 בשעה 01:03.
אתה אפילו לא מבין כמה מטומטם אתה יוצא פה
אני מבין למה אתה לא מדבר ככה עם העולם שלך כי אתה לא רוצה לצאת חתיכת מפגר ואני מבין אותך
כסף=חכמה?
זה כמו להגיד שאם יש לך כסף זה עושה אותך יפה...
אבל עזוב קודם שיהיה לך כסף אחר כך נדבר
אל תשלה פה ילדים בני 16 שיש אנשים מיליונרים שגולשים בפורומים
נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 25-02-2014 בשעה 11:38.
אני לא מליונר אבל אני חושב שכבר הוכחתי פה לא פעם ולא פעמיים שאני לא שכיר ולא הולך להיות שכיר עוד יום בחיים שלי. BUTTHURT MUCH?