קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תוצאות רסלמניה מאז 2001
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 15:31
  2. השירות הסדיר לבנים יקוצר ב-4 חודשים
    על ידי eminem בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 13-02-2006, 23:52
  3. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 06:14
  4. בואנה איזה שיפור עשיתי מאז שהתחלתי...
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 23:58
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 19:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אבירים לבנים הורסים חברויות מאז 1716

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל אבירים לבנים הורסים חברויות מאז 1716

אני קורא פה כבר תקופה ושמתי לב לגבי המגמה הזו של שנאת האבירים הלבנים.
    והאמת שבצדק, גם לי התחיל להמאס.

אתמול ישבתי בפאב עם חברים ושולחן לידינו היה שולחן של כמה בחורות, הגיעו 5 בחורות , 2 נראות טיפה מעל הממוצע, אחת מהן דווקא נראתה טוב יותר, והשאר כונפות.

זה מדהים כמה גברים ניגשו אליהן במהלך הערב.

כל אחד פעל בגישה אחרת, הרוב פשוט ניגשו לזו שהייתה נראית טיפה יותר טוב ביחס לשאר, הכונפות נשארו בצד לבד עם הקוקטייל שהן הזמינו (אגב שמתי לב שכשהן הלכו הקוקטייל היה מלא, הן הזמינו רק בשביל התמונות שזה משהו עצוב בפני עצמו).

היו שם כמה שהיו די מקוריים, או עלובים, אתם תשפטו:

אחד ניגש אליה וחיבק אותה ישר, היא שאלה אותו "אנחנו מכירים?", הוא ענה "את עדיין לא יודעת את זה אבל את אשתי".
    היא: אנחנו לא מכירים , איך אשתך?
    הוא: באמת? אז אנחנו צריכים לטפל בבעיה הזו דחוף!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אחד אחר:

כובע: רוצה לראות טריק מגניב? רואה את חפיסת הקלפים הזו? (הוציא חפיסה מהכיס).
    עכשיו אני אערבב את החפיסה ואת תוציאי משם קלף קלף ונסדר אותם בשורה על השולחן, ולמספר שיצא בסוף את תחייגי, מה את אומרת?
    היא: אוקיי... בוא נראה.
    הוא : *מערבב את הקלפים ונותן לה לבחור מהיד שלו, די רואים שהוא דוחף לה קלפים שהוא רוצה, כשהם סיימו הוא לחץ עליה לחייג*.
    היא: יוו, זה המספר שלך, איזה מגניב.
    הוא: מספיק מגניב כדי לשבת איתי בבר ולהרים איתי איזה צ'ייסר?
    היא: מצטערת, אתה חמוד אבל אני עם חברות שלי, אולי בפעם אחרת.
    הוא: יש לך את המספר, תתקשרי !!!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מיותר לציין שבמקום פירגון הבחורה הזו חטפה מביטים כועסים מאוד משאר החברות שלה.
    ואיזו כונפה שם זרקה לה הערה כביכול בציניות אבל נשמע שהיא מתכוונת לזה "אני צריכה להפסיק לצאת איתך, את לוקחת לי את כל תשומת הלב".
    ושניהן צחקו צחוק נבוך כזה כשברורה הכוונה.

במהלך הערב ניגשו עוד כל מני מפגרים שפשוט לא היו מקוריים או טיפשים מספיק כדי שאני אזכור את מה שהם אמרו, בכל זאת הייתי עם חברים וזה לא עניין אותי יותר מדי.

אבל אף אחד לא הצליח להוציא ממנה משו, חוץ מההוא עם הקלפים שלקח לה ת'מספר בעוואנטה.

אגב, אותם אנשים ניסו להתחיל גם עם המלצרית, שסתם "זרמה" כדי לקבל טיפ יותר שמן, אבל זהו .

בקיצור, החברות הסתכסכנו וניהיו ביניהן מתחים בגלל כל מני פאגוטס כאלה שניגשו ל2 היפות יותר (טוב אי אפשר להאשים אותם), ובעיקר לזאתי שנראתה טיפה יותר, פשוט כי היה לה לוק פופולארי יותר (הסטיגמה של הבלונדינית עם העיניים הכחולות כנראה).

כאב לי הלב עליהם, לא מצאתי דרך להגיד להם שהם עלובים וסתם מחלקים לה אגו.

מה עושים איתם??

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

א': תצטרף לקבוצה שלי https://www.facebook.com/groups/488735011257129/

ב': מה אפשר לעשות איתם? להיות ההפך הגמור מהם זה המעט שאנחנו יכולים לעשות. שאני הפכתי מאביר לבן מגעיל לבנאדם נורמלי ונתתי 0 צומי לבחורות. הייתי קר אליהן כמו קרח. בינתיים התאמנתי והשתזפתי ותוך 3 חודש בערך בחורות התחילו לבוא אליי. היתה אחת שדחתה אותי קודם ואז אני דחיתי אותה בחזרה

בקיצור עשיתי הכל נכון. רק חבל שבאותו זמן הייתי גם אובססיבי על ההתקרחות שלי וזה די הרס לי

אגב עם תראה את כל הגברים שכן הולך להם זה כאלה כמו שאני מתאר. רציניים ולא נותנים צומי. ברגע שגבר בא וזורק את עצמו על בחורה זה נגמר

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

מצחיק לראות שעכשיו אנשים מתעוררים חחחחח
    אני כבר מעל ל3 שנים יוצא לפאבים וברים באופן קבוע כל סופש כמעט, וכל פעם זה אותו דבר אז אני לא מבין מה מפתיע אתכם?
    והכי מצחיק שאותן בחורות לפעמים באות אל גברים בעצמן, ומנסות להזרים אותם בקטע של דיבורים ולהראות התעניינות ופתאום כזה "נו מה אתה לא תזמין אותו לדרינק?".

ואז זה מבחן האמת של הגבר להוכיח ת'עצמו. או שהוא יהיה WK כובע שמאמין שהיא דיברה איתו כי היא נמשכת אליו ולא כי היא רצתה דרינק מההתחלה
    או שהוא יגיד לה "לא, תמצאי לה BETA PROVIDER אחר ואז תבואי אלי לקבל את הקינוח האמיתי ללילה".

חוק:
    כשיוצאים לפאב/בר שומרים ת'ארנק קרוב. מבחינתכם כל בחורה שנכנסת היא גולד דיגרית אבל בקטע של צ'ייסרים, רק מחפשת איפה לעקוץ מגברים דרינקים.
    אם אתה מכיר בחורה איפשהו ואז לוקח אותה לפאב וקונה לשניכם דרינק, זה סבבה.
    אבל אם אתה מכיר בחורה בפאב/בר אתה בחיים לא קונה לה דרינק. בחיים לא.. לא משנה כמה אתה חושב שהיא בעניין שלך. תקשיבו לי או שתחרטו. כי אני ראיתי את זה בפעולה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect