פעם אחת פרצה שריפה ביער וכל חיות עזרו בנקיונות. רק ארנב אחד בטלן ישב בצד והסתכל עליהם. פתאום האריה קולט את ארנב ושואל אותו:"מדוע אינך עוזר בנקיונות היער?" הארנב עונה: "אני מצטער מאוד אבל אני עסוק עכשיו בפעילות מינית.."
"אפשר לדעת באיזו פעילות מינית אתה מתעסק?"
"ודאי" עונה הארנב: "אני שם זין על כולכם..."
-----------------------------------------------------------------------
יום אחד ארנב ודוב פגשו בקבוק ובתוכו שד! אמר להם השד "אם תעזרו לי לצאת, אני אתן לכל אחד 3 משאלות!"
הדוב והארנב הוציאו את השד וקיבלו 3 משאלות, כפי שהבטיח
הדוב התחיל וביקש: שכל היער יהיה מלא בדובות יפות!
אז כל היער היה מלא בדובות יפות!
הגיע המשאלה של הארנב והוא ביקש: שיהיה לי אופנוע!
אז הוא קיבל אופנוע!
והדוב ביקש: עוד פעם שכל היער יהיה מלא בדובות יפות!
הגיע הבקשה של הארנב הוא ביקש קסדה!
אז הוא קיבל קסדה!
והדוב שוב ביקש: שכל היער יהיה מלא בדובות יפות!
אז באמת היער היה מלא בדובות עוד יותר יפות!
הגיע הבקשה של הארנב אז הארנב ביקש: שהדוב יהיה הומו!
-------------------------------------------------------------------------
בעל שואל את אישתו בבוקר: "אני לא זוכר שום דבר. איך הייתה אתמול המסיבה בעבודה שלי?"
האישה: "השתכרת כמו לא יודעת מה וכל הערב קיללת את ההנהלה".
הבעל: "אני משתין עליהם בקשת",
האישה: "זה בדיוק מה שעשית. עלית על שולחן של חברי ההנהלה והתחלתה להשתין עליהם. לפני שהעיפו אותנו משם הם החליטו פה אחד לפטר אותך...".
הבעל: "טוב, שילכו להזדיין".
האישה: "לזה אני כבר דאגתי. יום ראשון אתה חוזר לעבוד".
---------------------------------------------------------------------------
חוקר אירופאי אחד, נסע לאפריקה לחקור את השבטים החיים שם, ואז הוא הגיע לשבט אחד, והם הסכימו שהוא יחייה איתם זמן מה. אבל יום אחד, נולדה לאחת מהנשים ילד לבן, אז הבעל של האישה בא אל החוקר ואמר שהוא וכל השבט יהרגו אותו. החוקר שאל, "למה?". המנהיג ענה, "מה אתה לא רואה? לאשתי נולד ילד לבן, ואתה הלבן היחידי פה!". החוקר הבין את הרמז והתחיל להסביר, "זה לא היה אני. זה פשוט ככה הטבע עשה. בטבע יש הרבה נפלאות והפתעות. קח לדוגמא את קבוצת הכבשים ששם. כולן לבנות אבל בטח יש שם כבשה אחת שחורה...". האיש האפריקאי עצר לרגע, ואמר, "בסדר. אני אשתוק בקשר לתינוק הלבן, אבל אתה צריך להבטיח לשתוק בקשר לכבשה השחורה".
----------------------------------------------------------------------------------------------
תהנו

ציטוט ההודעה

:Boxing: