אני לא מבין איך זה יכול להיות שבת מדביקה בן במחלות שהוא מזיין אותה אני מבין שהוא יכול להדביק אותה כי הוא גומר לה בכוס אבל איך היא יכולה להדביק אותו???
אני לא מבין איך זה יכול להיות שבת מדביקה בן במחלות שהוא מזיין אותה אני מבין שהוא יכול להדביק אותה כי הוא גומר לה בכוס אבל איך היא יכולה להדביק אותו???
|
|
כשבן מחדיר את איבר המין שלו הוא לפעמים גם פוגע ברקמות הגוף של האישה... תמיד יש חיכוך אפילו כשיוצאים נוזלי מין באיברה של האישה... לפעמים זה יכול לשרוט את הרקמות ולפתוח אותם ולגרום לאזור פתוח... בכך ישנה אפשרות נורא טובה להעברת מחלות דרך הדם. הדבר בה לידי ביטוי יותר כאשר אתה מחדיר בתחת כי שם אין נוזלי מין ושם יש הרבה יותר סיכויים לפתוח כלי דם.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אני לא בטוח אל תסמוך עלז ה 100%
אולי יש לה מחלה תורשתית כמו יענו שאיידס עובר כזה לבן שמעתי משהו כזה
נראה לי זה לא מדוייק..
עדיף לעשות לפינ הסקס עם הבן זוג בדיקות דם ולבדוק אם יש מחלות ולשאול את הרופא במקרה וכן יש משהו בבדיקות מה עושים..
לא לא לא לא לא לא.נכתב במקור על ידי YaBoy
איידס היא לא מחלה תורשתית!
אם האישה בהיריון חולה באיידס..היא מדביקה את האובר שלה גם...והוא ימות חודשים ספורים (שניים שלושה חודשים) אחרי הלידה.
עכשיו בקשר לשאלה שלך אחי,
בגוף שלך יש המון דברים כמו שאתה יודע, בין השאר גם מחלות, כן כן מחלות, כלומר אתה לא חייב להיות חולה בהן אתה יכול להיות רק נשא כלומר נושא את המחלה איתך בגוף אך היא לא מזיקה לך. כך למשל גם באיידס יש אנשים שהם נשאים וכתוצאה ממין לא מוגן הם מעברים את המחלה[זה תקף לשני בני הזוג].
זהו..זה מה שהיה לי להוסיף על מה שDark God אמר....
לא הבנתם את השאלה שלו נראה לי...
גם לי עלתה השאלה הזאת לפני כמה זמן..
הקטע שזכר מחדיר לאישה ומפריש בה זרע וכך היא יכולה להידבק במחלה אבל הזכר לא נכנס אליו כלום יעני שום דם לא יחדור אליו אם אין לו פצע באיבר מין אז איך הזכר יכול להידבק .. זאת השאלה !! (נראה לי)
אני צריך להזכיר לך שיש לנו חור כזה בסוף?נכתב במקור על ידי rapakost
זה עונה על השאלה,?
אור אל תענה על משהו אם אתה לא בטוח ואישה בהיריון שהיא חולת איידס אכן כן מעבירה את האיידס לעובר והוא נייהיה נשא!!!!!11 ולא מת אחרי כמה חודשים...הוא אז להביא לברר עובדותנכתב במקור על ידי Oman
אזרחות ממממ דבר טוב
אבל מהחור הזה רק יוצאים דברים ושום דבר לא נכנס אליו אז איך נדבקים הזכרים??נכתב במקור על ידי Oman
העניין הוא שאפשר להידבק מ - שפיך,דם, רוק ב-3 ליטר , והפרשות נרתיק .
אז שעושים יחסי מין האיבר נוגע בהפרשות הנרתיק .
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי rapakost
אם תשים מצלמה שם למטה בזמן שאתה עושה את זה
ואני מדבר על מצלמה מקרוסקופית...תאמין לי שתראה שהמון דברים נכנסים לך שם...
על מה אתה מדבר..הכל בכמויות מזעריות..אבל זה קטלני מאוד