תודה רבה...
תודה רבה...
|
|
ניתוח
כנראה צריך אישור הורים אם אתה קטין
מחיר? דבר עם הרופא שלך אנאערף
Vicious Delicious 2006
אנחנו לא אמורים לענות לך על זה...
הרופא אמור...
כל אחד והגוף שלו..כל גוף מגיב אחרת לכל טיפול כלשהו.
לכן אתה צריך ללכת עם ההורים..לרופא..לברר על טיפול...וכמה זה עולה.
כעיקרון אם ת'רוצה להוריד את הנקודת חן ביתוח רגיל אתה קובע תור אצל רופא משפחה או משהו ואומר לו איזה חירטוט על זה שזה שורף לך או משהו כזה ואז הם קובעים תור....וזה עולה ממש גרושים....50 שקל מקסימום........אבל הבעיה שזה משאיר צלקת....
אם ת'רוצה אתה יכול להוריד את זה בניתוח פלסטי עם ליזר או שיטה אחרת יותר מתקדמת ולא נשאר צלקת אבל המחיר בהתאם.
אם אתה מוריד אז לך רק על לייזר
בדיוק.נכתב במקור על ידי Oman
איזה הנפצות...
בכל מקרה, לך לרפא המשפחה, תראה לו את הנקודת חן... אם היא בולטת מעל העור יותר מגובה מסויים [חצי מילימטר, אבל לא סגור על זה] אז הרופא יסביר לך על כך שזה יכול להביא לעלייה בסיכוי לסרטן העור במקרה של חשיפה לשמש, ויש פתרון לזה, בניתוח, אך בסכנה של השארת צלקות...
תראה אני יום חמישי עברתי את הניתוח בפעם השנייה [הפעם הראשונה הייתה בגיל 12] וזה שטויות... עושה לך את זה כירורג פלסטי רגיל בקופת-חולים.
מתחיל בזריקה קטנה - הרדמה מקומית. מהדקירה הזו - אתה לא מרגיש כלום יותר... אתה יכול לראות את זה, לשמוע על זה, אבל אתה לא מרגיש כלום.
אניווי, הרופא חותך את זה באיזמל, ואז מגיע הקטע של החיבור, ויש כמה אפשרויות:
1) תפרים [תבקש תפרים, זה הכי פחות סיכוי לצלקות לא נעימות]
2) לצרוב [בחיים לא!!!]
3) להשאיר את זה להתאחות לבד [במקרים נדירים, תלוי בגודל נקודת החן.
קיצר, זה לא משו רציני... אם זה משו שמפריע לך - לך על זה [אל תחכה לצבא, כי זה לא נותן גימל"ים, סעמק :/ ]
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
אתה צריך לפנות אל הרופא משפחה.. רק הוא יגיד לך.. פה אף אחד לא מוסמך ולא נראה לי שיודעים ממש איך לענות לך=\
אני הורדתי נקודת חן לפני שנתיים ואני בן 15 היום וזה לא קשור אני הורדתי בגב זה תלוי מה הרופא עור אומר לך אם זה מסוכן או לא מבחינה בריאותית....הקטע שאם זה ליופי אז אתה יכול הוריד בכל גיל כאשר ההורים מאשרים