וואיי וואי אנשים סיימתי היום תגיבוש של צנחנים......
יש פה עוד מישו שהיה ???
היה קשה רצח אבל אפשרי...
וואיי וואי אנשים סיימתי היום תגיבוש של צנחנים......
יש פה עוד מישו שהיה ???
היה קשה רצח אבל אפשרי...
|
|
וואי קטלני אח תספר מה עשו לכם
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
איך היה ?
איך זה הולך שם ? מה קיבלת ?
עזרו לך הטיפים שנתתי לך ?
slickskter@gmail.com
אפשר להנהיג משהו חדש שראיתי בפורומים אחרים.
שאנשים ירשמו מאמרים על הגיבושים שהם עשו...כמה שיותר מפורט...ככה זה יהיה להם לעוד כמה שנים שיסתכלו ויזכרו
וגם זה יעזור לאחרים להתמודד עם הגיבוש....
אם זה יעבוד אז מנהלי הפורום ישימו את כל המאמרים בעוגן.
"אני מיתר ומיתר זה אני"
מסכים:]
אני יודע שיש את זה בפורום "פרש "
slickskter@gmail.com
טוב אנשים קודם כל, סליק הטיפים שלך מאוד עזרו לי להתכונןן...
כאילו היו שימושיים ועזרו לי לגיבוש...
וטוב ככה נספר בכללי על הגיבוש...
ביום הראשון זה כמו בית מלון ספורט, בבוקר באים ממלאים טפסים עוברים בדיקת רופא ולא עושים משו מיוחד....
אחרי הצוהרים עושים בוחן בר אור שזה רק 2000 ואין יותר מרפקים וידיים ולא כפיפות בטן כמו ששמעתי שעשו...
אחרי הזה שוב נחים מתקלחים ומה שאתם רוצים.... יום סבבה בצוהריים יש אוכל....
לא עושים משו מיוחד בערב לפני הארוחה אומרים מי עבר את בר אור ומי הולך הבייתה באותו ערב... אחרי זה יש ארוחתץ ערב חוזרים אוספים את כל אלה שעברו מחלקים לצוותים הולכים לאוהלים והכל... מתארגנים עושים שמירה וזהו בכללי..
ביום השני השכמה בסביבות 3 ככה קמים בודקים ציוד ועומדים בשלשות אחרי הציוד בא מפקד הגיבוש של הצוות מסביר בכללי בודק שהכל בסדר.. ויוצאים...
עכשיו מתחילים בהליכה קלה וזה לא ממש משנה לאיפה כי כל צוות הולך לאזור אחר שבו יש את כל התיזוזים עושים שקים שזה החלק הקשה של הגיבוש ובו רוב האנשים נשברים ופורשים... אל תישברו בחלק הזה כי הוא בס"כ 40 -50 דקות של תיזוזים עם השקים ויש הפסקות מים...
עכשיו במהלך התיזוזים יש מעריכים של צנחנים ודובדבן שיצעקו עליכם אתם לא מתאימים תיפרשו תעזבו זה לא בישבילכם אל תקשיבו להם הם סתם מנסים לשבור אותכם הם לא יכולים להיף אותכם... תחזיקו מעמד בריצות עם השקים שהמפקד נותן זמן אל תפחדו ללכת זה תיזוז ואין סיכוי שבאמת תסיימו את זה בזמן שהמפקד אומר והוא מעניש את הקב' כביכול כל פעם שאתם לא עומדים בקצב אל תאמינו למפקד תלכו אפילו רק אל תפרשו זה לא כזה בלתי אפשרי זה קשה אבל אפשרי..... אחרי זה יש הפסקת מים ואז זחילות עכשיו אל תיבהלו אם אתם מגיעים אחרונים כי יש כאלה מאומנים שרגילים לזחול ועושים את זה קבוע במסגרות שונות אל לא לדאוג והדבר הכי חשוב להוריד שרוולים כי יש אבניםם....
אחרי הזחילות שוב עושים תיזוזים של שקים על זה בערך 50 דקןת אולי קצת יותר לוקח...
אחרי זה הולכים לאנשהוא אחר כזה שיש שלושה חבלים מתוכים במרחק של 5-7 מטר אחד מהשני משו כזה...
ואז שמה עושים שכיבות סמיכה זוחלים לחבל השני עושים בטן רצים לשלישי ועושים קפיצות גבוהות ברכיים לחזה עושים 10 מכל תרגיל חוזרים על זה כמה פעמים ומסתדרים לפי סדרי הגעה כמו בכל הגיבוש בכללי עד לכאן זה החלק הקשה של הגיבוש יש גם דיונים של 4 דקות על כל מיני נושאים שהמפקד אומר לנו היו שני דיונים ומשימה לעשות את דגם של מדינת ישראל בחומרים שמוצאים בשטח....
אחרי זה יוצאים למסע שגם שם המפקד מתזז אותכם עד שאתם נגמרים וזהו... בכללי יש עוד טיפה מסע שלא ארוך שלוקח שעתיים בערך אולי פחות המפקד כל הזמן יתזז אותכם וזהו....
קיצר אל תישברו זה לא בלתי אפשרי ואני אומר את זה בתור אחד שהגיע לגיבוש שהוא ממש לא בכושר אני לא מתאמן ואני ממש לא בכושר פשוט תבואו עם מוטיבציה להצליח וזהו אתם עוברים את זה....
בהצלחה לכולם...
קיבלתי את הרעיון. תודה רבה...
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תודה על המאמר....
אם זה יעבוד וכל אחד ירשום פה על הגיבוש שלו בסופו של דבר יהיו לנו מס' מכובד של מאמרים.
כשיתפנה לי זמן מהלימודים אני יכתוב מאמר על הגיבוש חובלים שלי (למרות שעבר הרבה זמן ובטח אני שכחתי כמה דברים שקרו אבל את העיקר אני זוכר)
"אני מיתר ומיתר זה אני"
תודה רבה מקווה שתפנה את הזמן לכתוב זה יהיה נורא מעניין לקרוא.
בכל זאת בהצלחה בהמשך !
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תודה רבה לך
אני אמור גם לקבל דחו לי את הגיוס לנוב'
בגלל שלא קיבלו את המנילה שלי קקות =\
אבל אני יבקש שוב את הגיבוש של צנחנים
עברתי חובלים חתמתי ויתור אז אני בעז"ה יעבור גם את זה .
כמה עשית 2000 נ.ב
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
כל הכבוד אחי
אני אתאמן גם בשביל הגיבושים האלה
במיונים של הגביושים בבוחן בר אור צריך לעשות 2000 בפחות מ 10
פחות מ10 זה ממש קל לעשות אחי ..
מה הממוצע שאנשים עושעם שם ?
slickskter@gmail.com
אין לי ממש מושג אבל זה לא הכי קל זה אפשרי כזה הממוצע זה 9 לפי דעתי