קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות] בדיחות קורעות !
    על ידי AmIr4EvEr בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 18-05-2007, 22:48
  2. [בדיחות קורעות על בלונדיניות
    על ידי OrGeNaL בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-04-2007, 00:24
  3. [בדיחות]-עוד מלא בדיחות קורעות
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-01-2007, 09:50
  4. [בדיחות]קורעות *תקרא בבקשה חוקים*
    על ידי yehonatan01 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-01-2006, 21:07
  5. בדיחות קורעות שווה קליקקקקקקקקקקקק
    על ידי CrAzY_BoY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 09:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

[בדיחות] קורעות

Aviad
    אורח

ברירת מחדל [בדיחות] קורעות

שאלה: למה הקליטה הכי טובה היא במלתחות של הבריכה?
    תשובה: כי כל האנטנות בחוץ...

לאחר אקט מיני שואל בחור את חברתו: האם אוכל לקרוא לך חווה? "כן", עונה הבחורה ושואלת: "אבל למה דווקא חווה?" "כי את הראשונה שלי", עונה הבחור. שואלת הבחורה: "ואני יכולה לקרוא לך פג`ו?" הבחור מתעניין: "מדוע פג`ו?" משיבה הבחורה: "כי אתה ה - 306 שלי".

בלונדינית נכנסה ערומה למונית של פרסי. כל הדרך הנהג מסתכל עליה במראה. בסוף התעצבנה הבלונדינית ואמרה לו מה אתה מסתכל עלי כל הזמן? ענה לה הפרסי: אני פשוט תוהה מאיפה תוציאי את הכסף...

שתי זונות עומדות בצומת מחכות ללקוחות. פתאום מגיעה אישה זקנה, שואלת "חמודות מה אתם עושות פה?" הזונות אומרות לה "עוד מעט מגיע השריף הוא מחלק סוכריות". ענתה הזקנה: "יופי אני אוהבת סוכריות". השריף הגיע והזונות ברחו. שואל השריף את הזקנה בתדהמה "מה את עושה פה? זה לא מכובד" אז הזקנה עונה בכעס: "אז מה אם אין לי שיניים אני לא יכולה למצוץ?!"

איש שמן אחד הלך לבית זונות ואמר לסרסור: אני רוצה לרדת 20 קילו. אמר לו הסרסור: תעלה לקומה הראשונה. עלה השמן לקומה הראשונה וראה זונה, הזונה אומרת לו אם אתה תופס אותי אתה מזיין אותי.. הם רצים רצים עד שהוא תפס אותה וזיין אותה. למחרת בא השמן לסרסור ואמר לו: אני רוצה לרדת עוד 20 קילו. אמר לו הסרסור תעלה לקומה השניה. עולה האיש השמן לקומה השניה ורואה זונה, הזונה אומרת לו אם אתה תופס אותי אתה מזיין אותי הם רצים רצים תפס אותה, זיין אותה ויצא מבסוט. למחרת בא השמן לסרסור ואמר לו: אני רוצה להוריד 30 קילו אחרונים אמר לו הסרסור תעלה לקומה השלישית עולה השמן לקומה השלישית ורואה כושי ענק. הכושי אומר לו אם אני תופס אותך אני מזיין אותך!

איש אחד זורק ממטוס רובה,אקדח ורימון. הוא נוחת באזור ואז רואה איש עצוב שואל אותו: "מה קרה?", האיש עונה:"נפל על אישתי רובה והיא מתה". ממשיך בדרך ורואה בעל ואישה בוכים שואל אותם: "מה קרה?", הם עונים:"הבן שלנו מצא אקדח וירה בעצמו". ממשיך בדרך ורואה ילד צוחק,ממש מת מצחוק,שואל אותו: "מה קרה שאתה צוחק בצורה כזו?" הוא עונה: "תקעתי נוד והבניין התפוצץ"

רואה חשבון עובר למשרד גדול ומרווח ומקבל מחבר שלו זר פרחים עם כרטיס ברכה. הוא פותח את הכרטיס וכמעט מתעלף: "תנוח בשלום על משכבך", כתוב שם. הוא מתקשר לחבר ושואל אותו מה זה צריך להיות. החבר לא מבין איך זה קרה ומתקשר לחנות הפרחים: "איך שלחתם ברכה כזאת?", הוא אומר למוכרת. "חבוב", אומרת המוכרת, "יש לנו צרות יותר גדולות. שלחנו ללוויה זר עם ברכה שכתוב בה מזל טוב על המיקום החדש".

מה הדבר הכי חכם שיצא אי פעם מפה של אישה? - הזין של אינשטיין.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    Know Your Role.. And Shut Your Mouth !

חחחחח מצחיק

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviad
    שאלה: למה הקליטה הכי טובה היא במלתחות של הבריכה?
    תשובה: כי כל האנטנות בחוץ...

לאחר אקט מיני שואל בחור את חברתו: האם אוכל לקרוא לך חווה? "כן", עונה הבחורה ושואלת: "אבל למה דווקא חווה?" "כי את הראשונה שלי", עונה הבחור. שואלת הבחורה: "ואני יכולה לקרוא לך פג`ו?" הבחור מתעניין: "מדוע פג`ו?" משיבה הבחורה: "כי אתה ה - 306 שלי".

בלונדינית נכנסה ערומה למונית של פרסי. כל הדרך הנהג מסתכל עליה במראה. בסוף התעצבנה הבלונדינית ואמרה לו מה אתה מסתכל עלי כל הזמן? ענה לה הפרסי: אני פשוט תוהה מאיפה תוציאי את הכסף...

שתי זונות עומדות בצומת מחכות ללקוחות. פתאום מגיעה אישה זקנה, שואלת "חמודות מה אתם עושות פה?" הזונות אומרות לה "עוד מעט מגיע השריף הוא מחלק סוכריות". ענתה הזקנה: "יופי אני אוהבת סוכריות". השריף הגיע והזונות ברחו. שואל השריף את הזקנה בתדהמה "מה את עושה פה? זה לא מכובד" אז הזקנה עונה בכעס: "אז מה אם אין לי שיניים אני לא יכולה למצוץ?!"

איש שמן אחד הלך לבית זונות ואמר לסרסור: אני רוצה לרדת 20 קילו. אמר לו הסרסור: תעלה לקומה הראשונה. עלה השמן לקומה הראשונה וראה זונה, הזונה אומרת לו אם אתה תופס אותי אתה מזיין אותי.. הם רצים רצים עד שהוא תפס אותה וזיין אותה. למחרת בא השמן לסרסור ואמר לו: אני רוצה לרדת עוד 20 קילו. אמר לו הסרסור תעלה לקומה השניה. עולה האיש השמן לקומה השניה ורואה זונה, הזונה אומרת לו אם אתה תופס אותי אתה מזיין אותי הם רצים רצים תפס אותה, זיין אותה ויצא מבסוט. למחרת בא השמן לסרסור ואמר לו: אני רוצה להוריד 30 קילו אחרונים אמר לו הסרסור תעלה לקומה השלישית עולה השמן לקומה השלישית ורואה כושי ענק. הכושי אומר לו אם אני תופס אותך אני מזיין אותך!

איש אחד זורק ממטוס רובה,אקדח ורימון. הוא נוחת באזור ואז רואה איש עצוב שואל אותו: "מה קרה?", האיש עונה:"נפל על אישתי רובה והיא מתה". ממשיך בדרך ורואה בעל ואישה בוכים שואל אותם: "מה קרה?", הם עונים:"הבן שלנו מצא אקדח וירה בעצמו". ממשיך בדרך ורואה ילד צוחק,ממש מת מצחוק,שואל אותו: "מה קרה שאתה צוחק בצורה כזו?" הוא עונה: "תקעתי נוד והבניין התפוצץ"

רואה חשבון עובר למשרד גדול ומרווח ומקבל מחבר שלו זר פרחים עם כרטיס ברכה. הוא פותח את הכרטיס וכמעט מתעלף: "תנוח בשלום על משכבך", כתוב שם. הוא מתקשר לחבר ושואל אותו מה זה צריך להיות. החבר לא מבין איך זה קרה ומתקשר לחנות הפרחים: "איך שלחתם ברכה כזאת?", הוא אומר למוכרת. "חבוב", אומרת המוכרת, "יש לנו צרות יותר גדולות. שלחנו ללוויה זר עם ברכה שכתוב בה מזל טוב על המיקום החדש".

מה הדבר הכי חכם שיצא אי פעם מפה של אישה? - הזין של אינשטיין.
    חחחחחחחח
    האחרון הרג אותי אחי פשוט אהבתי אנ יישתמש בזה הרבה חחחח
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

emilsp
    אורח

חחח איזה סוס

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש לך תחת משעשע שמעמיד לי ת'פושע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
    בדיחות קורעות רצח!!

חחח האבתי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אורי/
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Dont Go To High School, Go High To School.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האחרונה חזקה רצחחח
    כל השאר גם טובות...

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

חחחחחחחחחחחחחח אהבתי את האחרונה לאללה חחחחחחחח

משתמש משקיע האוואטר של ƒire Man
    לייקים
    0
    נקודות
    39

חחחחחחחחח יפה אחי

tomer24
    אורח

חחחחח גדול

Asaf Agur
    אורח

מצחיק

חחחחחחחחחח אהבתי את שתי האחרונות

+Or_Agur+
    אורח

חחחחחחחחחחח... בדיחות מצחיקות אחושלוקי!!!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    בדווווווקקקק יעעעעעעעניייי?!?!

חחח גדול
    אללה מכבייי..

גדול אתה אח שלי הרסת אותי

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect