נכתב במקור על ידי
Aviad
שאלה: למה הקליטה הכי טובה היא במלתחות של הבריכה?
תשובה: כי כל האנטנות בחוץ...
לאחר אקט מיני שואל בחור את חברתו: האם אוכל לקרוא לך חווה? "כן", עונה הבחורה ושואלת: "אבל למה דווקא חווה?" "כי את הראשונה שלי", עונה הבחור. שואלת הבחורה: "ואני יכולה לקרוא לך פג`ו?" הבחור מתעניין: "מדוע פג`ו?" משיבה הבחורה: "כי אתה ה - 306 שלי".
בלונדינית נכנסה ערומה למונית של פרסי. כל הדרך הנהג מסתכל עליה במראה. בסוף התעצבנה הבלונדינית ואמרה לו מה אתה מסתכל עלי כל הזמן? ענה לה הפרסי: אני פשוט תוהה מאיפה תוציאי את הכסף...
שתי זונות עומדות בצומת מחכות ללקוחות. פתאום מגיעה אישה זקנה, שואלת "חמודות מה אתם עושות פה?" הזונות אומרות לה "עוד מעט מגיע השריף הוא מחלק סוכריות". ענתה הזקנה: "יופי אני אוהבת סוכריות". השריף הגיע והזונות ברחו. שואל השריף את הזקנה בתדהמה "מה את עושה פה? זה לא מכובד" אז הזקנה עונה בכעס: "אז מה אם אין לי שיניים אני לא יכולה למצוץ?!"
איש שמן אחד הלך לבית זונות ואמר לסרסור: אני רוצה לרדת 20 קילו. אמר לו הסרסור: תעלה לקומה הראשונה. עלה השמן לקומה הראשונה וראה זונה, הזונה אומרת לו אם אתה תופס אותי אתה מזיין אותי.. הם רצים רצים עד שהוא תפס אותה וזיין אותה. למחרת בא השמן לסרסור ואמר לו: אני רוצה לרדת עוד 20 קילו. אמר לו הסרסור תעלה לקומה השניה. עולה האיש השמן לקומה השניה ורואה זונה, הזונה אומרת לו אם אתה תופס אותי אתה מזיין אותי הם רצים רצים תפס אותה, זיין אותה ויצא מבסוט. למחרת בא השמן לסרסור ואמר לו: אני רוצה להוריד 30 קילו אחרונים אמר לו הסרסור תעלה לקומה השלישית עולה השמן לקומה השלישית ורואה כושי ענק. הכושי אומר לו אם אני תופס אותך אני מזיין אותך!
איש אחד זורק ממטוס רובה,אקדח ורימון. הוא נוחת באזור ואז רואה איש עצוב שואל אותו: "מה קרה?", האיש עונה:"נפל על אישתי רובה והיא מתה". ממשיך בדרך ורואה בעל ואישה בוכים שואל אותם: "מה קרה?", הם עונים:"הבן שלנו מצא אקדח וירה בעצמו". ממשיך בדרך ורואה ילד צוחק,ממש מת מצחוק,שואל אותו: "מה קרה שאתה צוחק בצורה כזו?" הוא עונה: "תקעתי נוד והבניין התפוצץ"
רואה חשבון עובר למשרד גדול ומרווח ומקבל מחבר שלו זר פרחים עם כרטיס ברכה. הוא פותח את הכרטיס וכמעט מתעלף: "תנוח בשלום על משכבך", כתוב שם. הוא מתקשר לחבר ושואל אותו מה זה צריך להיות. החבר לא מבין איך זה קרה ומתקשר לחנות הפרחים: "איך שלחתם ברכה כזאת?", הוא אומר למוכרת. "חבוב", אומרת המוכרת, "יש לנו צרות יותר גדולות. שלחנו ללוויה זר עם ברכה שכתוב בה מזל טוב על המיקום החדש".
מה הדבר הכי חכם שיצא אי פעם מפה של אישה? - הזין של אינשטיין.