תראו אתמול יצאתי עם אחת שאני מכיר מאינטרנט... וזה היה אמור להיות מפגש כזה להכיר את הבן אדם..
אבל אני מרגיש משהו אחר .. שאני מת לדבר איתה.. ואנחנו הינו מדברים בTS אבל היא לא נכנסת עד עכשיו..
ואני מרגיש דיי אבוד ..לא יודע מה להרגיש..![]()
תראו אתמול יצאתי עם אחת שאני מכיר מאינטרנט... וזה היה אמור להיות מפגש כזה להכיר את הבן אדם..
אבל אני מרגיש משהו אחר .. שאני מת לדבר איתה.. ואנחנו הינו מדברים בTS אבל היא לא נכנסת עד עכשיו..
ואני מרגיש דיי אבוד ..לא יודע מה להרגיש..![]()
|
|
מה זה TS?
אולי היא פשוט יושנת עד עכשיו/ מבלה עם המשפחה / שומרת שבת?
לא ממש הבנתי איפה הבעיה.. תפרט עוד טיפה.. איך היה במפגש? ציפית למשהו אחר? למשהו יותר טוב? יותר גרוע?
[center]
TEAMSPEAK...נכתב במקור על ידי Sunz
כנראה שאתה צודק..
אבל לגביי הציפיות לא יודע.. יחסית הכל היה נחמד דיברנו והיה כייף אבל המטרה היתה כאילו להכיר את השני אבל בתור סתם אנשים מהאינטרנט ואני דיי נדלקתי עלייה..ותאמת אני לא בטוח מה אני מרגיש כלפייה.. אולי זה סתם על הבוקר איזה דיכאון תפס אותי.. אבל אני פשוט רוצה לדבר איתה לא יודע..
תראה אני אגיד לך משהו שלא כ"כ יעזור לך אבל להבא...
זה לא נראה לי בריא להיקשר לבנות מהאינטרנט..לך תדע מי הן מה הן ומי עשה אותן חחחחחח
בתאכלס אתה לא יודע כלום עליהן בניגוד לבת שאתה מכיר כמה זמן או אפילו זמן קצר אבל אתה יודע בערך מי היא...בקשר לנושא הנוכחי אני חושב שתשאל אותה כשהיא תתחבר איך היא הרגישה בנוגע לכל הדברים..אליך כבן אדם ואליך כזכר אם ת'מבין אותי חחחח לפי התגובה שלה אתה כבר תדע מה צריך לעשות אחי ואל תראה לה שאתה קשור אלייה!
בהצלחה![]()
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
מה אתה דואג ..
תיהיה סבלני D:
slickskter@gmail.com
תודה![]()