אז הנה הרקע
יש לה חבר והוא בן 19
היא איתו מהרגל
היא אוהבת אותי
היא בת 16 כמוני
אבל אין לה את האומץ לשנות ולהיות איתי
אוקיי אז נמשיך אני הבנתי שלמרות שהיא אוהבת אותי היא מפחדת לשנות כי עם חבר שלה כבר שנה וחצי והיא איתו מהרגל ומפחד כנראה שהיא לא מספיק אוהבת אותי כדי להיפרד ממנו ולהיות איתי.
אני הבנתי ששום דבר לא יתקדם ואמממ..היא החליטה להישאר איתו כי אין לה את האומץ לשנות את הדברים ולהיות איתי
ואמרתי לה שעדיף שנפסיק לדבר באייסי טלפ' וכו' היא לקחה את זה קשה...מאוד קשה אבל היר הבינה אותי
יומייםן אחריי שלא דיברנו היא שולחת לי הודעה שהיא מתגעגעת אליי
והאמת גם אני יתגעגעתי אלייה אני אוהב אותה היא חלק ממני חלק מהשיגרה הזאת וההחלטה הזאת הייתה מאוד קשה לי
נשברתי וחזרנו לדבר אבל כל פעם שאנחנו מדברים אני נהרס כי אני אוהב אותה ותמיד שאנחנו מדברים יש בי בתוך הלב את הציפייה שאולי יהיה משהוא בעתיד שאולי ניהיה יחד וזה קורע אותי מב]פנים אני לא אוכל לא שותה לא צוחק ולא מדבררר אפילוו היא שמה לב שקשה והיא אמרה שכדאי שנפסיק באמת לדבר ושוב לא דיברנו יום למחרת היא שוב שולחת הודעה שהיא מתגעגעת ואני שוב נישברתי פשוט לא יכולתי למרות שהסברתי לה שאני לא יכול להיות בהמתנה ולחכות לה
כי אני נהרס אני לאט לאט מתמוטט ואממ...
תשמעו משהוא באותו היום שהיא נשברה בפעם השנייה שוב ושלחה הודעה הייתי בים
ראיתי זוג צעיר בגיל שלי הולכים ביחד וזה הרס אותי אני התחלתי לבכות פשוט ירדו לי דמעות כי כשראיתי אותם ראיתי אותי ואתה יחד כל כך רציתי שזה יקרהלנו שנתהלך לאורך החוףף ואפילו היה לי חלום כזה ...
אני פתוח עם ההורים שלי דיברתי עם אבא שלי והוא אמר לי שאני צריך לרדת ממנה אני נהרס ככה והיא צריכה להחליט מה היא עושה ועם מי היא רוצה להיות.
שחזרתי מהים היא שלחה לי הודעה שאלה איך היה וכו'.
ואמרתי לה שזהוא היא צריכה להחליט אני נשבר אני עוד טיפה מסיים את החיים שלי אני בתקופה כל כך קשההה שאני הרוססס והיא החליטה שזהוא היא נשארת איתו סופית ואני נהרסתי כמובן כי זה מראה שהיא לא אוהבת אותי ממש כי אחרת היא הייתה איתי אבל היא החליטה אחרת ואני הרוסס
היום ,יום שלישי 4/6/06 הייתי אצל ידידה שלי חברה טובה שלה סידרתי לה את המחשב והייתי חייב לצאת לנשום אוויר י לא יצאתי שבועות מהבית בגללה לא יה בי חשקק
והיא התקשרה ושאלה אם אני אצלה והיא כל הזמן אמרה לה להעביר לי דברים כמו תגידו לו אני מתגעגעת וניני(כינוי שהיא קורה לי) והיא פשוט הורסת אותי אני לא יודע מה לעשותתת
פשוט אני אבודדד אני כיביתי את הפלאפון אני מנותק באייסי כי אין לי כוח לאף אחדד אני ממש בדיכאון מה אני עושה?
מצטער שזה ארוך

ציטוט ההודעה