1) אז אני עובד כבר כמה שבועות על המולטי טריינר ומרגיש קצת הבדל (לא משהו רציני, אבל לאט לאט). לפחות בידיים יש קצת הבדל. בחזה מתקדם מאוד לאט, אבל נקווה לטוב.
אז הבנתי שלא בונים תוכנית אימונים, אבל אני אתן לכם את התוכנית שאני עובד בה. אם היא לא טובה אז לפחות תוכלו לעזור לי לשפר
אני עובד על בסיס יומי: A-B-A-מנוחה-B-A-B-מנוחה וכך הלאה.
בימים של המנוחה ובימים יוצאי הדופן (כשיש A-B-A, אז B יוצא דופן, וכשיש B-A-B, אז A יוצא דופן) אני עושה ריצת 2000 על הליכון (מהירות של בערך 10 קמ"ש על שיפוע 6-6.5), בעצם המטרה זה 2000, כרגע אני עושה 1400 ככה ומגיע למצב שאני יורד מההליכון בקושי נושם והעיניים שלי מטיילות ככה מסביב חחח, חוץ מההליכון אני עושה גם קצת בטן וקפיץ לכף יד. זה יוצא תדירות של יום כן יום לא.
A - פרפר, מתח רגיל, מתח בצדדים (כשהידיים תופסות את הקצוות של המוט מתח. נראה לי שזה עבודה על הכתפיים והגב יותר), רגליים.
B - מצב דומה לדחיקה, מתח רגיל מאחורי הראש, מתח בצדדים מאחורי הראש, ישיבה על הרצפה ומשיכה (עובד על כתפיים~גב)
2) עכשיו מעבר לתוכנית אני מבין גם שלהוריד אחוזי שומן זה לא פחות ואפילו יותר חשוב.
המשקל שלי די נמוך ככה שאני לא רוצה לשנות את המשקל, אבל בהרבה מקומות השרירים שלי לא בולטים, ואני מבין שזה מחייב ירידה באחוזי שומן שעוזרת אפילו יותר מבניית שרירים בקטע הזה. השאלה איך אני יורד באחוזי שומן בלי להוריד משקל?

ציטוט ההודעה