אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן אף פעם לא ניגנתי על משהו אולי חודש על קלידים אבל לא יותר מזה..
טוב אני צריך הצעות לאיזה גיטרה לקנות באיזה מחיר וכל זה..
אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן אף פעם לא ניגנתי על משהו אולי חודש על קלידים אבל לא יותר מזה..
טוב אני צריך הצעות לאיזה גיטרה לקנות באיזה מחיר וכל זה..
Punk Not DeaD! ! !
![]()
AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
GIGABYTE K8NSC
1024MB DUAL CHANNEL
LEADTEK 7600GT 256MB AGP
LG L1970HR LCD MONITOR
KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND
|
|
גיטרה קלאסית סביבות ה280 שקל לחדשה ...יש בראשון חנות טובה ודי זולה ...מיוזיק סנטר זה באזור תעשיה החדש ניראה לי לא זוכר בדיוק ותקנה אם אתה רוצה באמת ללמוד לנגן ולא חודש...
וזהו ..
אין סוגים מסוימים לגיטרות הקלאסיות...כאילו יש אבל הם לא אמורים לעניין אותך כך את מה שניראה לך סבבה ...ולפני שאתה לוקח תנסה לנגן עליה משהו כדי לראות שהיא מתאימה לך בצורה בגודל בצליל...
וזהו
ד"א היופי--->לא חשוב
אל תקח לפי היופי באמאשך
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הייתי ממליץ לך לקנות גיטרה אפילו בפחות מ-280 שקל, אתה רק מתחיל אתה לא יודע אם תמשיך להשקיע ברעיון לכן שלא סתם תזרוק כסף על משהו שישב לך בארון.
כמה כבר גיטרה יחסית טובה יכולה להיות זולה?
אתת הראשונה שלי קניתי ב250
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אפשר למצוא בפחות מ200.
רק צריך להכיר את הנאשים הנכונים.
לך תמצא לך גיטרה די זולה, ותתחיל ללמוד. אם תאהב את זה, אחרי חצי שנה, שנה, שבוע (אני יודע?!) תקנה לך אחת חדשה, יותר טובה, ויותר יקרה
לא חובה יותר יקרה, אבל לרוב, מחיר=איכות.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
למה אתם חושבים שמתחיל צריך להשקיע סכום מינימלי?
למה להשקיע פחות מ200 בגיטרה מסריחה?
אומנם היא בשביל התחלה,אבל זה דיי ברור שהוא יבלה איתה תקופה ארוכה עד שהוא יעבור לגיטרה טובה יותר.
למה לסבול סתם?
תשקיע 500-700 שקל בגיטרה קלאסית,ככה היא גם תשמש אותך להתחלה,וגם עדיין תוכל להנות ממנה במידה ותעבור לגיטרה חשמלית...
כן אני יוציא בערך 250 על זה ואני ינסה להתחיל ובאתמ לא חשבתי להקשיע 500 שקל שאני לא יודע בכלל אם אני ימשיך אפילו שהנושא ממש מעניין אותי ואני רוצה לנגן מנגינות של שירים שאני שומע פאנק רוק
יש המלצה לחנות? אני גר בנאות שקמה ככה שבאזור תעשיה החדש ממש טוב לי.. רק תגידו בדיוק ליד מה..
Punk Not DeaD! ! !
![]()
AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
GIGABYTE K8NSC
1024MB DUAL CHANNEL
LEADTEK 7600GT 256MB AGP
LG L1970HR LCD MONITOR
KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND
[SIZE=3][FONT=Arial]׳›׳×׳•׳‘׳×: ׳¨׳—' ׳₪׳¨׳™׳™׳
Max במידה והוא יחליט שגיטרה זה לא בשבילו והוא יזנח את הרעיון והוא קנה גיטרה בשווי 500 שקל מה ייצא לו מזה ? עץ בשווי 500 שקל בארון שצובר אבק ?
שיתחיל מקטן בלי עיניים גדולות.
כל הכבוד אור!
ובכל מקרה, אם אתה תראה שאתה אוהב את זה, אתה יכול להמשיך לקלאסית יותר טובה, ואז לבס/חשמלית
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ומה יקרה אם הוא יקנה ב200 שקל?נכתב במקור על ידי Hoobastank
סתם ביזבוז של 200 שקל...
200 או 500,זה לא משנה,זה עדיין ביזבוז גדול של סכומים גדולים...
בכל מקרה,אם יש התלבטות,סימן שזה לא יילך בשבילך,כי אתה צריך לרצות את זה...
אני מנגן קלאסית חשמלית ותופים. ומת לאקוסטית
אני יכול להגיד לך מה שאמרתי להרבה לפניך ששאלו אותי לגבי זה....לך לחנות, אל תקנה מהאינטרנט עד שאתה לא מבין בזה מספיק...לך לחנות גיטרות ושם בטח יש אנשים שמתמחים בכל תחום ויכולים לעזור לך לבחור מה מתאים לך מבחינת גודל, צליל, ואם אתה מתעקש (וזה לא חשוב) יופי.
בהצלחה