קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] "צעצוע של סיפור 3" הוא סרט האנימציה המצליח ביותר בכל הזמנים
    על ידי GanGsTer from mafia בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-08-2010, 01:07
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-07-2009, 02:03
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-04-2008, 22:51
  4. סיפור שקראתי ואני רוצה לשתף אותכם!
    על ידי kbibas בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-08-2007, 13:23
  5. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-01-2006, 13:44
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

סיפור שאותי הוא לא צימרר אולי אותכם?

משתמש אטרף האוואטר של קופיקו
    לייקים
    0
    נקודות
    448

ברירת מחדל סיפור שאותי הוא לא צימרר אולי אותכם?

הקטע הבא הוא רק לבעלי אנשים עם סבלנות

10 דקות לצלצול, עם כל דקה שעוברת הכאב מתחזק.
    למה אני צריכה להמשיך ככה בכלל?" אני חושבת לעצמי כמה דקות לפני סוף שיעור המתמטיקה של היום.
    מתוך המחשבות של עצמי אני שומעת את המורה מדברת על איזה עבודה להגשה שצריך להגיש עד יום חמישי.
    הצד של הגוף מתחיל לכאוב עוד פעם. עד מתי זה ימשך?
    למה אני חייבת לסבול את המכות שלו? את השטויות שהוא עושה?
    וכל יום אני סובלת בגלל זה , על הבשר שלי אני סובלת את זה.
    אבל מה אני יכולה לעשות? רק לבכות, כי המצב לא הולך להשתפר.
    אני לא יכולה לעזוב אותו, או להתלונן כי אחרי זה אין לי לאן ללכת, אין לי איפה לגור,
    ואני לא מתכוונת לחזור לבית של ההורים שלי, רק זה חסר לי.
    אני פשוט לא מבינה איך זה התגלגל למצב הזה.
    בהתחלה הוא היה כזה נחמד , חמוד , ניראה בכלל לא מזיק, הוא הציע לי לעבור לגור אצלו (בגלל שהמצב בבית שלי לא היה טוב ) והסכמתי, שמחתי לעבור, והיה לי טוב.

הוא התחיל לקחת אותי כמובן מאליו, התחיל לעשות פוזות ליד החברים שלו, להשפיל אותי, ואני לא מסוג הבחורות ששותקות.
    אבל הייתה לי ברירה? לא.
    כי אחרי הכל איפה אני יגור?
    אצל חברות ( אם אפשר לקורא להם חברות בכלל) אי אפשר, הן לא יודעות מה קורא "אצלנו " בבית, בבית "שלי" ושלו.
    הם רק שומעות את ההשפלות שאני עוברת מול החברים שלו , או את היחס במגעיל ממנו.
    "נו, ככה זה דניאל, מה את לא מכירה אותו? הוא סתם עושה פוזות . בבית אתך הוא אחרי זה בסדר ,לא?"
    "כן, נכון ,אתם צודקות" שיקרתי.

ואז הוא התחיל לשתות .
    אני קוראת אל הספה ספר .
    הוא נכנס , שיכור.
    "קומי." הוא מצווה אליי .
    "לא רוצה." אני אומרת בביטחון חצי מלא.
    "נו, קומי אמרתי." הוא חוזר.
    "תעזוב אותי, אתה שיכור, לך להתקלח." אני אומרת כמעט בבקשה.
    "זה הבית שלי ואני יגיד לך מה לעשות בו, הבנת?" הוא מאיים עוד פעם , אבל צודק.
    " נו בבקשה דניאל, פשוט תעזוב אותי." אני מתחננת .

הדבר הבא שאני זוכרת זה שהתעוררתי בבית החולים.

"מה קרה?" שואל הרופא בדאגה.
    "נפלתי במדרגות." אני עונה.
    "הפגיעות שלך לא חמורות , אבל זה יכאב במשך כמה ימים." אומר הרופא.

"תגיד לי משהו שאני לא יודעת" חשבתי לעצמי.
    אני מכירה את ההרגשה , את המכות שלו.

הצלצול של סוף השיעור העיר אותי ממחשבותיי.
    השפה החתוכה בערה מכאב, אתמול הוא לא ריחם (כמו תמיד) ו"פיצץ" לי את השפה.
    הוא כנראה חושב שאני לא מספיק יפה אז הוא עושה לי "שיפוצים" בפנים.

סוף היום כבר הגיע .
    לפעמים אני לא יכולה יותר ואני פשוט נשברת.
    חיפשתי מקום שקט ומצאתי אותו מאחורי עץ זקן בחצר בית הספר הנטושה מתלמידים.

בכיתי, כמו תמיד.
    דמעה חמה ירדה על הלחי הבוערת , ניגבתי אותה עם השרוול של החולצה הלבנה, כתם דם קטן נשאר על החולצה.
    "שיט, זה מדמם עוד פעם " מלמלתי לעצמי, מנסה לעצור את הדימום הקטן מהשפה הנפוחה.

"יש לך סיגריה?" קול נשמע מאחורי . ראיתי דמות שעמדה מולי, אף על פי שהשמש הייתה בדיוק על עייני וסינורה אותי.
    לא הכרתי את הדמות, אבל יכולתי להבחין שהוא טיפה מוזר, שונה כזה , לובש רק שחור. בחיים שלי לא ראיתי אותו בבית הספר.
    "לא." עניתי בקרירות.
    הוא עדיין לא זז ממקומו.
    "מה קרה לך?" הוא שאל בעניין.
    "מה זה עניינך?" עניתי ברוע.
    "זה לא, אבל את לא ניראת ממש טוב." הוא שאל, עדיין מתעקש .
    " אז מה? גם אתה לא ניראה מי יודע מה, אולי תעזוב אותי וזהו?!?" אמרתי , כמעט בצעקה.
    " טוב את לא צריכה להיות כזאת רעה, רק ניסיתי לעזור, אני רואה שאת לא במצב לדבר על זה." הוא אמר בשלווה.
    זה רק עיצבן אותי עוד יותר מה שהוא אמר , אני לא צריכה עכשיו מישהו שיעצבן אותי עוד יותר.
    " תקשיב לי יא חתיכת אידיוט, אני לא מכירה אותך, ולא יודעת מה אתה רוצה ממני , אבל אין לי עצבים אליך, או לשטיות שלך, אז תיקח את עצמך ותעוף מפה יא פריק."

זה באמת היה מגעיל מצידי להגיד , והצטערתי שאמרתי את זה, כי לא כעסתי עליו באמת, הייתי עצבנית על דברים אחרים, הייתי עצבנית על דניאל, על החברות העיוורות שלי, על עצמי שאני לא תופסת אומץ ועוזבת.

הוא לא זז מהמקום ורק נעץ בי מבט.
    השמש כבר לא סינוורה, ויכולתי לראות את פניו.
    הפנים שלו היו יפות, מרגיעות.
    איפור שחור חיזק לו את העיניים בצורה מושלמת, והיה לו שיער שחור ופרוע.

"סליחה, לא התכוונתי ,הוצאתי עליך עצבים ששמורים למישהו אחר." אמרתי בשקט.
    "אני יודע, רואים." הוא אמרתי בביטחון מלא.
    והוא הלך משם. כשנעלם מתווך הראיה שלי, קמתי, והלכתי.

למחרת בבית הספר הרגשתי יותר טוב.
    אולי זה בגלל שכשהגעתי הביתה אתמול, דניאל ישן.
    אולי זה בגלל שסתם קמתי על רגל ימין, אבל הרגשתי שמשהו טוב הולך לקרות היום.

בהפסקה הכל היה בסדר, עד שדניאל קרא לי.
    "בואי שניה מלאני, אני צריך להגיד לך משהו." דניאל צעק לי והסתכל על חברים שלו ,צוחק.
    הסתכלתי ימינה לשניה, והוא ישב שם, אותו ילד מאתמול , שהוצאתי אליו את העצבים.
    ישב שם והסתכל אליי, כמו כל שאר התלמידים שהיו בחצר בית הספר , מכיוון שדניאל צעק את זה כל כך חזק.
    "נו, את באה?" הוא צעק.
    " כן, שניה." עניתי.
    " אין שניה, עכשיו אמרתי." צוחק לכיוון החברים שלו, נהנה מהדרך בה הוא שולט בי.
    הלכתי אליו, נעצרתי מולו.
    "מה רצית?" שאלתי באומללות.
    "היום תגיעי הביתה ישר מבית הספר, טוב? אני רוצה אותך בבית." הוא ציווה.
    " מה אתה אבא שלי, שאתה אומר לי מה לעשות?" אמרתי בביטחון מלא, לא האמנתי שזה יצא לי מהפה.
    " בואי שניה לצד, אני צריך לדבר אתך." הוא אמר בכעס.
    הוא תפס לי ביד וגרר אותי מאחורי קיר אחד של בניין בית הספר , כדי שאף אחד לא יוכל לראות.
    כשבדק שאף אחד לא יכול לראות אותנו, הוא קירב את אוזניי לפיו ולחש כדי שאף אחד לא יוכל לשמוע
    "אף פעם, אבל אף פעם אל תשפילי אותי ככה מול החברים שלי מובן?, אני רק רוצה להזכיר לך איפה את גרה ." הוא אמר בכעס אבל עדיין דיבר בשקט.
    השפלתי את הראש כאילו הרגע עשיתי משהו איום ונורא, ואז אמרתי בקול קלוש
    "סליחה."
    " יופי , תבואי הביתה כמו שאמרתי." הוא המשיך לצוות.
    "טוב." לחשתי.

אחרי הסצינה שהוא עשה לי מול כל בית ספר ,הוא נכנס לשיעור וכך גם כל התלמידים האחרים שהיו בחצר בית ספר.
    חוץ ממני.
    אני נשארתי בחוץ, לא יכולתי להיכנס פנימה לכיתה , לא יכולתי לראות את הפרצוף המכוער שלו, פחדתי להישבר מול כל הכיתה ולבכות , אז נשארתי בחוץ.

התיישבתי על הספסל בחצר והוצאתי קופסת סיגריות מהתיק.
    " את במצב רוח טוב או שזה מסוכן להתקרב אליך?" שאל קול מוכר מאחורי.
    הסתובבתי ומאחורי עמד אותו ילד מאתמול. הוא ניראה אותו דבר כמו אתמול, לבוש שחור, שיער שחור, עיניים מאופרות בשחור חזק, אבל היום הוא היה יפה יותר מאתמול. חייכתי והרגשתי צורך להיות יותר נחמדה אליו גם מפני שאתמול לא הייתי ממש נחמדה וגם מפניי שהוא חייך חיוך בין המקסימים שראיתי בחיים ולא יכולתי להתעצבן עליו.
    " רוצה סיגריה?" שאלתי והוצאתי עוד אחת מהקופסא והצעתי לו. הוא היסס לרגע ולבסוף אמר,
    "כן, תודה." והתיישב לידי .
    " אני ג'רארד, איך אמרת שקוראים לך?" הוא שאל.
    "לא אמרתי." שניה של שקט.
    "מלאני." עניתי לבסוף.
    דקה אחת של שקט מביך.
    "חבר שלך?" הוא שאל לפתע.
    "מי ?" שאלתי, למרות שידעתי למי הוא מתכוון.
    " זה שצעק בכל החצר". הוא ענה.
    פתאום הרגשתי בושה, בושה שנתתי לעצמי להיות כל כך מושפלת, הרכנתי את ראשי כאילו בוחנת את רגליי, ואמרתי בקול מתחמק,
    "כן."
    "זה לא ניראה ככה ." הוא אמר והסתכל עלי.
    " מה זאת אומרת?" שאלתי מיד בטיפה עצבנות.
    " זה ניראה כאילו הוא אבא שלך, או המורה שלך. הוא תמיד מצווה עליך לעשות דברים?" הוא שאל כאילו זה גם עניין שלו.
    " לא, הוא סתם עצבני כנראה." שיקרתי.
    הוא הסתכל עליי לרגע, בעיניים מסונוורות מהשמש לקח שאיפה מהסיגריה ואז המשיך לשאול,
    " הוא עשה לך את זה?" והסתכל על החתך בשפה .
    " אני לא מרגישה שאנחנו מכירים מספיק זמן בשביל שאני יספר לך על החיים האישיים שלי, אבל אתה תמיד דוחף את האף שלך לעניינים שלא שלך?" שאלתי בחיוך. הוא
    "סליחה לא התכוונתי לחקור, אבל רק שתדעי…" הוא פתאום שינה הבעה , הוא היה רציני.
    " שזה הגוף שלך ולא של אף אחד אחר." הסתכלתי עליו במבט שבהתחלה היה אמור להיות מבט " מעמיד פנים" כאילו שאני לא יודעת על מה הוא מדבר , אבל בדיוק כשהפניתי את ראשי להסתכל עליו, הוא עשה בדיוק אותו הדבר, ועוד פעם משהו במבט שלו לא נתן לי לשקר, הבעת הפנים שלי הפכה למהופנטת מהפנים שלו . הוא חייך ואמר,
    "תודה על הסיגריה " קם והלך.
    חייכתי לעצמי ואז נאנחתי. לא יכולתי לשכוח את המבט המדהים שלו.
    הרבה זמן לא צחקתי, גם לא חייכתי, הוא פשוט עשה לי את היום.
    ג'רארד, חזרתי על השם שלו כמה פעמים בראש, השם שלו גרם לי לעלות עוד חיוך על הפנים, עד שלבסוף עצרתי את עצמי מתוך מחשבה שעוד מעט יהיה צלצול של הפסקה,
    פניתי לקחת את התיק שלי, והבחנתי בארנק שחור מונח על הספסל , פתחתי את הארנק. חיפשתי פרטים , אולי אני מכירה את מי שאיבד את הארנק,
    לאחר דקה , מצאתי דף עם פרטים, היה שם כתובת ,היה מספר פלאפון, אבל של מי הארנק , איפה השם של המאבד?,
    לפתע נפקחו עיניי, הארנק היה של ג'רארד, כנראה נפל לו מהכיס כשישב לעשן איתי את הסיגריה, חשבתי לרגע, היססתי עם לקחת את הכתובת, לבסוף אמרתי לעצמי " מה כבר יכול לקרות?" לקחת את הכתובת והכנסתי את הארנק לתיק צד שלי, אני יחזיר לו אותו כשאני יראה אותו, יש לי הרגשה שעוד נתראה.

סוף היום הגיע , הרגשתי עייפה, רק רציתי ללכת הביתה ולישן, רציתי שהיום דניאל יניח לי לנפשי, כמובן שזה לא קרה.
    כשהגעתי הביתה דניאל ישב על השפה הכחולה שיש "לנו" בסלון, הוא היה עצבני, לא שתוי אבל עצבני.
    " מה זה היה הקטע שעשית לי היום מול החברים שלי?" הוא אמר , והיה אפשר לראות ולשמוע את זה בקולו שהוא כועס.
    "כלום, אמרתי סליחה כבר." אמרתי , לא היה לי כוח להתווכח אתו.
    "סליחה לא תספיק לי, אני רוצה שתבטיחי לי שאת לא תעשי לי בושות כאלה מול כל החברים שלי, הבנת?, זה גורם לי להראות גרוע, מבינה?, אני רוצה שתבטיחי לי." הוא אמר , חושש שהכבוד שלו ייהרס בגללי.
    בהתחלה התכוונתי להבטיח לו שזה לא יקרה עוד פעם, להתנצל שנית וללכת לישון, אבל אז נזכרתי מה ג'רארד אמר לי כשישבנו על הספסל,
    " זה הגוף שלך ולא של אף אחד אחר" זה נתן לי כוח, ביטחון עצמי, רק לחשוב עליו , זה מילא אותי בכוח, הוא כל כך מושלם, כל כך מבין.
    החלטתי להתעמת על דניאל , לקחתי נשימה עמוקה, מילאתי את עצמי בביטחון עצמי ואמרתי לבסוף," לא רוצה להבטיח לך, דניאל אתה עושה גם לי בושות ולא שם לב, או שם לב אבל לא כל כך אכפת לך, אני יכולה לעשות מה שאני רוצה, נמאס לי להיות שפוטה שלך." אמרתי , ומבט לא מאמין נחשף על פניו של דניאל , והאמת שאני הרגשתי בדיוק אותו דבר, לא האמנתי לעצמי , הייתי כל כך מרוצה מעצמי, אבל כנראה שדניאל היה ממש לא מרוצה,
    " איך את מעיזה בכלל? את חייה על חשבוני, את גרה בבית שלי…" דניאל נשם לשניה, ואחרי שניה אמר, " תבטיחי לי שלא תעשי לי בושות עוד פעם ואני ישכח מהשטיות שהרגע אמרת" הוא אמר , מנסה לשמור על קור רוח, לא ויתרתי ,
    " לא דניאל, אני לא מבטיחה כלום, אני לא מבטיחה כלו.."
    לא הספקתי לסיים את המשפט והרגשתי על ידו של דניאל מכה חזק בפניי, המכה הייתה כה חזקה עד שנפלתי על הרצפה. דניאל הסתכל עליי, " אני מקווה שאת תשפרי את ההתנהגות שלך כלפי , מובן? הנהנתי בראשי, עדיין מתפתלת מכאב על הרצפה הקרה. דמעה חמה זלגה על הלחי הכאבת מהמכה, בזמן שדניאל יצא מהדלת.
    ברגע שיצא הדממה סגרה עליי, רק כעבור מספר דקות יכולתי לשמוע את קולות הבכי של עצמי , את החנק בגרון, את הכאב מהמכה , עכשיו כל מכה שהוא נתן לי בערה מכאב, החתך בשפה, המכה של היום, הצד של הגוף, כאילו הם מסמנים לי , קוראים לי.
    שכבתי מקופלת במיטה, בוכה , צועקת מכאב, כל צלקת של מכה בגופי זעקה מכאב ומזיכרונות מרים . פתאום כמו קרן אור במנהרה חשוכה נזכרתי בפניו של ג'רארד בקולו המבין, בפניו המרגיעים , וככה נרדמתי .

כשקמתי בבוקר הדבר הראשון שעשיתי זה הלכתי למראה לראות עם יש סימן,
    שני צעדים,
    "בבקשה ,בבקשה שלא יהיה סימן" אני חושבת לעצמי.
    עוד שני צעדים,
    " בבקשה , רק שלא יהיה סימן, בבקשה."
    עוד שני צעדים, וכבר הגעתי למראה, והדמות שהשתקפה לה במראה , הייתה דמות מכוערת,
    פנים חיוורות, עיניים נפוחות ואדומות מבכי, חתך מכוער בשפה התחתונה, והכי גרוע, סימן כחול על הלחי הימינית ." שיט" מלמלתי לעצמי.
    שעות על גבי שעות ניסיתי להסתיר את המכה הכחולה עם מייק אפ, אבל הסימן כאילו מסרב להסתתר, אז בלי ברירה אחרת הלכתי לבית הספר עם סימן כחול, מנסה לחשוב על איזה סיבה ( שקר) למה יש לי סימן כחול באמצע הפרצוף.

כשהגעתי לבית ספר כל המבטים הופנו עליי . ההליכה במסדרון הייתי מביכה ביותר , קבוצות של ילדים מצביעים, נועצים מבטים, ומתלחששים בניהם, הרגשתי מוקפת באויבים, הרגשתי סגורה, הרגשתי חנוקה, הרגשתי לא בנוח, רציתי ללכת משם, ואז 2 מ"חברותיי" התקדמו לכיווני במבטים מזועזעים,
    "מלאני, מה קרה לך בפנים?" שאלה אחת מהם בקול מספיק חזק כדי שגם התלמידים שעוד לא הסתכלו לכיווני, עכשיו יסתכלו. " התכופפתי להרים משהו מהרצפה ונתקעתי בשולחן קפה." עניתי בתירוץ שלוף. שתי "חברותי" החליפו מבטים בניהם ואחרי זה פרצו בצחוק, " מלאני את היחידה שיכולה לקבל מכות ככה, קודם החתך בשפה שנשכת את עצמך, אחרי זה הנפילה במדרגות, עכשיו המכה מהשולחן קפה?" ככה שמעתי את כל שקריי נפרסים מולי עיניי בזמן שהם מצחקקות להם , פלטתי צחוק צבוע והמשכתי לתא הספרים שלי ( לוקר) , פתחתי את התא והוצאתי כמה ספרים ומחברות , דוחפת את ראשי לתוך תא הספרים , מנסה להתחבא מהפרצופים הבוחנים של התלמידים במסדרון.
    " ממי את מסתתרת?" נשמע קול נעים מאחורי, לא נבהלתי , כי הכרתי את הקול הזה, הקול שחלמתי עליו בלילה, הקול שעזר לי כשכאב לי, זה היה ג'רארד, הוא נשען על התא לידי . הוצאתי את ראשי מתוך התא והרמתי את ראשי אליו , מבטו השתנה למראה הסימן הכחול שעל הלחי שלי , הוא הסתכל עליי במבט שמחפש תשובה, כאילו חיכה שאני יגיד משהו, כמעט ורציתי לספר לו מה קרה אבל התאפקתי.
    הוא הסתכל לצדדים כאילו בודק שאף אחד לא רואה אותנו (שזה קצת אבסורדי כי היינו במסדרון מלא תלמידים)לאחר שסיים לבחון את הסביבה הוא פנה עליי ואמר,
    "מתאים לך לברוח?" הוא אמר בשיא הרצינות, לרגע הייתי בטוחה שהוא צוחק ופלטתי צחוק שטותי , אבל לאחר שראיתי שהוא לא שינה הבעה והמשיך להיות רציני הבנתי שהוא דיבר ברצינות." מה אתה רציני? כאילו עכשיו? לאן? ניראה לך יש לימודים, אני לא יכולה לברוח , ואני בכלל לא מכירה אותך ו…" הוא חייך בהרמת גבה ואמר ,
    " כן אני רציני ואני יודע שאת לא באמת מקשיבה בשיעורים , אל תדאגי פשוט תבטחי בי, אני רוצה להראות לך משהו." אני ממש רציתי ללכת אתו , אבל… לא יודעת, אני קצת חוששת, היססתי לרגע ולבסוף אמרתי, "טוב, בוא נלך." הוא חייך ואנחנו יצאנו מבית הספר.
    התחלנו ללכת רחוק מבית הספר, הלכנו בשבילים שלאט לאט הפכו פחות ופחות לשבילים ויותר לשבילי חול, לא הבנתי ממש לאן הוא לוקח אותי עד שהרגשתי משב רוח קר על פניי, טיפסנו על כמה סלעים ואז נגלה לעיניי מראה מדהים,
    אנחנו היינו על צוק שהשקיף על הים , הים היה מדהים, גועש, השמש שלחה קרניים חמימות , והחול היה זהוב , מנצנץ לאור השמש ורוח קרה נשפה על פניי. יכול היה להיות שהמראה של הים הקסים אותי כל כך בגלל שכבר הרבה זמן לא הייתי בים, כי את המכות בפנים אולי אני לא יכולה להסתיר אבל את החבלות בגוף אני משתדלת להסתיר כמה שאני יכולה אז ככה שיצא שהרבה זמן לא הייתי בים. בכל מקרה, המראה של הים היה עוצר נשימה. ראיתי מזווית העין שג'רארד מסתכל עליי , איך שאני בוחנת כל פרט ופרט במראה המרהיב, הוא חייך ושאל,
    "רוצה נרד לים?"
    "ברור." עניתי מיד.

ירדנו מהצוק לים, היה כיף להרגיש שוב את הקצף של הים ברגליים, ללכת יחפה על החול הרטוב, מאוד נהנתי עם ג'רארד, הרגשתי בטוחה. לבסוף כשכבר התעייפנו מללכת על החוף, צנחנו על החול החם, מביטים בים המנצנץ מאור השמש. שנינו שתקנו והוא היה זה ששבר את השתיקה ,
    "אפשר לשאול משהו?" הוא לחש, כאילו כדי לא להרס את השקט היפה.
    "תשאל." עניתי בחיוך.
    "אני יודע שזה לא ענייני אבל למה את נותנת לו לעשות לך את זה, ואל תנסי לשקר לי כי אני רואה לך הכל בעיניים." הוא אמר. חשבתי לעצמי עם לספר לו, אחרי הכל זה באמת לא עניינו , אבל בטחתי בו, לא יודעת למה , הרגשתי כאילו אני יכולה לספר לו הכל, וחוץ מזה שאני שומרת את הסוד הזה בבטן יותר מידי ורציתי לשחרר אותו כבר מהלב, אומרים שלא טוב לשמור בבטן , אז החלטתי לספר לו, להגיד לו את האמת. הרכנתי מבט ואז הסתכלתי עליו, ואז על הים. " אין לי ברירה אתה מבין, אין לי מקום אחר לגור בו, ואני לא רוצה לחזור לבית של ההורים שלי, אז אני מעדיפה לספוג מאשר לגור ברחוב, אין לי הרבה אפשרויות." הוא המשיך להביט בי.
    " אז את פשוט סופגת מכות, לא ניסית אף פעם להתגונן?" הוא שאל בעניין.
    " האמת שניסיתי, אתמול, אחרי השיחה שהייתה לנו, אבל זה לא נגמר טוב כמו שאתה רואה." העברתי יד על הסימן הכחול . הייתה שתיקה קצרה ולאחר מכן הרגשתי שהבכי כבר בא, המחנק בגרון, הראיה מתחילה להיטשטש ולפני ששמתי לב הדמעות כבר זלגו מעיניי," אתה מבין,…" התחלתי "הוא חושב שהוא יכול לשלוט בי, וזה מעצבן, אתה צודק, וזה לא בסדר, אבל אני לא יכולה לעשות כלום, אז אני חוזרת הביתה וסופגת אגרוף, ואז אני צריכה גם לחשוב על תירוץ טוב ל"חברות" שלי כדי שלא ידעו מה קורה בבית, כי אם מישהו ידע אז המכות יהפכו ליותר רציניות ממה שהם כבר עכשיו." ועכשיו כבר בכיתי, הוא הסתכל עליי, אותו מבט נשאר אצלו בפנים, הוא לא נבהל ממני, הוא לא פחד, פשוט ישב והקשיב, הוא הבין. הוא התקרב עליי וחיבק אותי, זה היה החיבוק שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן, החיבוק שחלמתי עליו בלילה, החיבוק שלא קיבלתי מאף אחד ובמקומו קיבלתי מכות.
    לאחר שהוא הרפה ואני הפסקתי לבכות, ישבנו שנינו מול הים , שקט שניראה כמעט נצחי נתן אוירה מרגיעה. הסתכלתי על ג'רארד, הוא ניראה כאילו הוא רוצה להגיד משהו, אבל מהסס, לאחר שניה של חשיבה הוא פנה אליי ואמר,
    "תיראי אני יודע שזה אולי קצת חוצפה, ואני יודעת שזה ישמע לך מוזר אבל…" הוא עצר שניה, כאילו לחשוב " אם את רוצה, את יכולה לגור איתי בינתיים, עד שתסתדרי, כי אני לא חושב שלספוג מכות זה פתרון, בינתיים תגורי איתי, ואחרי זה נחשוב על משהו, אני אולי לא מכיר אותך ממש אבל… " הוא הסתכל לי בעיניים " אני לא אוהב לראות אותך סובלת." היה רגע שתיקה, אם ההרגשה שלי מקודם כשעמדנו על הצוק הייתה הרגשה טובה , בטוחה, מדהימה, אז עכשיו הרגשתי פי 100 יותר טוב, הרגשתי מעולה, אבל בכל זאת , אני לא יכולה סתם ככה לעזוב,
    " אממ…תראה ג'רארד, אני מרגישה אתך הכי טוב בעולם , הכי בטוחה, בחיים לא הרגשתי ככה עם מישהו שאני בקושי מכירה, הדבר היחיד שהחזיק אותי אתמול בזמן שהתפתלתי מכאבים על הרצפה זה המחשבה על הפנים שלך, על הקול שלך, על ההרגשה שאני מרגישה כשישבתי לידך…" הוא חייך חיוך מקסים, ורכן לכיווני לאט, ונישק אותי על שפתיי, נשיקה ארוכה. הרגשתי כאילו אני מרחפת באוויר , אין לי מילים לתאר את ההרגשה שלי באותו רגע. חייכתי חיוך שטותי "אני יחשוב על זה, מבטיחה." אמרתי לבסוף.
    "טוב, רק חכי אני ייתן לך את הכתובת ואת הטלפון ליתר ביטחון, אם הוא עושה לך משהו, בכל שעה בכל מצב, תתקשרי אליי, או ישר תרוצי לדירה שלי." חייכתי.
    פתאום נזכרתי, הארנק שלו, שחכתי להחזיר לו אותו. הוא מישש את הכיסים שלו , מחפש את הארנק שלו." מחפש את זה?." הוצאתי את הארנק מהתיק שלי ונתתי לו.
    "תודה." הוא אמר בחיוך. הוא הוציא את אותו הדף עם הפרטים שלו , אותו הדף שאני העתקתי את הפרטים ממנו והוא נתן לי אותו. עכשיו היו לי שני פתקים עם הפרטים שלו.
    לבסוף נפרדנו בחיבוק וכל אחד הלך לדרכו.

כשחזרתי הביתה הרגשתי נפלא, הרגשתי ששום דבר לא יכול לשנות לי את ההרגשה, הסתכלתי על שני הפתקים עם הפרטים של ג'רארד והרגשתי מעופפת כתובת אחת הכנסתי לתיק ואת השניה תחבתי לכיס המכנס שלי יחד עם הארנק שלי. באמת חשבתי ששום דבר לא יכול להרוס לי הרגשה שכזאת , כמובן שטעיתי.
    דניאל חיכה לי בבית, שיכור, לא האמנתי שדבר כזה יכול לקרות לי, פעם הוא היה בא שיכור הביתה והיה מרביץ לי וזה היה פעם בשבוע, עכשיו הוא שיכור כמעט על בסיס קבוע ולא צריך להיות גאון כדי לראות שהוא הולך להתעלל בי שוב. דניאל ישן על הספה הכחולה, עם בקבוק וודקה כמעט ריק ביד. הלכתי בשקט כדי שלא יתעורר לשידה הקטנה שעמדה בקצה הקיר ו והנחתי את התיק הקטן שלי אך לרוע מזל התיק כנראה איבד שיווי משקל ונפל על הרצפה וכל תכולת התיק נשפכה החוצה , הפלאפון הפתק השני עם הפרטים של ג'רארד ,איפור, מפתחות , וכמובן שדניאל התעורר מכל הרעש, הוא הבחין בי. ניסתי להתחמק וללכת ישר לחדר, אבל איך שניסתי לעבור הוא קם ותפס לי ביד.
    " איפה היית היום?" הוא שאל וריח האלכוהול נדף מפיו.
    " די דניאל תעזוב אותי, בבקשה , אני פשוט ילך לחדר שלי, אני לא יפריע לך." התחננתי, לא רציתי שהוא יפגע בי ויהרוס לי את ההרגשה שחזרתי אתה הביתה, אבל כמובן שזה דניאל , ודניאל לא מוותר.
    "איפה היית כל היום שאלתי, למה לא חזרת הביתה?" הוא שאל והרים את הקול.
    "סתם, לא היה לי חשק ללמוד, יצאתי מבית ספר, הסתובבתי קצת." ניסתי להסתיר את האמת. דניאל תפס לי את הפרצוף וסובב אותו על פניו. כדי שאני יסתכל עליו.
    " אל תשקרי לי, חברים שלי ראו אותך עם איזה פריק ליד התא, דיברתם , ואז הלכתם. אמרתי לך כבר אלף פעם, תפסיקי לעשות לי בושות." ועכשיו הוא כבר ממש צעק.
    " איך עשיתי בושות דניאל?" שאלתי בשקט שחס וחלילה הקול שלי לא יהיה גבוהה משלו.
    " איך עשית לי בושות?, את אמורה להיות חברה שלי, ולא ללכת עם איזה פריק." הוא צעק והוא טיפה התנדנד מצד לצד.
    "אני אמורה להיות חברה שלך?, מה אני חפץ?" צעקי עליו , ניצלתי את העובדה שהוא שיכור ובקושי יכול לעמוד ישר. אבל אצל דניאל זה לא עובד ככה, כמה שהוא יותר שיכור ככה המכות יותר חזקות. חבל רק שאני לא הבנתי את זה עד עכשיו, כי מיד הרגשתי את אגרופו של דניאל נבלע לי בתוך הפנים, ישר נפלתי על הרצפה. המכה היה כה חזקה ( הכי חזקה עד עכשיו) עד שלא הרגשתי את הפנים שלי, עוד לפני שהסתפקתי להתאושש טיפה הרגשתי את שערותיי נמשכות למעלה בכאב עצום,
    " את תלמדי לכבד אותי, הבנת?, הבנת אותי יא כלבה?" עד סטירה , עוד נפילה , השמעתי יללת כאב , בעודי מתייפחת על הרצפה הקרה , לוקחת לעצמי רגע לנשום, הרגשתי כבר בעיטה חזקה שפגעה לי ישר בבטן, לרגע הפסקתי לנשום , המכות שהוא הביא כבר לא היו מכות רגילות, אלו היו מכות רצח, הרגשתי שאני עומדת למות , לא יכולתי לנשום, ניסיתי לקחת נשימה עמוקה וכאב עז פרץ לי בבטן.
    שכבתי על הרצפה , מדממת כולי מהאגרוף שנתן לי, מנסה להיאבק בכאב, פתאום נזכרתי בדבר היחיד שיכל לגרום לי לשכוח מכל זה, " אם הוא עושה לך משהו, בכל שעה בכל מצב, תתקשרי אליי, או ישר תרוצי לדירה שלי."
    הכתובת. אחת מהכתובות היה לי בכיס.
    דניאל התמוטט על הרצפה. ניצלתי את ההזדמנות וזחלתי לכיוון הדלת , בקושי הצלחתי לקום , התאמצתי, נאחזתי בידית הדלת ומשכתי את עצמי למעלה, הצלחתי איך שהו לפתוח את דלת הכניסה ויצאתי החוצה בהליכה לא יציבה. לא ידעתי בדיוק לאן אני הולכת, הראיה שלי הייתה מטושטשת, תחבתי את היד למכנס תוך כדי הליכה והוצאתי את הכתובת של ג'רארד, לא הצלחתי לראות, גשם התחיל לרדת, טיפות על גבי טיפות יורדות , מנקות לי את הדם מהפנים. כשהראיה שלי השתפרה יכולתי לראות את הכביש. עדיין לא יכולתי לראות את הכתובת. נעמדתי ליד הכביש וסימנתי למונית לעצור .
    " בבקשה קח אותי לכתובת הזאת." והגשתי למה שנראה לי כמו הנהג את הכתובת של ג'רארד. למזלי הנסיעה לא הייתה ארוכה , הנהג כל הדרך בהה בפני המדממות דרך המראה. שילמתי לנהג עם הכסף שהיה לי בארנק ( שעוד פעם למזלי הכנסתי אותו לכיס יחד עם הכתובת של ג'רארד). יצאתי מהמונית. הגשם התחזק, בכיתי, פתאום כל הכאב יצא החוצה, הדמעות התערבבו עם הדם והגשם. רצתי ריצה צולעת עד לדלתו של ג'רארד , ודפקתי על הדלת בחוזקה. מעבר לדלת נשמעו צעדים , הדלת נפתחה וג'רארד עמד בפתח, המום. עמדתי מולו רועדת מקור ומכאב , ספוגה במים דם ודמעות. אך בלי לחשוב שנית הוא הכניס אותי אליו. הוא הושיב אותי על הספה ,
    " חכי שניה" הוא אמר בקול מודאג . כעבר מספר שניות הוא חזר ועל כתפו הייתה מונחת מגבת, בידו האחת היה כוס מים וידו השניה הוא החזיק מה שנראה לי כמו צמר גפן ספוג בחומר מחטא. הוא התיישב לידי וגופו הופנה לכיווני,
    "קחי" הוא אמר בקול שקט והגיש לי את כוס והמים והמגבת. התעטפתי במגבת והוא רכן קדימה לשלוחן מולנו ולקח משם שמיכה ועטף אותי בה. הוא לא אמר מילה, כי היה נדמה שלא צריך, כאילו הוא כבר ידע, קרא את המחשבות שלי,
    " זה יכול לשרוף קצת. אני צריך שתסובבי את הפנים עליי." הוא אמר בקול שקט ורציני.
    הסתובבתי אליו, הסתכלתי עליו, הבחנתי שהוא בלי איפור " ככה הוא יותר יפה" חשבתי לעצמי. הכאב שחשתי כשהוא חיטא את החתך בגבה הי כאב חזק, אבל לא עלה על הכאב שחשתי כאשר קיבלתי את המכה. זה שרף, השמעתי יללת כאב , והוא הפסיק . הוא הרכין את ראשו , מהסס.
    " מלאני, איך זה קרה?" הוא אמר לפתע , עדיין לא הרים את מבטו.
    " עזוב ג'רארד, אין לי כוח לדבר על זה . אפשר לישון פה הלילה?" שאלתי.
    פתאום הוא הרים את ראשו " ברור שאת יכולה לישון פה , ולא רק היום, אני לא נותן לך לחזור לשם." חייכתי. שוב פעם , בפעם האלף, הרגשתי בטוחה.
    הייתי עייפה , תשושה, נפלתי על המיטה הרכה, ג'רארד נשכב לידי. שנינו הסתכלנו אחד על השני, הוא ליטף את שערי, רכן עליי ונישק אותי, זאת הייתה הנשיקה הכי מדהימה שהייתה לי בחיים חשבתי שאם אני לא יחזיק במיטה את יעוף למעלה.
    " טוב את בטח עייפה, לכי לישון " הוא אמר וסגר את האור.

המשך למטה

2. קישורים ממומנים

לייקים
    0
    נקודות
    448

"בוקר טוב." שמעתי את ג'רארד לוחש לי באוזן . כשפקחתי את עיניי ראיתי את ג'רארד שוכב לידי , מחייך. חייכתי חזרה.
    "איך ישנת?" הוא שאל בשקט.
    "בסדר ואתה?" שאלתי, עדיין מתקשה לקום מהמיטה.
    " אמממ… הספה לא הכי נוחה אבל, מתרגלים." הוא אמר, צוחק.
    " אז למה לא באת לישון לידי?" שאלתי בחיוך וקמתי מהמיטה. ג'רארד הסתכל עליי במבט המום אבל עדיין המשיך לחייך. ולפני שהספיק להגיד משהו , יצאתי מהחדר.
    הלכתי למטבח והכנתי לעצמי קפה. מחשבות התחילו להתרוצץ לי בראש. הכל הולך להשתנות עכשיו?. ככל שחשבתי על זה יותר וטבעתי יותר עמוק במחשבות של עצמי התחלתי להרגיש יותר רע . פחדתי שכלום לא ישתנה פחדתי שאני לא יוכל למצוא דירה, פחדתי שאני יצטרך לחזור לגור אצל דניאל, פחדתי כל מה שקורה עכשיו זה חלום.
    שמעתי צעדים מאחוריי. ג'רארד נכנס למטבח. הרגשתי את הידיים שלו מחבקות לי את מותניים. הסתובבתי עליו ונשענתי על שולחן שהיה במטבח.
    "מה קרה?" הוא שאל לפתע כשהבחין בהבעת פניי הרצינית.
    "אני מפחדת ששום דבר לא ישתנה." עניתי ישר בלי לחשוב פעמיים.
    " מה זאת אומרת?" הוא שאל.
    " אני מפחדת ששום דבר לא ישתנה, שאני לא ימצא דירה, שאני יצטרך לחזור לגור עם דניאל. ג'ר אני לא יכולה להישאר לגור פה." עניתי.
    ג'רארד הסתכל עליי בחוסר הבעה ,ולאחר כמה שניות הוא צחק.
    "מה אתה צוחק?" שאלתי בחיוך.
    "קראת לי ג'ר" הוא ענה.
    " נו אז מה?, מה אתה צוחק? נו אני רצינית." צחקתי ודחפתי אותו.
    "מה את דואגת? את יכולה לגור איתי בינתיים, עד שתמצאי דירה. ואם לא תמצאי דירה…" הוא עצר כאילו לחשוב " אז כנראה שתצטרכי לגור איתי לנצח." הוא אמר בחיוך שובב.
    "זה לא כזה נורא לגור אתך כל החיים." אמרתי בחיוך . שנינו צחקנו.

כשעברנו בשער בית הספר התחלתי להיות לחוצה. פחדתי שנפגוש את דניאל. ג'רארד כנראה הרגיש שאני לחוצה ונתן לי יד. הסתכלתי עליו במבט מודאג ."אל תדאגי." הוא לחש באוזני. לחצתי לו את היד חזק, וככל שהתקרבו יותר ויותר לבית ספר האחיזה שלי התהדקה ." את עושה לי נמק ביד." הוא אמר בציניות. זרקתי לכיוונו חיוך עצבני והמשכתי ללחוץ לו את היד. " מל, תירגעי, לא יקרה כלום, אני אתך." הוא אמר ונעמד מולי. הסתכלתי עליו כמה שניות ופרצתי בצחוק.
    "מה מצחיק?" הוא שאל בחיוך.
    "קראת לי מל." עניתי, עדיין צוחקת.
    " בואי כבר." הוא אמר בגלגול עיניים. ומשך אותי לכיוון בית הספר.

נכנסנו לבית הספר. עם כל צעידה שעשינו הרגשתי שדפיקות הלב שלי הולכות וגוברות.
    כשעברנו במסדרון דניאל והחברים שלו נשענו על תאי הספרים.
    כשעברנו לידם הם הפנו עלינו את ראשם, גם דניאל.
    "מלאני?" שמעתי את דניאל צועק לעברי. לא עניתי. ג'רארד המשיך ללכת לידי כאילו לא קרה כלום.
    " מלאני, אני קורא לך." הוא צעק שוב. הסתובבתי אחורה והסתכלתי על דניאל.
    " את לא חייבת לענות לו." ג'רארד לחש באוזני.
    " אני רוצה." עניתי בחזרה.
    " מה רצית?" פניתי לדניאל.
    "איפה היית אתמול בלילה?"
    " מה זה עינייך?" שאלתי בביטחון רב.
    " מלאני, שאלתי איפה היית?!?" הוא ענה וטון של עצבים נשמע בקולו.
    " זה לא עינייך." עניתי ברוגע. חייכתי לג'רארד , הסתובבנו והלכנו משם.

שיעור ראשון עבר חלק. סיכמתי עם ג'רארד להיפגש ליד הכניסה לכיתה שלי, וכך היה.
    ראיתי את ג'רארד מתקרב עליי. חייכתי עליו, הוא לא החזיר לי חיוך.
    "מה קרה ?" שאלתי כשהוא התקרב עליי.
    "נכשלתי במתמטיקה." הוא ענה במבט מבואס.
    "אוי, מסכן." עשיתי פרצוף עצוב. הוא העלה חיוך קלוש.
    "תקשיבי, אני הולך לדבר עם המורה. לכי לתא ספרים שלך אני יפגוש אותך שם."
    "טוב." עניתי והתקדמתי לכיוון תא הספרים. כשהגעתי לשם, הבחנתי בדניאל.
    "מי זה?" הוא שאל וחסם לי את הדלת של התא.
    "מי?" שאלתי באדישות.
    "הפריק הזה שהלכת אתו קודם." הוא שאל בקול לחוץ.
    "עוד פעם, למה אתה חושב שזה עניינך?" עניתי ונשענתי על התא לידו.
    " היית אצלו אתמול?" הוא המשיך לשאול, מתעלם מהדברים שאני אומרת לו.
    " אתה פשוט לא מוותר אה?" שאלתי בחיוך. "כן, אתמול הייתי אצלו."
    "מלאני, אני לא אוהב את היחס שלך בזמן האחרון. כדי שתשני את זה. בפעם האחרונה אני אומר לך את זה, את גרה אצלי, זוכרת?" הוא איים.
    "אז זהו, שאני כבר לא." חייכתי.
    " מלאני, אני לא צוחק אתך, אם אני יגלה שיש לך קשר אם הפריק הזה , אני…"
    "אתה מה?" התפרצתי לו למילים "מה תעשה לי?, תרביץ לי?" דניאל הסתכל לצדדים בכעס. לפתע תפס לי את היד בחוזקה ומשך אותי עליו.
    " אני מזהיר אותך, את תשלמי על זה, את לא יודעת למה אני מסוגל." הוא לחש בכעס.
    "כדי לך לעזוב אותה עכשיו, לפני שכל הבית ספר ידע מה אתה עושה לה." שמעתי את ג'רארד מאחורי.
    דניאל הרפה את אחיזתו. " אז עכשיו את מספרת לו מה קורה בינינו?" דניאל התחמם.
    "בינינו…" והצבעתי עליי ועל דניאל " לא קורה כלום, הדבר היחד שמקשר בינינו זה האגרוף הימיני שלך שנכנס לי בפרצוף." אמרתי בביטחון.
    דניאל הסתכל עליי ואחרי זה על ג'רארד ואמר בשקט " אתם תשלמו על זה." והלך משם.
    הרגשתי מעולה, הכי טוב שבעולם. הייתי גאה בעצמי סוף סוף היה לי את האומץ לצעוק אליו. אך גם נזכרתי בדברים שדניאל אמר "אתם תשלמו אל זה." זה קצת הפחיד אותי, מה הוא יעשה?, מה הוא מסוגל לעשות?.
    "ג'ר, תודה." אמרתי כשיצאנו מבית הספר בסוף היום.
    "אל מה?" הוא שאל בתמיהה
    "אל הכול." עצרתי ונתתי לו חיבוק. הוא חיבק אותי בחזרה. לאחר מספר דקות שאנחנו נוסעים במכונית שלו חזרה אליו הביתה, שאלתי אותו מה שהציק לי בראש , הגעתי למסקנה שאין טעם לשמור בבטן " ג'ר, אתה לא חושב על מה שדניאל אמר?" והסתכלתי אליו. ג'רארד הסתכל אליי במבט מהיר וחזר מיד להסתכל על הכביש
    "לא. על מה יש לחשוב פה?"
    "לא יודעת, על כל הקטע של "אתם תשלמו על זה", ניראה לך הוא יעשה משהו?" אמרתי בקול מודאג. ג'רארד שם את ידו על ברכי, עצר ברמזור אדום והסתכל עליי
    "את דואגת יותר מידי, תפסיקי כבר לדאוג שום דבר לא יקרה." והוא רכן עליי ונישק אותי. מיד חיוך עלה על שפתיי.

כשירד הלילה , נכנסתי להתקלח רציתי לשטוף מעליי את כל המחשבות של היום.
    כשיצאתי מהמקלחת ג'ר ישב על הספה, ראה טלוויזיה.
    "מה רואים?" שאלתי את ג'רארד והוא נבהל מנוכחותי.
    "מה זה משנה ?" הוא אמר בחיוך.
    " זה לא " חייכתי חזרה. והתיישבתי לידו על הספה. שנינו הבטנו אחד על השני.
    "אני ממש גאה בך על היום." הוא אמר.
    "הכל בזכותך." אמרתי בשקט והתקרבתי אליו. הוא עליי, עד ששפתינו נגעו קלות.
    לפתע נשמעה דפיקה חזקה בדלת, מיד התרחקנו אחד מהשני והסתכלנו בדלת. הדפיקות החזקות לא הפסיקו. אני וג'רארד החלפנו מבטים מבולבלים
    "אני ייגש" אמרתי וקמתי לדלת, אך לפני שהספקתי לצעד בערך שני צעדים הדלת נפתחה בחוזקה ודניאל עמד בפתח. שיכור , בעיניו נשקפה הבעה מבולבלת, מסוחררת, כמו שרק לשיכורים יש , וריר נזל מפיו, פניו האדימו, והוא עמד שם והסתכל עליי במבט מתעב , אחרי שסרק אותי הוא עבר לסרוק את ג'רארד במבט עוד יותר מתעב משהסתכל עליי.
    "דניאל מה אתה עושה פה?" אמרתי בעצבנות.
    "זה מוכר לך?" דניאל אמר והראה את הכתובת של ג'רארד שהשערתי על השולחן.
    "איזה טיפשה" אמרתי לעצמי, נזכרתי ביום הזה שהערתי את דניאל כשהתיק נפל על הרצפה וכל הדברים שהיו בתיק , נפלו אתו, כולל הכתובת של ג'רארד. משם יש לו את הכתובת.
    התעלמתי מהשאלה של דניאל ורצתי ליד ג'רארד.
    " אוי, איזה חמודים אתם ביחד." דניאל אמר בציניות, וסגר את הדלת אחריו. ג'רארד בא לקום אבל דניאל עצר אותו "שב!" דניאל צעק וטיפה התנדנד. ג'רארד לא ישב והסתכל על דניאל במבט מרחם. "שב, אמרתי." דניאל חזר.
    " אז מה אם אמרת?, למה מי אתה?" ג'רארד אמר בביטחון , ושום הבעה של פחד לא נשקפה בעיניו. כל כך הערצתי אותו על זה. לי בחיים לא היה אומץ לעשות את זה.
    דניאל צחק צחוק פראי. ומיד אחרי זה נהייה רציני.
    "אני אמרתי לכם שאתם תשלמו על זה." הוא אמר בשקט. והוא הכניס את היד מאחורי הגב וחיפש משהו שכנראה היה תקוע לו בחגורה. אני וג'רארד החלפנו מבטים.
    "מפגרים, איך הם מעיזים להשפיל אותי ככה?" הוא מלמל לעצמו.
    לפתע חייך חיוך מפחיד. הוא כנראה מצא את מה שחיפש מאחורי גבו.
    הוא שלף אקדח.
    עיניי התרחבו בבהלה למראה האקדח. ג'ר גם הוא נבהל טיפה למרות שהוא התאמץ מאוד להסתיר את זה.
    " דניאל , אתה שיכור, תפסיק לעשות שטויות." אמרתי בבקשה. דניאל צחק.
    "מה קרה יפה שלי, את מפחדת?" דניאל חייך חיוך מרושע.
    " תעזוב אותה. ותניח את האקדח הזה לפני שתעשה משהו שתתחרט אליו." ג'רארד אמר.
    "תשתוק." דניאל צעק בפראות , יורק לכל הכיוונים.
    "איך אתה מעיז בכלל?, למה מי אתה?, פריק טיפש." פניו של דניאל האדימו מרוב כעס.
    "אז מי משניכם יהיה ראשון?" דניאל אמר וכיוון אל שנינו את האקדח.
    "דניאל מספיק, בבקשה, אני מצטערת , רק אל תעשה שום דבר." התחננתי, כמעט בוכה.
    "אהההה, עכשיו את מצטערת?, אז יש לי חדשות בשבילך, עכשיו זה לא מספיק, מישהו צריך לשלם. "
    "טוב אני יספור עד שלוש." דניאל אמר ברוגע.
    "נו, דניאל אל תהיה טיפש, בבקשה, תוריד את האקדח."
    "אחת……" דניאל התגבר על קולי , וכיוון את האקדח לכיוונו של ג'רארד.
    "ג'רארד, זוז משם." צעקתי אליו. ג'רארד הלך צעד אחד אחורה.
    "אתה זז עוד פעם אחת ואתה מת פריק." דניאל אמר בשקט.
    "שתיים…." דניאל המשיך לספור.
    "דניאל בבקשה, תפסיק, אני מתחננת." בכיתי.
    "לכי תעמדי לידו." דניאל אמר, מתעלם מהבקשה שלי. קמתי בשקט מהספה ובצעדים ספורים הלכתי לעמוד לצד ג'רארד. ג'רארד אחז לי ביד.
    "תעזוב לה את היד." דניאל אמר כשהבחין בג'רארד. ג'רארד לא עזב לי את היד, אלה רק חיזק את אחיזתו. "תעזוב לה את היד אמרתי." דניאל צעק בפראות. ג'רארד עדיין לא הרפה.
    "טוב איך שאתה רוצה, במלא אתה הולך למות."
    "אל תבכי, הכל יהיה בסדר." הרגיע אותי ג'רארד כשהבחין שאני בוכה.
    " אל תעזבי לי את היד." הוא אמר .
    "בסדר." יללתי.
    "מילים אחרונות?" שאל דניאל. בכיתי יותר חזק.
    " אני אוהב אותך." ג'רארד לחש לי, בכוונה שדניאל לא ישמע. אבל הוא שמע.
    "טוב אין לי כוח לזיוני שכל האלו." דניאל התחיל לאבד את סבלנותו.
    "וש………"
    "דניאל בבקשה, תספיק, בבקשה." בכיתי בפראות.
    "וש……." הוא חזר אל תחילת הספרה האחרונה.
    ביד אחד אחזתי בידו של ג'רארד ובידי השניה כיסיתי את עיניי. פחדתי לראות מה יקרה כשדניאל יסיים לספור. עצמתי את עיניי בחוזקה כאילו זה ימנע את הירייה. כאילו אם אני יעצום שוב דבר לא יקרה. כמובן שטעיתי.
    "ושלוש." ירייה נשמעה ואחריה שקט. אחרי כמה דקות הרגשתי את ידו של ג'רארד נפרדת משלי, ושמעתי חבטה חזקה ברצפה. הורדתי את ידי מעיניי , דניאל ישב על הרצפה , מבוהל מעצמו. "אני לא התכוונתי, זה היה בטעות". הוא מלמל לעצמו.
    הסתובבתי אחורה, מאחורי ג'רארד היה מוטל על הרצפה, גופו החיוור עדיין נאבק בכדור שנכנס לגופו.
    "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא." צעקה חזקה נפלטה מפי. רצתי והתמוטטתי ליד גופו שוטט הדם של ג'רארד. בבכי מר פניתי לג'רארד "בבקשה, בבקשה, על תמות, בבקשה." גופו החיוור של ג'רארד רעד.
    "אני אוהבת אותך." צעקתי בבכי. ג'רארד סיבב את ראשו עליי בקושי רב.
    "גם אני אותך, מל." הוא אמר בקול קלוש, וחייך את אותו חיוך מקסים שלו. חייכתי אליו בחזרה, עדיין בוכה.
    גופו של ג'רארד הפסיק לרעוד , ראשו נשמט על הרצפה, הוא מת.
    הבכי שלי התגבר." לא….. " קול קלוש נשמע מתוך גרוני.
    רכנתי על פניו הקפואות של ג'רארד, ונשקתי לו אל שפתיו בחיוורות ומלאות הדם, בפעם האחרונה בחיי.

הסוף

אני מביא לך 5 דולר אם מישהו באמת יקרא את זה

לייקים
    0
    נקודות
    448

חחחחחחחחח אני קראתי את זה

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

סבלנות!? צריך סיבולת עיינים לדבר הזה
    לא נראה לי מכל הפוסטים שאני קורא פה ביום יוצא עד כדי כך הרבה

~עריכה~
    קראתי.... סיפור טוב אני חייב להודות..
    סוף עצוב אבל
    נערך לאחרונה על ידי Dave Grohl; 17-07-2006 בשעה 18:32.
    Bring the Violence-

לייקים
    0
    נקודות
    448

חחחחחחחחח

משתמש ותיק האוואטר של seven
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Raw power is no match for true strength

זה לא כל כך הרבה לקרוא,אבל זה נשמע משעמם :\

משתמש מתקדם האוואטר של *$nissan$*
    שם פרטי
    ניסן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אתה רוצה להיתקוטט?!?..בוא!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Bboy_Mastik
    חחחחחחחחחחחחחח ראסמי מי משעומם כל כך....

טאקו שמחרבן גלידה
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Bboy_Mastik
    אני מוסיף אלפייה

לייקים
    0
    נקודות
    448

אז כולם עצלניים אני מבין?חחחחחח

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

סיפור נחמד מאוד, סוף צפוי, לא נשמע הכי אמיתי..

הרס לי ת'עיניים זה מה שבטוח הדברים האלו יגרמו לי לשים משקפיים..

משתמש משקיע האוואטר של מתיתיהו
    שם פרטי
    זיו
    לייקים
    0
    נקודות
    395
    משפט מחץ
    אללללההה !!

חחח הארי פוטר יותר קצר מזה

הכי מתוקה שיש! 3>
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סדר בפה מונע בלאגן בפנים

איייייייי קראתי כמעט עד הסוף זה מרגש מדיי ועצוב.. לא יכולה חחחח זה הורס לי את כל היום >.<
    you dont know how deep you can ride ,until
    you cant get out
    S U R F

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider
    סיפור נחמד מאוד, סוף צפוי, לא נשמע הכי אמיתי..

הרס לי ת'עיניים זה מה שבטוח הדברים האלו יגרמו לי לשים משקפיים..
    חחחח באמת סוף צפוי
    אבל מה שלא אמיתי זה..
    איך לעזאזל הוא נכנס ככה פתאום
    ואיך בדיוק בנאדם שיכור ירה באדם אחר במקום שיגרום לו למות כ"כ מהר חחח
    זה היה פואנטה.. אבל היה יותר מציאותי אם הוא היה דוחף אותו מהצוק הזה שהם היו בו..
    בכל מקרה סיפור טוב
    Bring the Violence-

לייקים
    0
    נקודות
    448

חחחחחחחחחחחחח סלידר אחי לך תקנה משקפי ראייה חחחחחחחחחחחח

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,539 | הודעות: 8,201,132 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect