קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. "צהבת" מתכוננת לעונת 06/07
    על ידי Baros בפורום כדורסל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-10-2006, 16:42
  2. [סיקור] פורטוגל 0:2 אירן
    על ידי Hoobastank בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-06-2006, 21:14
  3. מקסיקו - אירן
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-06-2006, 19:25
  4. [ראש בראש] מקסיקו - אירן (1+)
    על ידי Fury בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-06-2006, 23:50
  5. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 22-05-2006, 13:32
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

אירן מתכוננת...

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

ברירת מחדל אירן מתכוננת...

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של SJ
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שאני לא יתפוס מונית עכשיו לשם
    אני יתפוס אותו מהשיערות יכסח לו ת'צורה
    שיהיה גבר יזרוק מילה נראה אותו

[סתם לא היה לי מה להגיב]

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

מה תעושה צחוק תראה הם נוסעים על אופנועים
    חחחחחחחחחחחחחחחחח
    איזה עלוב
    באיזה צבא יש אופנועים , מה הם חושבים זה משימה בלתי אפשרית 3 , בונה הם כל כך עלובים
    תראה הם צונחים ממטוסים הנכים האלה תראה איך הם נראים כמו אנשים ממלחמת העולם ה2
    כל הציוד שלהם כל כך ישן שהם כאלה מסכנים במיוחד אם ארה"ב תכנס גם אם יש להם טילים של טווחים 1200 ק"מ שלא נראה לי בכלל
    הם מןציאים לאוויר 15 מטוסי F17(חמקן) , מהדור החדש המשופר משהו I לא יודע ראיתי בדיסקברי שהם גם עושים ניסויים במטוסי קרב דמוי חלליות משהו מטורף לגמרי
    בקיצור מה שיש לארה"ב אומרים אנשים שהמוח האזרחי לא יוכל להבין אלא רק בעוד 50 שנה...
    המדינה הזו כל כך מפותחת שהיא תאכל אותם בלי מלח ולעומתנו הם מפגרים הם לא מבינים שאנחנו לא נכנס לשום דבר עד שמשהו לא יעקוץ אותנו קודם , ככה זה ישראל עד שלא מביאים לה בראש היא לא תצא על משהו , כמו החיילים החטופים רק בגלל זה הכל התחיל עם החיזבאללה ככה זה לא היה מתחיל בחיים
    והפסדנו? , לטענתם אולי אבל השתמשנו ב20% מהכוח הצבאי שלנו והם ב100(?) , הא שכחתי הטילים רחוקי טווח שלהם זה 100 , מעניין שהם ניסו 4 פעמים ולא הצליחו , זה כי הם אפסים לא מפותחים כמו האיראינים
    בקיצור החמודים האלה לא יודעים לאיזה חרא הם נכנסים גם עיראק עשתה הכנות תוך שבוע עיראק קיבלה חורבן
    מלחמת עולם 3 בקיצור ערב הסעודית וסוריה יצטרפו למלחמה אם יתקפו את איראן יש להם הסכמי שלום ומלחמה משהו אנארף קראית על זה פעם , בקיצור יהיה פה שמח וכיף

משתמש ותיק האוואטר של seven
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Raw power is no match for true strength

בקיצור הפתיל של ארה"ב מתקצר לו...
    ואיראן עומדת בפני חורבן (יא חרוז)

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    Be Aware of the Bear

בסדר צבא מיושן.. קבל מה יש לחיזבאללה... רובי ציד ממלחמת העולם השנייה.. והם עשו הרבה נזק לנו... זה לא שהצבא של ישראל לא טוב... זאת הממשלה שמפחדת לפעול.. הממשלה שלהם לא.. הלוואי שהיה לישראל ראש ממשלה כמו של אירן.. קבלו כל דבר קטן שאירן עושה יש בחדשות כי העולם המערבי מפחד מהם..בוש מפחד ולא יודע מה יקרה.. כי הוא חשב שהכל יהיה קל ופשוט אבל עירק ואפגניסטן נתנו לו בראש
    קיצור צריך מנהיגות חדשה ואז לזיין אותם
    נערך לאחרונה על ידי BigBear; 19-08-2006 בשעה 21:11.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    Be Aware of the Bear

אופס דאבל פוסט
    נערך לאחרונה על ידי BigBear; 19-08-2006 בשעה 21:10.

משתמש משקיע האוואטר של SJ
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם הייתי ראש ממשלה הדבר הראשון שהייתי עושה להם זה לגנוב להם תגלביות האלה שהם שמים על הראש
    מעניין אותי לראות אם הם מחמצנים ובכאלה
    מוי קאן וזה..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

משה, צבא ארה"ב משתמש באופנועים...

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe
    מה תעושה צחוק תראה הם נוסעים על אופנועים
    חחחחחחחחחחחחחחחחח
    איזה עלוב
    באיזה צבא יש אופנועים , מה הם חושבים זה משימה בלתי אפשרית 3 , בונה הם כל כך עלובים
    תראה הם צונחים ממטוסים הנכים האלה תראה איך הם נראים כמו אנשים ממלחמת העולם ה2
    כל הציוד שלהם כל כך ישן שהם כאלה מסכנים במיוחד אם ארה"ב תכנס גם אם יש להם טילים של טווחים 1200 ק"מ שלא נראה לי בכלל
    הם מןציאים לאוויר 15 מטוסי F17(חמקן) , מהדור החדש המשופר משהו I לא יודע ראיתי בדיסקברי שהם גם עושים ניסויים במטוסי קרב דמוי חלליות משהו מטורף לגמרי
    בקיצור מה שיש לארה"ב אומרים אנשים שהמוח האזרחי לא יוכל להבין אלא רק בעוד 50 שנה...
    המדינה הזו כל כך מפותחת שהיא תאכל אותם בלי מלח ולעומתנו הם מפגרים הם לא מבינים שאנחנו לא נכנס לשום דבר עד שמשהו לא יעקוץ אותנו קודם , ככה זה ישראל עד שלא מביאים לה בראש היא לא תצא על משהו , כמו החיילים החטופים רק בגלל זה הכל התחיל עם החיזבאללה ככה זה לא היה מתחיל בחיים
    והפסדנו? , לטענתם אולי אבל השתמשנו ב20% מהכוח הצבאי שלנו והם ב100(?) , הא שכחתי הטילים רחוקי טווח שלהם זה 100 , מעניין שהם ניסו 4 פעמים ולא הצליחו , זה כי הם אפסים לא מפותחים כמו האיראינים
    בקיצור החמודים האלה לא יודעים לאיזה חרא הם נכנסים גם עיראק עשתה הכנות תוך שבוע עיראק קיבלה חורבן
    מלחמת עולם 3 בקיצור ערב הסעודית וסוריה יצטרפו למלחמה אם יתקפו את איראן יש להם הסכמי שלום ומלחמה משהו אנארף קראית על זה פעם , בקיצור יהיה פה שמח וכיף
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

זה מה שיש לי להגיד על מה שכתבת פה..

כלכך הרבה בולשיט בדברים שאמרת...

אני מקווה שלא תחסום אותי ותתן לי באן שוב פעם.. חחח זכותי להגיד את דעתי ..

דבר ראשון אמרת שהם עלובים שהם משתמשים באופנועים? גם צבא ארה"ב משתמש באופנועים כמו ש Hoobastank אמר.. אז צבא ארה"ב גם עלוב?

חחחחחחחח!!!....בקשר למה שאמרת.. מה כלכך שמח פה? זה מלחמה.. לדעתך מלחמה זה שמח? מה שמח בזה?! זה הרג של אנשים! משני הצדדים! וגם זה משתק את שגרת החיים! אתה צריך להיות קרוב לבית כדיי שאם תהיה אזעקה אתה תהיה במקלט.. ואם זאת תהיה ממש מלחמה רצינית, נצטרך להיות כל הזמן במקלטים ולחכות אוליי אפילו עם מסיכות אב"ח.. זה כלכך משמח אותך !?!?!?
    ועובדה שלצבא ארה"ב נהרגו המון חיילים בניסיון במלחמה שלה בעיראק.. והיא היתה דיי המומה.. למרות כל מה שאתה אומר שהערבים האלה חלשים והכל עם נשק ישן... עובדה שהם עדיין עושים נזק, נהרגו לנו המון אנשים במלחמה הזאת, ישראל היתה כלכך נואשת שהיא גייסה פאקינג חיילי מילואים..

וזה נחשב למלחמה קטנה יחסית..

אוליי אנחנו גרמנו להם להמון נזק.. אבל גם הם גרמו לנו ואתה לא יכול להגיד שלו.

עוד משהו.. "בקיצור מה שיש לארה"ב אומרים אנשים שהמוח האזרחי לא יוכל להבין אלא רק בעוד 50 שנה..."

=/ אני ראיתי חלק ממה שיש להם וקלטתי את זה טוב מאוד.. ועובדה שנהרגו להם המון חיילים במלחמה בעיראק.. המון.. למרות כל ה "טכנולוגיות" וכו' שאמרת שיש להם.

ומאיפה אתה יודע שהשתמשנו ב 20% מהכוח שלנו? אתה מפקד צבאי או משהו שאתה יכול להגיד כזה דבר? אתה לא יודע כלום! אז תפסיק לדבר שטויות בבקשה.
    נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 19-08-2006 בשעה 22:14.

משתמש באטרף האוואטר של Fury
    שם פרטי
    פלג
    לייקים
    2
    נקודות
    -20,005

:|| שוב פעם הם

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי Born2Kill

דבר ראשון אמרת שהם עלובים שהם משתמשים באופנועים? גם צבא ארה"ב משתמש באופנועים כמו ש Hoobastank אמר.. אז צבא ארה"ב גם עלוב?

חחחחחחחח!!!....בקשר למה שאמרת.. מה כלכך שמח פה? זה מלחמה.. לדעתך מלחמה זה שמח? מה שמח בזה?! זה הרג של אנשים! משני הצדדים! וגם זה משתק את שגרת החיים! אתה צריך להיות קרוב לבית כדיי שאם תהיה אזעקה אתה תהיה במקלט.. ואם זאת תהיה ממש מלחמה רצינית, נצטרך להיות כל הזמן במקלטים ולחכות אוליי אפילו עם מסיכות אב"ח.. זה כלכך משמח אותך !?!?!?
    ועובדה שלצבא ארה"ב נהרגו המון חיילים בניסיון במלחמה שלה בעיראק.. והיא היתה דיי המומה.. למרות כל מה שאתה אומר שהערבים האלה חלשים והכל עם נשק ישן... עובדה שהם עדיין עושים נזק, נהרגו לנו המון אנשים במלחמה הזאת, ישראל היתה כלכך נואשת שהיא גייסה פאקינג חיילי מילואים..

עוד משהו.. "בקיצור מה שיש לארה"ב אומרים אנשים שהמוח האזרחי לא יוכל להבין אלא רק בעוד 50 שנה..."

=/ אני ראיתי חלק ממה שיש להם וקלטתי את זה טוב מאוד.. ועובדה שנהרגו להם המון חיילים במלחמה בעיראק.. המון.. למרות כל ה "טכנולוגיות" וכו' שאמרת שיש להם.

ומאיפה אתה יודע שהשתמשנו ב 20% מהכוח שלנו? אתה מפקד צבאי או משהו שאתה יכול להגיד כזה דבר? אתה לא יודע כלום! אז תפסיק לדבר שטויות בבקשה.
    אורן, אתה לא קולט!

המלחמה שארה"ב וישראל עשו נגד עיראק והחיזבאללה זה לא מלחמה רגילה! זה מלחמה נקודתית וקשה שאתה לא יכול לפגוע בחפים מפשע...זה לא שאתה הולך ונכנס בכל הכוח בכל מה שאתה רואה, בגלל זה זה כל כך קשה, תאמין לי שברגע שזה יהיה באמת מלחמה של ארצות הברית או ישראל נגד ארץ אחרת שלמה ולא נגד משטר או ארגון טרור שאין להם אלוהים אז אתה תראה את העוצמה האמיתית שלנו

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי Born2Kill

ארה"ב וישראל התמקדו באירגוני טרור והפלת שילטונות באזורים טריטוריילים
    כשישראל נלחמה במלחמת יום הכיפורים נגד סוריה , מצרים ולבנון פתחנו לכל אחת מהן תתחת כמו שלא פתחו להם הרבה מאוד זמן , כי נלחמנו נגד המדינות ולא נגד משטר/ארגון טרור
    פגענו בחפים מפשע כי הם באו לתקוף ולכבוש אותנו ולא עקצו אותנו מהצד
    אם ישראל הייתה יכולה לחסל אזרחים חפים מפשע היית רואה עשירית מכל ההרוגים שהיו לישראל
    הם פשוט היו מחריבים את כל לבנון כל בית ובית הם היו משמידים בלי הודעה מוקדמת בלי כלום
    כנ"ל ארה"ב הם עשו אות ודבר מה שישראל עשתה , הם פשוט רצו להוריד שלטון דיקטטורי ולעלות דמקורטי הם לא רצו לכבוש שטחים או להרוג חפים מפשע לכן הרבה חיילים נהרגים
    ונגיד הקטע הזה עם האופנועים אפשר עוד מידע על זה ? , כי לא שמעתי על כל זה..
    וארה"ב לא תוציא בחיים טכנולוגיות חדישות מהסוגים שהם מפתחים עכשיו לעוד 50 שנה כי הם לא מאוימים הם אלה שתוקפים ורוצים להרחיב את מאגרי הנפט שלהם אז הם עושים את זה באיזי ובדברים שלא עולים להם הרבה כסף ומשאבים , אתה יודע מה זה להביא מטוסי קרב מארה"ב לפה , רק הדלק והתחזוק שבדרך יעלה הון ולא מדובר על 1-2 אלה על מאות..
    ככה שחמוד כשאתה לא יודע על מה אתה מדבר תשב בשקט , ואני לא משעה כי בא לי אני השעתי אותך בגלל סיבה מסוימת זה לא שאתה צריך עכשיו לפחד כל מי שמכיר אותי טוב מאוד יודע שאני בעד המשתמשים אבל כשעושים דווקא מקבלים ממני דווקא..
    יום טוב.

EriK
    אורח

חחח רואים שהם ערבים

איזה מכוערים אלוהים ישמור
    האויב המשוגע
    פעעעעעעעפעפעפעפעפעפעפעפעפעעעע

אבל מה שבאמת מעצבן, שהבני זונות מאשימים בכל דבר את ישראל
    אבא של נשיא איראן נפטר
    ובלי שום קשר הוא האשים את ישראל בזה
    כאילו איפה ההגיון?!!?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

אני יודע על יחידה בצבא ארה"ב שהיא מאין יחידת הנדסה, התפקיד שלה זה להכנס לפני כולם לשטח הלחימה (דרך האוויר) ולהכין את הקרקע לנחיתת כוחות, אם זה שיקום גשרים וכבישים, או שזה הכנת איזורי נחיתה למטוסים ועוד.
    היחידה הזו משתמשת באופנועים למשל.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ
    אין חדש תחת השמש, ואם עכשיו לילה ?

שמעו גם אנחנו צריכים להוציא את התחמושת
    כולם להוציא את הרובי אוויר הראמדנים והשרקנים וכל החרבות שהם הם יורידו לנו פה צנחנים נוכל ליירת אותם כמו ברווזים
    קרא חוקים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,795 | הודעות: 8,173,382 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect