זה יחידה במודיעין אגב.. רציתי לדעת כמה שלבים יש במיון..
היו לי בחינות מעשיות ועברתי, עכשיו יש לי ראיון אישי
מספר השלבים זה משהו קבוע או שכל פעם משתנה?
זה יחידה במודיעין אגב.. רציתי לדעת כמה שלבים יש במיון..
היו לי בחינות מעשיות ועברתי, עכשיו יש לי ראיון אישי
מספר השלבים זה משהו קבוע או שכל פעם משתנה?
|
|
מעניין, קבא הקב"א שלך?
מה היה לך בבחינות המעשיות? אני חושב שאם עברת את המעשיות עברת 60-70% ממה שצריך לעבור כדי להכנס..
קב"א אם אני לא טועה 53 או 54 אני לא בטוח כבר.. עבר הרבה זמן אבל יש לי פרופיל 45 ככה שזה הוריד לי הרבה מהקב"א..
בחינות זה היה משהו כמו 10 מבחנים שכללו מתמטיקה, אנגלית, הבנת הנקרא, לשון, מוטוריקה, זיכרון, היגיון ועוד כמה שאלונים ביניהם שאלון 300.
מחר יש לי את הראיון אישי, נראה מה קורה בהמשך, אני אעדכן מחר אחה"צ
פרופיל נמוך לא מוריד מהקב"א
אין קשר בין השניים
לגבי מספר השלבים
לפי איך שאני מכיר את הצבא ( שהרבה פעמים פועל אותו דבר )
יהיו לך חוץ מהראיון אישי עוד מבחני מצב ותחקיר ביטחוני
בשאלונים שעשית עם השאלון 300 .. היו משימות של כתיבת סיפורים על תמונות
ועוד כל מיני דברים פסיכולוגיים מוזרים ?
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
באיזה רמה המתמטיקה,אנגלית,לשון וכו'? רמת בגרות?
קב"א זה קבוצת איכות, ציון שמורכב ממבחנים, פרופיל ונתוני ראיון אישי, אז זה כן מושפע..
ולא היו משימות של כתיבת סיפורים.. אבל כן היו דברים מוזרים שעכשיו אני חושב עליהם שניסו לבדוק מצב נפשי
Yellow Slider - כן מי שב5 או 4 יחידות לפחות לדעתי לא יהיה לא בעיה לעבור אותם בציון נורמלי,
הבעיה שנגיד המתמטיקה יש משהו כמו 50 שאלות לעשות ב40 דקות, צריכים להיות מהירים מאוד
לשון ממש שטות, יותר קל מבגרות כיתה י'
היו גם מבחנים של מהירות ששמים לך שני מספרים ארוכים אחד ליד השני וצריך לסמן V או X אם הם זהים או לא
נגיד: 289445 289445V יש V ביניהם כי הם זהים, עכשיו יש משהו כמו 150 כאלה שמוכרבים מאותיות ומספרים שצריך לסיים את זה ב 7 דקות
היום בראיון נושאי השיחות היו ככה:
משפחה, חברים, שגרת יום יום, תחביבים, בית ספר, ציונים, תכונות טובות ורעות, מוטיבציה, איך אתה מסתדר בקבוצה, איך אתה במחשבים, מקצועות אהובים- ואז הוא מגיע לשאלה של האם אתה בנאדם ריאלי או הומני ואז מתחיל לחפור על זה איתך,
ואז הוא מתחיל להסביר על התפקיד שאתה נבחר אליו, כעיקרון אסור להרחיב הרבה אבל זה עבודה מול מחשבים, מכ"מים, מערכות ביון וריגול, עבודה קשה וסודית, שחשובה מאוד לתפקוד הצבא.
תכלס נשמע מעניין מאוד
נערך לאחרונה על ידי Master-P; 23-08-2006 בשעה 01:27.