שמאל - ימין?
מי רציתם שיבחר כראש המששללה מי הכי נראה לכם?
שמאל - ימין?
מי רציתם שיבחר כראש המששללה מי הכי נראה לכם?
גשם של עופרת יצוקה.
|
|
ימני
והייתי רוצה שהאיחוד הלאומי יבחר..
ימני
ששמעון פרס
xDD
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לא סגור על עצמי - ליברמן...
בא לי ממשלה משהו בסגנון של
ישראל בייתנו, ליכוד (המחוזק- והוא יתחזק...), איחוד לאומי מפד"ל, המפגלות הדתיות והשאריות של קדימה :]
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
כנ"לנכתב במקור על ידי DaRk GoD
לא ממש הבנתי אותך..
שאריות של קדימה?
קדימה היא מפלגת שמאל..
ואני מעריך שאחרי ששרון וביבי הרסו את הליכוד מבפנים הוא יחזור לעצמו ובראשו יעמוד ליברמן אבל זה מה שאני חושב שיקרה..
ימני
חחח הלוואי ליברמן אבל זה לא יקרה חחח...אין אנשים שבאמת יכולים להיבחר שאתה יכול לומר בו אני יבחור.
בואנה עוד פחות משנה אני יכול לבחור חחח איזה מוזרררררררררררררררררר
כנ"ל..נכתב במקור על ידי DaRk GoD
ואפשר להבין מזה שאני ימיני =)
ימין
ממ ממשלת רווחה זה נראה לי יותר חשוב כרגע,ולאחר החלפת השבויים,החלפת ממשלה,ממשלת ליברמן-ביבי-פרץ-דתיים,שכל אחד יפעל לפי מה שהוא טוב בו
פרץ לכלכלה ומהר,זוז מהביטחון כבר,
הדתיים לרווחה ולחינוך,
ביבי וליברמן יאחדו כוחות על מנת למנוע מאולמרט/ברק או כל טמב לאחר להיות ראש ממשלה,
לא שביבי יהיה ראש ממשלה שהוא יהיה שר החוץ,אבל גם ליברמן לא כל כך הייתי רוהצ שיהיה ראש ממשלה,לאטוב מדינה דמוקרטית בניהול מאפיונר :\
ממ פרץ,אין מה להוסיף,מבחינת ניהול צבאי אין לו כל כך הרבה ידע,יותר ידע מביבי וליברמן זה בטוח אבל בכל זאת,צורם הכישלון בלבנון.
ימין
צריך אחד שיסדר פה תעניינים , כעיקרון אין מנהיג אמיתי פה , אבל אם צריך לבחור אז ליברמן .
ימני , לכמעט תמיד גם קיצוני אבל מבין .
ממשלה עזבו זה יהיה ארוך :|
נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 21-09-2006 בשעה 16:38.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
שמאל,
עמי איילון, הבן אדם הריאלי היחידי, מנהיג אמיתי.
ליברמן עבריין(מואשם בהכאת ילד בן 10), מוכר אשליות(כאילו שלהחזיר את אום אל פאחם יפתור את הסכסוך) והדבר היחידי שהוא מציע זה לפתוח בעוד מלחמות ועוד מוות.
אם כבר ימין, והימין יהיה בשלטון לצערי, דמוקרטיה זה דמוקרטיה, אז עדיף הליכוד, יותר רציונליים מליברמן מפלגה לגיטימית כמה שאני לא אוהב את ביבי.
רק הליכה למו"מ עם ממשלחת האחדות הפלסטינאית ואם אבו מאזן ורק טיפול בעניים יכול להוציא את המדינה מהבוץ, ורק ממשלת שמאל יכולה לעשות את זה, וכמובן לשפר את הצבא, ולהמשיך לטפל בכל הבעיות הצבאיות כדי לשמור על כוחו של הצבא וכוח ההרתעה נגד איומים כמו סוריה ואיראן.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
מתי תבין שדיבור לא יתן לך כלום?גם הראש "ממשלה" שלהם הכי מתון בעולם,רוצה להעיף אותנו לים,זו היא מטרת קיומם?איך אתה יכול לדבר עם פאנתים?כמו שאתה לא יכול לדבר עם ימנים קיצונים פה בארץ,למה שתוכל לדבר עם ערבים כאלה או אחרים שמקיפים אותנו ומטרתם זה לא שטח ולא נעליים,לא רמת הגולן ולא עצים,לא התנחלויות ולא בתים,מטרתם היא בירת ישראל,ירושלים עיר הקודש,נכתב במקור על ידי -Alon-
ומה בנוגע לציוני?שהציוני יהיה בים,ככה הם מאמינים לפחות,שירווח להם,אנחנו פה ולא נילך לשום הידברות עם שום ראש ממשלה ערבי כזה או אחר שאינו חתום איתנו בהסכם שלום כולל הכל(מצרים,לא ירדן).
אני מקווה שהליכוד יתחזק יותר ממה שהוא עכשיו ואז אולי אני אשקול לבחור בו
כרגע במצב שיש היום אני לא רואה אף אחד שראוי להיבחר