אני לא מאמין שזה קרה לי, התאהבתי.
אני בן 17 ולפני כשנה וקצת הכרתי מישהי דתייה שומרת נגיעה בקורס משותף שהיה לנו (אני חילוני בלי שום קשר לדת). במהלך הקורס היינו בקשר של "שלום שלום" ולא יותר אך אחרי הקורס התחלנו להתקרב מבחינת ידידים ונהייתי אחד הידידים הטובים ביותר שלה - אחד שהיא מדברת איתו שעות כל יום בטלפון ובאייסי וידעתי הכל עליה והיא עליי.
לפני בערך כחודש התחלתי להרגיש משהו אחר כלפיה, משהו שבחיים לא קרה לי - הרגשתי שאני אוהב אותה. למרות כל הסרטים ולמרות כל האנשים ששמעתי אותם אומרים את זה, בחיים לא חשבתי שדבר כזה אפשרי באמת. הרגשתי "אהבה" בלב ומי שבאמת אהב פה יודע על מה אני מדבר. לפני 8 חודשים הייתה לי חברה לחצי שנה אבל לא הרגשתי כלפיה ככה.
הילדה הזאת שינתה אותי בצורה מדהימה. אני - שהייתי אתאיסט מוחלט, רק בזכותה התחלתי לחזור בתשובה ולמדתי המון ממנה והיא באמת הבחורה הכי מדהימה שפגשתי בחיים שלי ואני הרגשתי שאני מתחבר אליה יותר מכל בת אחרת שהכרתי.
לפני 3 שבועות הרגשתי שאני לא יכל להחזיק את זה יותר בבטן ופגשתי אותה ואמרתי לה את זה. למרות שידעתי שהיא דתייה ושהיא לא רוצה קשר שלא יוביל לחתונה ושהיא רוצה להתחתן עם מישהו דתי. ידעתי שהסיכוי שהיא תאהב אותי בחזרה הוא מאוד אפסי ואמרתי לה את זה בכל זאת. דיברנו בערך 4 שעות ואמרתי לה שאני אוהב אותה ואמרתי לה את כל מה שהיא עשתה בשבילי ועד כמה שהיא מדהימה. לא אמרתי לה על זה שאני רוצה שנהיה ביחד כי גם לי זה יהיה קשה בתור אחד שעדיין לא דתי ב-100% לשמור מצוות לגמרי. פשוט אהבתי אותה ורציתי להיות איתה בלי אפילו קשר פיזי. היא אמרה שהיא לא אוהבת אותי אבל שאני באמת בן אדם מדהים ושאני אהפוך את האישה שאתחתן איתה להכי מאושרת בעולם. אמרתי לה שאני רוצה קצת זמן לחשוב ולהתרחק ולנסות להפסיק לאהוב אותה והיה לי בדיוק את הזמן הזה כי טסתי יום למחרת לפולין.
נפרדנו בלי שינוי ביחסים בינינו והמשכנו לדבר כרגיל.
אחרי שחזרתי מפולין לא השתחררתי מהתחושה הזאת של "אני אוהב אותה" ואני מרגיש באמת שהלב שלי נשבר מזה שאני לא איתה ואני בוכה כל פעם שאני חושב עליה ועל זה שאני לא איתה.
אני יודע שאין לנו סיכוי להיות ביחד ואני רוצה להפסיק לחשוב עליה. ביקשתי ממנה היום קצת זמן לחשוב עם עצמי כי אני יודע שיכאב לי אם אני אדבר איתה. אני לא יודע מה הכי טוב - להפסיק את הקשר איתה (למרות שהיא הבחורה הכי מדהימה שפגשתי מבחינת האישיות שלה ובהחלט לא הייתי רוצה להפסיק קשר ידידות כ"כ טוב בגלל אהבה) או לנסות להפסיק לאהוב אותה משהו שהוא הרבה יותר קשה כי זה קשה לדבר איתה ולנסות להפסיק לאהוב אותה, ועובדה ש-8 ימים בפולין לא עזרו לי.
אני צריך את העצה שלכם מה לעשות.
תודה לכולם.

ציטוט ההודעה

(פשוט בשביל שאני לא ישכח:eye: )

בובית יש רק אחת