נגמר ה2 פלוס נהג
סוף סוף
לכלללללללללל הנהגים
היה עכשיו בחדשות
אללה חברה להתחיל לעשות דריפטים עם 5 באוטווווו
חחחחחחחחחחחחח
כמה שאני מאושר![]()
נגמר ה2 פלוס נהג
סוף סוף
לכלללללללללל הנהגים
היה עכשיו בחדשות
אללה חברה להתחיל לעשות דריפטים עם 5 באוטווווו
חחחחחחחחחחחחח
כמה שאני מאושר![]()
|
|
כן יששששששש
תגיב לי באשכול בתמיכה משה כפרה עליךחחח
רגע זה גם על מי שכבר יש רשיון כן???
אם כן...אז..ישששששששששששששששששששששששששששששש
מה מה מהמהמהמהמ מאיפה מתי למה כמה מי?!!!!!
מתי אמרו איפה מי???????????????
ואאאאאאאאאאאאאאאאאא
אם זה נכון אני מת עכשיו על המקום
אם זה באמת ככה מחר אני יכול לקחת כבר תאוטו(נשאר לי עוד חודש בול ממחר)
ולהעמיס עליו 5 אנשים
תגידו לי אם להגיד יששששששששששששששש או לבכות???
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
לפי מה שהבנתי למי שיש כבר רישיון זה לא תופס
רק לאלה שיעשו ממחר..
נהג חדש - שילוט בשנתיים הראשונות, רשיון הנהיגה הוא על תנאי. ועל כן חייבים לנהוג בהקפדה יתרה, על פי כללי התנועה ובהתאם לחוקים.נהג חדש - חובת מלווה החל מ- 1/11/06 "נהג חדש" יהיה חייב בליווי חודשיים בלבד (כיום חובת ליווי שלושה חודשים),
- חובה להצמיד שלט "נהג חדש" בשולי השמשה האחורית של הרכב
- נהג חדש שעובר עבירה, חייב לעמוד באמצעי תיקון - מבחן עיוני - או מבחן עיוני + מעשי
וזאת עד לסיום כל הליכי החקיקה המתבקשים.
"נהג חדש החייב מלווה" - מי שנוהג ברכב מנועי (רכב פרטי, משא, אוטובוס זעיר) בידיו רשיון נהיגה לרכב זה שהוצא החל מתאריך 1/11/04.
פטור מחובת מלווה למי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע, טרקטור או מכונה ניידת בלבד.
מלווה - מלווה מי שבידיו רשיון נהיגה בר תוקף לאותו סוג רכב 5 שנים לפחות ומלאו לו 24 שנים, או 3 שנים ותק לפחות ומלאו לו 30 שנים.
לא ינהג נהג חדש בשלושת החודשים הראשונים מיום שניתן לו רשיון נהיגה אלא אם כן יושב במושב שלצדו מלווה העונה לתנאים הנ"ל.
הנוהג באופנוע, טרקטור ובטרקטורון - אינו חייב מלווה
נהג חדש - הסעת נוסעים נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי,
לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה.
הגבלה זו אינה חלה על מי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע או מכונה ניידת.
יש לך טעות ..
מצטער לבאס , אבל עדיף מאשר יתפסו אותך , לי מותר :]
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
יפה יפה :]
לי היה מותק גם לפני :]
נחמדדד D:
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מה אתה בסדר? לא ראית שפתחתי על זה נושא?
יש כוס אמק ערס מדינה מניאקית
ישששש