משהו מוזר, אני התנשקתי כמה פעמים אבל, אני מרגיש כאילו שזה לא כיף לי.. חח לא יודע איך להסביר, זה לא עושה לי את זה ממש, מה צריך לעשות כדי להיות כזה חרמן מזה? שאלה קצת דפוקה, אבל לא יודע איך להסביר את זה פשוט
משהו מוזר, אני התנשקתי כמה פעמים אבל, אני מרגיש כאילו שזה לא כיף לי.. חח לא יודע איך להסביר, זה לא עושה לי את זה ממש, מה צריך לעשות כדי להיות כזה חרמן מזה? שאלה קצת דפוקה, אבל לא יודע איך להסביר את זה פשוט
|
|
אמממ, תנסה למצוא מישהי שאתה אוהב(כמו חברה/חברה) ותתנשק איתה.
או... תנסה לזרום משם קדימה(נגיעות וכו')
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
יכול להיות שזה מאהבה !!!
נשיקה תלויה הרבה גם בצד השני
תנסה לפנות לבנות יותר מנוסות.. זה יבוא עם הזמן
נשיקה זה הרבה יותר מאשר לגרום לעצמך או לבת זוגך להתחרמן...
תיסתכל על זה כחיבור "החדרתי" ראשון =]
ואללה אחי מי שלא תהיה .. גם אצלי זה ככה..
יענו זה כאילו אני לא נהנה בנשיקה .. ת'אמת .. זה נובע כי הצד השני לא יודע לנשק חח נראלי =/
יום שבת האחרון התנשקתי עם מישי .. ו מממ רק כשהרגשתי ת'לשון שלה אז זה היה כזה יענו נחמד כזה.
אולי אנחנו רוצים יותר מסתם נשיקה חיחיח
אחי תזרום זה יהיה סבבה
אולי זה בגלל שהבחורה לא יודעת להתנשק טוב,או שאתה לא יודע...
אתה תבין את זה עם הזמן ובסוף תהנה מזה...
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
זה לא קשור..
אין פה שאלה של "יודעת לנשק טוב"
ואם מישהי התנשקה בפעם הראשונה שלה עם מישהו ואח"כ הוא נתן לה מחמאות על איזה טוב היא מנשקת !? *אחמ*
אין פה שאלה של ידע..
אין לזה שום נוסחא ושום דבר..
זה פשוט עניין של לזרום.. להנות מהדברים כמו שהם..
לא להגיד ישר "היא לא יודעת לנשק" אולי זה בעצם אתה שהרסת?
זה הכל ביחד.
נערך לאחרונה על ידי Beauty_Angel; 05-12-2006 בשעה 20:20.
מה זה בעצם לדעת להתנשק טוב? כאילו... זה דיי שטות... אין לזה נוסחא, כמו שאחד אמר פה מקודם, פשוט עושים מה שחושבים שצריך לעשות, להתנשק ו"לדחוף" לשון חח, אם אתה אומר שהוא לא יודע להתנשק אולי, אז תן דרך, איך אתה מתנשק? יש לך נוסחא משלך?
טוב תשמע אין לך בלוטות הנאה בשפתיים , כנראה זה לא הקטע שלך , לך תדע אנשים וההעדפות שלהם
חוץ מזה כל ההנאה מהנשיקות מתוארת בדרך כלל ע"י בנות שמתרגשות מהעסק הזה פסיכולוגית כשבנים מתרגשים ויזואלית
ICQ 252263330