הרי ביננו השיטה היחידה היא רק זיוף..
אבל אני מתכוון מה הרווח
אם אני מוריד 700 מגה
ומעלה 700
אז היחס לא עולה....
כאילו אז איך יהיה רווח?
מישהו מוכן להסביר
הרי ביננו השיטה היחידה היא רק זיוף..
אבל אני מתכוון מה הרווח
אם אני מוריד 700 מגה
ומעלה 700
אז היחס לא עולה....
כאילו אז איך יהיה רווח?
מישהו מוכן להסביר
|
|
תחפש קבצים למשל שהגודל שלו הוא יותר מגי'גה, לדוגמא טורנט שהוא עונה שלמה של סידרה.
כאשר אתה פותח אותו בתוכנה שלך יש לך אפשרות לבחור אילו קבצים להוריד, אז תוריד רק למשל את הקובץ sample או איזה 5 קבצים רק שביחד למשל ישקלו 100 מגה או פחות.
עכשיו הורדת 100 מגה אבל אתה סומך על זה שהטורנט פעיל אז הרבה אנשים יורידו ממך את 5 הקבצים שהורדת וכך אתה משתף הרבה בלי להוריד יותר מדי.
עשיתי את זה על קובץ שהיה 24 ג'יגה ועל קובץ שהיה 12 ג'יגה שהכילו מספר עונות של סידרה, הורדתי 120 מגה משניהם ועד עכשיו אני מעלה זה סוגר את ה10 ג'יגה העלאה עוד מעט לעומת 120 מגה הורדה.
זו השיטה.
כמו שהוב סטאנק אמר.. זוהי השיטה וגם במידה וקובת שוקל 700 ואתה מעלה 700 סימן שהגדרות התוכנה שלך אינם נכונות בפאשרויות העלאה עשה העלה ללא הגבלה... ולא ביחס של 1:1
אחי אתה גם יכול לעשות בשיטה שאני משתמש בה לדוגמא עם הירוס שהיא לקחת טורנט ממקום אחר כאילו מקום חינמי (יש לי אתר טורנטים חינמי שהטורנטים להירוס טסים!) ואז אתה מוריד משמה ומשם אתה לא צריך לדאוג לרטיו כי זה אתר חינמי בלי משתמשים כמו טורנט ספי וכאלה ואז אתה מוריד את הטורנט מהאתר שאתה רוצה לשתף אליו ובוחר שיוריד את הקבצים מהטורנט לתיקיה שהורדת מהטורנט החינמי ואז זה עושה כזה בדיקה לבדוק שיש את כל הקבצים ואם יש את הכל זה רק משתף בלי להוריד (ככה זה בutorrent)...בדמאג' התחלתי לשתף עם השיטה הזאת ביום שלישי בערב ועד עכשיו העלתי 956 מגה בייט (כאילו לשתף את הירוס).... עשיתי ככה גם עם אמריקאן פאי 5 וכבר שיתפתי גיגה+ תוך יומיים.... קיצר זה הפיתרון לבעיה שלך ואני מקווה שהרבה אנשים יתחילו להשתמש בשיטה הזאת במקום לזייף ואולי יבטלו ת'חסימות של הישראליים מאתרי טורנט טובים...
my series list
(תלחצו על הכותרת של הרשימה)
http://www.atraf-f.net/zipped/year2007/laugh/tv.jpg - קרדיט לZipped
תעלאה יותר ממה שאתה מוריד פשוט מאוד.
בסיום ההורדה תשאיר את התוכנה כמה שיותר זמן פתוחה, ובלילה גם כן.
ככה העלאה שלך תיהיו יותר.