שלום..אני בכיתה י' ואני במגמת אלקטרוניקה מתחילת השנה אבל רציתי להתייעץ איתכם בקשר למגמה..תראו תמיד רציתי להגביר ערבית, פיזיקה ומחשבים אבל בגלל שלא פתחו השנה ערבית אז החלטתי לוותר וללכת על אלקטרוניקה.. באלקטרוניקה אני עושה 15 יחידות(פיזיקה, מחשבים ואלקטרוניקה) וזה מקצוע קשה שצריך להשקיע בו הרבה אבל אני מוכן להשקיע בשביל זה.. אבל לפני חופשת חנוכה הודיעו לי שבמחצית יפתחו כיתת ערבית וזאת אומרת שבתוך פחות מחצי שנה נצטרך להשלים הרבה חומר ולעשות בגרות השנה למרות שערבית לדעתי זה מקצוע קל ואני גם אוהב את השפה הזאת.. עכשיו אני בבעיה כי מצד אחד נוח לי באלקטרוניקה למרות שזה מקצוע קשה אבל מצד שני אני התחייבתי להיות בערבית כי אני ארגנתי את הכיתה הזאת אבל אם אני ילך לערבית אני יצטרך להשלים חומר בכימיה ובביולוגיה ואני לא יודע מה לעשות האמת..(ואני לא כל כך אוהב כימיה וביולוגיה) ואם אני יקח ערבית אז אני יגביר פיזיקה בטוח ואני יצטרך כימיה או ביולוגיה כי אני חייב עוד מקצוע מדעי אז אני לא יודע מה לעשות..אם מישהו יכול להביא לי עצות אני אשמח ומצטער על החפירה כאן..
דרך אגב אני עושה 5 יחידות במתמטיקה ואנגלית ואני רוצה מקצוע שיעזור לי בעתיד ובאמת שווה להגביר אותו ושאני באמת יוכל להסתדר איתו עם שאר המקצועות..(אני הייתי הולך על ערבית בגלל שזזו שפה נחמדה וגם יפתח לי הרבה דברים בעתיד).. מה אתם אומרים?

ציטוט ההודעה