היה כתבה עליו בעיתון דיילי מירור אם אני לא טועה על זה שהוא משלם שם על הכל וגם כתבו שם שהוא חשוד בהעלמת מס בצרפת משהו כזה חחחחח יוו אני מחכה לרגע שיגידו לו ביאחב"ל שאסור לו להיות יותר בעלים של בית"ר ירושלים הם יאכלו אותה חחח
היה כתבה עליו בעיתון דיילי מירור אם אני לא טועה על זה שהוא משלם שם על הכל וגם כתבו שם שהוא חשוד בהעלמת מס בצרפת משהו כזה חחחחח יוו אני מחכה לרגע שיגידו לו ביאחב"ל שאסור לו להיות יותר בעלים של בית"ר ירושלים הם יאכלו אותה חחח
|
|
אכן כן סשה הבעלים הרשמיים של של המועדון אבל ארקדי מממן לו את המועדון כנס לספורט חמש ל-YNET תקרא את הכתבות ותבין ועוד לא ירדו מהנושא עוד בודקים את כל העניין איתו ואין לי בעיה עם בית"ר בתור קבוצה שתקחו אליפות לא יקרה כלום אם אחרי הרבה זמן תקחו אליפות רק לך תדע עוד כמה זמן הוא יהיה הבעלים שלכם לא מאמין שיותר משנתיים שלוש
נערך לאחרונה על ידי GOLF91; 09-01-2007 בשעה 18:15.
מבוקש בצרפת ורוסיה, צריך להגיד עוד משהו חוץ מזה?
על רוסיה לא ידעתי מפני שהוא כמעט כל הזמן שם במוסקבה אז זה נשמע קצת תמוה על צרפת ידעתי שהוא מבוקש שם אני מת לרגע שהוא לא יהיה בעלים ואז נראה כמה ישארו חחחחחחחחחחח הם יעלו את הנוער שלהם לשחק אם הוא עוזב
אתה חושב שהוא סתם מבוקש במדינת כמו צרפת? כי משעמם להם? לי לא נראה ובקשר לקבוצה של הבן שלו אמרו שכל עוד פורטסמות' ובית"ר לא משחקות ביחד באופ"א הוא יכול לעזור לבן שלו אם ישחקו אז לא משהו כזה ואגב גם פה הוא לא במצב הכי טוב מבחינה משטרתית אין ממש ראיות נגדו והוכחות בגלל זה אני חושב
היה כתוב בעיתון שנתנו לו אישור אז כל מי שרוצה שלא ייתנו לו להזרים כסף לבית"ר כדי שיאכלו אותה
יכולים לשבת בשקט ולראות אותנו לוקחים אליפות.
אה והכל ברוח טובה שלא יתחיל ריב =]
אחלה אמרתי שתהנו הרבה זמן לא לקחתם אליפות אבל שמע עוד שנתיים שלוש הוא לא יהיה אצלכם תחשוב גם על העתיד
תאמין לי אם הוא בפגע בצרפתים זה טוב...
הלוואי ייכנס להם מטוס באייפל שימותו כל האנטישמים האלה... בעלי עורלה מסריחים.
גאידמק איש השנה.
בלעכס אתם והגישה העיוורת שלכם.. באמת..
הוא עזר לכמה יהודים במלחמה? אלפיים? הבן אדם הזה תורם מכספו רק כדי לכסות על התחת של עצמו..
תפסיקו כבר להכחיש שהוא לא עשה כלום, ושהוא תלית שכולה תכלת..
אם מדינה רודפת אחריו(וזה לא משנה אם זאת צרפת או אוקראינה), יש חובה מוסרית להסגיר אותו. הוא צריך להשפט במשפט צודק! אם מישהו היה שודד בנק, רוצח אנשים בדרך ובורך מהמדינה. חובה להסגיר אותו! הוא ביצע פשעים!