יש לי חבר דיי מכוער וקצת שמנמן...עכשיו כל הפסקה כימעט הוא חוטף מכות ומחייך וצוחק....אפילו מילדים שלא שמים עליו והוא חושב שהם חברים.....איך אפשר לעזור לו? ניסינו לדבר איתו אבל הוא לא מקשיב.....תנו עצות לעזור לו:Boxing:
יש לי חבר דיי מכוער וקצת שמנמן...עכשיו כל הפסקה כימעט הוא חוטף מכות ומחייך וצוחק....אפילו מילדים שלא שמים עליו והוא חושב שהם חברים.....איך אפשר לעזור לו? ניסינו לדבר איתו אבל הוא לא מקשיב.....תנו עצות לעזור לו:Boxing:
|
|
תאכלס.. הייתי אומר לך תן לו לאכול מכות פעם אחת. אל תבואו להגן עליו. הוא יבין בעצמו :/
Bring the Violence-
תנסו לדבר איתו
נערך לאחרונה על ידי guyguyg; 10-01-2007 בשעה 15:18.
אני במקרא כזה הייתי עוזבת אותו אבל עם את באמת אוהבצ אותו דברי איתו או עם הילדים;
גלוש זה לא Boyfriend זה חבר שלו...
ם_O
ותכלס אין לכם מה לעשות תנו לו לחטוף מכות
במצבים כאלה אני נאלץ להגיד אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו
[center]
מה אתה שרוט אחי?....שמע כפרה כמו גברים נותנים לו כאפות הוא חבר שלך לך כנס בכולם אל תיראה בעינים
מה אתה נותן לחבר שלך לחטוף מכות מול העינים שלך?...יותר חזקים?...תביא עוד אנשים עם חסר לך תגיד לי אני יבוא לבצפר שלך
וגם אם באותו רגע קורה משהו תפוס מקל מה אתה ילד בררה?....שיחשוב שזה בצחוק הוא יש לו בעיה אתה בתור חבר צריך לבוא להגיד להם הלו הוא חבר זדיינו ממנו ואם מישהו שם לו כאף ישר תיפתח על כולם
קפצו עליי בכיתה ט 15 ילדים ואתה יכול לשאול כאן את בוני ואת כל השכונה ששמעו על זה...בגלל שהביאו לחבר שלי ראסיה
לא אומר שזה טוב לריב כי באותו קטע שברו לי את היד...אבל עדיין שתראה שבשביל חברים צריך לעשות הרבה ולא להיסתכל מהצד
נערך לאחרונה על ידי (*) (*); 11-01-2007 בשעה 16:45.
ואין אפחד שמגיב אחרי רואה?...אני לדעתי צודק פה ולקחתי לכולם את המילים
לא אתה לא צודק..
זה לא יפתור כלום. הוא כבר אמר שהם מתערבים ועוזרים לו כל פעם אבל זה לא עובד
אמרו פה לתת לו לקבל פעם מכות וזהו הוא יתאפס על עצמו
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
שמע אחי צודק ב100 אחוז מה תיתן להם לגעת בו אולי הוא צוחק פשוט בגלל שהוא לא רוצה לצאת יענו ילד כאפות ואומר זה צחוק יש הרבה ילדים כאלה שמע תפוס תו לשיחה תדבר איתו תגיד לו שהבן אדם הבא שיגע בו שידבר איתו רציני אם יש משהו כולם קופצים עליהם מי שיבוא זהו אין יותר סיפור מזה
אבל אם אתה כאלה חנננוץ אז אממממ תביא איז ה בן אדם בחור טוב שאתה מכיר ותסדר אבל אם לא יש הרבה מה לעשות