לא ליחידה מסוימת או משו אבל עדייןג יבוש.
בשכבה שלי ארגנו יום וחצי של גיבוש הביאו מפקדים מפלסר נחל וסיירת גולני והתחילו לקרוע לנו ת'תחת.
התחלנו בחולות ניצנים(קל''ב) במסע עד נראה לי לאזור טו באשדוד.דרך החולות עם תיקים ששקלו איזה5 קילו + שק פק''ל + אלונחה שעליה יש 7 שקי פק''ל.משהו כמו 70 קילו
טרטורים מצבי 2 ריצות זחילות חפירת בורות .אחד הדברים הטוביםש עשיתי אי פעם חח.
התחלנו ביום חמישי ב4 סיימנו בשישי ב9 וחצי עשר. אחרי זה חצי שעה הביאו לנו קרואסונים ושתייה ואז שבירת דיסטנס עם המפקדים..והם נתונ חוות דעת על כל אחד,במהלך הגיבוש הם הסתובבו עם מחברות קטנות ורשמו הכל.
אמרו לי שהייתי מהבולטים בכל התחומים של הריצה והאלונקה אבל בקטע של הזחילות די חיפפתי,הסברתי להם שזה פעם ראשונה שאני זוחל אז הם נרגעו חח.
היינו 12 בקבוצה,3 ככה בלילה כבר די התעייפו אז הפסיקו לסחוב ת'לאונקה אז נשארנו רק 9 ברוטציה באלונקה וזה קירעת תחת..וגם בגלל הגובה יכולתי לסחוב ת'אלונקה רק עם מישהו אחד כי עם נמוכים המשקל לא מתחלק טוב וזה קורע אז עד שהסתדרנו חח
עשו לנו גם קטע כמו ביום סיירות
שמנו 2 שקי פק''ל במרחק 100 מטר ספרינט מסביבם וחזור,4 הראשונים לוקחים אלונקה 2 ארחרים לוקחים ג'ריקנים[הקטע שאחד ריק אחד מלא,הם שמים לב מה אתה לוקח]
מתוף 9 פעמים היה לי 4 פעמים אלונקה ועוד 4 פעמים ג'ריקנים אבל הזין זה ש3 מהם היה עם הריק והם שמו לב אז בסוףך בראיון כשהם שאלו אם שמתי לב כשאני בוחר ג'ריקנים אמרתי להם שלא,באמת לא כיוונתי לקחת אותו:X פאדיחה.
בקיצור,הכתפיים עוד קצת כואבות,הרגליים השתחררו אחרי 2 מקלחות וזהו.. היה אחלה..עכישו מחכה לי רק יום סיירות וגיבושים![]()