יש לי כמה שאלות
לגבי האבקה - במה היא בדיוק עוזרת לי?
ואני מפחד לקחת את האבקה כי אני מכיר כמה שלוקחים אותה והיד שלהם פשוט ענקית אבל השריר מכוער ולא מעוצב כאילו שומן
ואיך אני יכול להגדיל עוד את המסה של היד?
יש לי כמה שאלות
לגבי האבקה - במה היא בדיוק עוזרת לי?
ואני מפחד לקחת את האבקה כי אני מכיר כמה שלוקחים אותה והיד שלהם פשוט ענקית אבל השריר מכוער ולא מעוצב כאילו שומן
ואיך אני יכול להגדיל עוד את המסה של היד?
|
|
האבקה זה השלמה של חלבונים. פשוט עוד חלבונים לקחת.
היא לא קשורה לאיך שהגוף נראה\נבנה.
האלה עם היד הענקית והשריר השמן זה אנשים שבולסים חופשי ולא עושים חיטובאז פשוט נשארים שמנמנים כאלה.
אתה לא יכול להגדיל עוד את המסה של היד חוץ מאימונים ותזונה נכונה.
זה גם תלוי חלקית בגנטיקה שלך כמובן![]()
Bring the Violence-
היא משלימה חלבונים אבל יש לזה מטרה מסויימת, איך החלבונים עוזרים לי ולאיך שאני נראה?
ומישהו יכול להגדיר לי תזונה נכונה? אני פשוט מרגיש שאני לא אוכל טוב, זאת אומרת לא אוכל יותר מדי אלא פשוט לא מתאים למישהו שרוצה לבנות לעצמו גוף
אוקיי, כשאתה מתאמן השריר מתפרק.
אחד מאבני הבניין של השריר זה חלבון, והחלבון עוזר לבניית רקמות השריר מחדש.
לחלבון יש כמובן עוד תפקידים לגוף, אז לפעמים הגוף לא מקבל מספיק חלבונים להכל, אז השריר כאילו נבנה יותר באיטיות וכו'. זה פשוט משלים לך את כמות החלבונים שאתה צריך.
Bring the Violence-
האבקה לא עושה אישזהי פעולה מיוחדת שהחלבון עצמו לא עושה.. היא בסך הכל חלבון מרוכז מאוד... ובמקום לאכול קופסאות שלמות של טונה או גבינה או חזה עוף או משהו כזה.. אתה פשוט יכול לקחת אבקה... ויענו כמות קטנה של אבקת חלבון מחליפה לך את כל החלבון הזה... לדעתי אני מעדיף לאכול הכל במזון טבעי ולא ללכת על אבקות.. אבל כל אחד והמחשבה שלו.... פשוט במקום לאכול הרבה מאוד חלבון אתה לוקח אבקה...ובקשר לאנשים שסתם נראים מנופחים שמנמנים ולא מעוצבים.. זה כמו שDave Grohl אמר זה לא קשור לאבקה אלה לאנשים עצמם.... וצורה שבה הם מתאמנים...
קיצר המלצה שלי אל תיקח... הכל אפשר למצוא במזון טבעי.. זה רק קטע של נוחות.... בחירה שלך
תזונה:
איך להגיד את המסה של היד בלי אבקות?... תזונה נכונה + אימונים נכונים... חלבונים הם אב המזון שבונה את השרירים ואת גוף האדם בכללי.... בגלל זה חשוב לאכול אותו בשביל לפתח שרירים...
אבל האו לא היחיד שחשוב.. יש - 3 אבות מזון: פחחמות, שומנים, חלבונים... כל אחד מהם חשוב למשהו אחר.. ולכן חשוב מאוד לאכול את שלושתם.... וכמובן לאכול ירקות פירות וירקות... זה בערך על תזונה נכונה...
להשתדל לאכול ארחות מסודרות (אם שלושלת אבות המזון)...
להשתדל לאכול ברווחים שווים של זמן בין הארוחות... לשתות הרבה מים... אםם זה פחות או יותר
אני ינסה עוד מעט להביא לך כמה מאמרים על תזונה אחי...
עריכה: מאמרים:
http://www.atraf-f.net/forum68/thread204896.html