באמא שלי.. כולם מתלוננים על זה שיש להם חארות מורים.. אבל כזה דבר בחיים שלכם לא שמעתם...
אוקע אז אתמול לא הכנתי שיעורי בית במתמטיקה.. וכשהמורה מקריא שמות אז אנחנו אומרים לו "הכנתי ובדקתי את שיעורי הבית.." מי שלא הכין אומר שלא..
אז אמרתי לו וזה.. פעם ראשונה שלי.. הוא אומר לי שלא הכנתי 3 פעמים ובקצב הזה הוא מוריד אותי להקבצה ב'
שיזדיין בתחת איזה שקרן.. התווכחתי איתו קצת וזה :/
היום היה לי עוד שיעור מתמטיקה והכנתי שיעורים וגםםםםםם בדקתי בתשובות שזה נכון.. וואלה הכל היה פסדר..
היום הוא מקריא שמות וזה.. והוא אמר לי להראות לו את השיעורים.. קיצר באתי כזה באיזי אל המורה חח והוא מחקה אותי הולכת ועושה פרצופים מטומטמים.. :/ וצורח עליי "יאללה יותררר מהרר אין לי את כל הזמן בשביללללךך..!@!@#@#%$"
הראתי לו את השיעורים והוא ראה שתרגיל אחד התשובה שלו לא נכונה..
הוא התחיל לצרוח לי בפנים שאני שקרנית ואמרתי לו שבדקתי וזההה.. והוא אמר לי "אם זה נכון אז תפתחי עכשיו בתשובות ותגידי לי אם התשובה שלך נכונה.."
ואז הוא זרק את החוברת שלי על השולחן עשיתי לו פרצוף ואמרתי כזה "צססססססס.." [מוטקוט מבין אותי]
קיצ בדקתי וואלה התשובה לא היתה נכונה.. אבל כשבדקתי לפניכן כניראה שדילגתי על התשובה בטעות.. וואלק קורה, מה לא ?
הוא המשיך לצרוח עליי ואז חזרתי למקום.. הוא אמר לי שאני מקבלת ג' בהתנהגות בגלל ששיקרתי לו, אני מקבלת נכשל בתעודה וגם כתב לי שלא הכנתי שיעורי בית רק כי תרגיל אחד לא נכון !!!!!!!!!!!
איזה באאאאנזונההה
חבל לו על הזמן אני אדאג שהוא יאכל בתחת
מחר אני מדברת עם היועצת וכאלה..
חח כל המורים ניראה לי שונאים אותו..
הוא ממש מגזים עם משמעת והוא טמבל אמיתי כזה.. הוא מרוקאי עצבני אחושרמוטה.. והוא מדבר רוסית לפעמים בשיעורים.. וכולם אצלו בשקט בשיעורים כאילו אנחנו בצבא או משהו מי ישמע.. כל ציוץ הוא דופק הפרעה
קיצר
נכון שהוא מגזיייים ?!
מה זה הנאצי הזה שיחזור לחור ממנו הוא יצא

]
ציטוט ההודעה