http://www.shvita_07.cjb.co.il/
כנסו כולם יום שני הקרוב שביתת תלמידים! והפעם!! מוצדקת לחלוטין ולא סתם כדי להפסיד ביצפר! יש דברים קצת מעבר!!
כנסו ותעבירו לכולםם
http://www.shvita_07.cjb.co.il/
http://www.shvita_07.cjb.co.il/
כנסו כולם יום שני הקרוב שביתת תלמידים! והפעם!! מוצדקת לחלוטין ולא סתם כדי להפסיד ביצפר! יש דברים קצת מעבר!!
כנסו ותעבירו לכולםם
http://www.shvita_07.cjb.co.il/
|
|
לא עובד ואם אני חושב מה שזה אז פרסמו כבר...
נערך לאחרונה על ידי system32-; 10-03-2007 בשעה 23:17.
lama nira lahem she hahorim shelahem yaskimu lahem lo lalehet labezefer ki atem shovtim ? eze shtuyot......
|
|
In this time are we loving"|
Or do we sit here wondering
Why this world isn’t turning round
"It’s now or never
|
תומר
איזה שטויות במה שביתה תעזור, כמה ילדים יפסידו חומר בשביל להפסיד יום לימודים ולהגיד שהם שבתו, יופי יש להם סיבות יפות, להראות לפולטיקאים שהם לא מאמינים בהם, נו ו? אז שבתתם? מה הלאה? מה עשיתם בזה? שיניתם משהו? לא.
תאמין לי גם עם נשבות הם לא יידעו על מה אנחנו שובתים אנחנו סה"כ תלמידים
וזה סה"כ אתר שמישו בנה והצליח להפיצ בהצלחה :\
חחח הם חמודים אבל...
זה כמה ילדים שלא בא להם ללכת לבצפר בא להם להשאר לשחק במחשב אז
עלק מטרות יש להם...חחח להראות לפוליטקאים...
מה אתם מראים לפוליטקאים באמת? שהלכתם לים? יופי...
ממש מזיז להם תביצה הם את ה5 מיליון בשנה שלהם סוגרים בכיף אז מה אכפת להם
די כבר עם השביתות האלו, בכלל השביתות שהתלמידים מארגנים זה סתם שטויות, בסוף בגלל כל השביתות נדפקים תלמידי החטיבות העליונות (י-י"ב) כי לא מספיקים חומר לבגרויות וגם בגלל שהמורים לא יכולים בגלל העיצומים ללמד שעות נוספות אז מלא שיעורי השלמה שנקבעו אצלנו התבטלו ויוצא שחסר לנו חומר לבגרות בתנ"ך ומתמטיקה ואנחנו צריכים להשלים את זה לבד, איזה כיף הא?
נערך לאחרונה על ידי Medvednic; 11-03-2007 בשעה 09:01.
אחי אתה מוזמן להישאר בבית לבד..
כתות י'-י"ב רק ידפקו אם הם לא ילכו, יש הרבה חומר ללמוד, ואם אתה רוצה בגרות אתה תצטרך להשלים לבסוף את כל החומר, לא יצא לך מזה כלום חוץ מלבוא להשלמות בפסח.