יש לי שאלה בקשר למשהו ספציפי בפאן סבבה מחליקים תשיער והכל אבל איך עושים שיהיה כאלה תקוצים הקטנים האלה כאלה דקים הספר שלי עשה לי ככה אבל שכחתי איך הוא עשה אם משהו יכול להסביר לי תודה![]()
![]()
![]()
יש לי שאלה בקשר למשהו ספציפי בפאן סבבה מחליקים תשיער והכל אבל איך עושים שיהיה כאלה תקוצים הקטנים האלה כאלה דקים הספר שלי עשה לי ככה אבל שכחתי איך הוא עשה אם משהו יכול להסביר לי תודה![]()
![]()
![]()
|
|
מה הכוונה קוצים קטנים?
חח תסביר את עצמך...
כאילו ליודה לוי לדוגמא אז השיער שלו הוא לא גוש כזה הצורה של השיער בנויה כזה מקוצים דקים כאלה של השיער
סוג שיער/מספרים מדללות/ג'ל שהוא שם.. הכל תלוי :|
זה פן וחומרים.. נראה לי שיהודה לוי משתמש בספריי.. וזה גם תלוי איזה סוג שיער וכו..
גשם של עופרת יצוקה.
הוא שם ספריי אחי
מהכ הקשר ספריי זה קשור לאיך שעושים תפאן יש צורה מיוחדת כזאת שמעמידים קוצים כאלה כמו שאני מתכוון אפשר לראות טוב באחורה של הראש קודקוד או איך שקוראים לזה משהו שיודע לעשות פאן יודע איך עושים את זה או אם זה קשור למברשת?
על איזה חלק מהראש שלו אתה מדבר?
עוד לא הבנתי מה הכוונה שפיצים? חח
אתה מתכוון זנבות מאחורה??
תדופק פאן..עכשיו למעלה שתעושה תפאן תעושה אותו לכיוון שתרוצה שהשערות ישך יעמדו(מן הסתם,למרות שאני לא רואה אותך עושה לעצמך פאן ומצליח אבל פסדר) עושה פאן ממש טוב..ואז שם ווקס\חימר אני ממליץ לך או על הכי זול חוחובה הוורוד או של אוסמו או של סבסטיאן...שם מעצב איך שאתה רוצה ואז שם ספריי שזה לא יפול =]
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
וואי איזה מזייני שכל , בוא תבין איך עושים את זה . הרבה כסף עולה החומרים אבל יוצא בן זונה.
אני מסביר לך איך עושים כמו של יהודה לוי מבחינת חומרים ואיך זה ישאר לך למשל לכל היום ולא יהרס לך .
תעושה פאן, מחליק תשיער שלך בצורה הכי טובה שאתה יכול. אחרכך אתה לוקח חימר .
מקווה שתיודע איך משתמשים בזה .. מורח על הידים ומתחיל לסדר איתו תשיער איך שתרוצה .
החימר מביא לשיער שלך צורה כאילו אין לך כלום בשיער וזה יוצא יפה . ואחרכך תשם ספרי שמחזק תפאן ומשאיר אותו לאורך זמן .
חימר טוב המינימום שלו זה 60 שקל וספרי שיחזיק טוב את הפאן עולה 50 שקל .
כמובן שאתה יכול להשתמש רק בחימר או רק בספרי וזה עדין יצא יפה אבל הבאתי לך תצורה הכי טובה שאתה יכול לעשות. וכמובן שאם תרוצה כמו של יהודה לוי אז אתה צריך גם תספורת כזאת חח .
שחכתי להציין שחימר משתמשים ממש קצת וזה נשאר להמון זמן וכנל ספרי, ספרי עוד משתמשים כמה אנשים באחד מרוב שזה נשאר להרבה זמן . בוא נגיד שאם תקונה ספרי הוא יגמר לך אחרי שנה פחות או יותר, תלוי המינון.
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי Ch3MiCaL; 21-03-2007 בשעה 00:06.
אתה מתכוון במקרה לקוצים הקטנים שבקצה המצח ?(איפה שמתחיל השיער לצמוח ? )
ממ
חח
השער שלי תמיד הופך להיות מתולתל טיפה גם אחרי פאן נראה לי זה הבעיה יכול להיות יש מצב שאם אני ישים תספרי לפני ואז ישים תווקס ויעצב השיער ישאר ישר כזה (יש לי ספריי מחזק עיצובים של שוקי זיקרי וואקס חימר של שוקי זיקרי ויש לי גם חוחבה וואקס ואני מכיר את כל החומרים כל הסוגים הכל )