לאחר שהוליכה את נבחרת גביע הפדרציה של ישראל לניצחון הגדול על קנדה, שחר פאר שבה היום (שלישי) לארץ.

פאר, שמדורגת במקום ה-16 בעולם, השיגה שני ניצחונות שהובילו את ישראל לניצחון 2:3 במפגש כולו ולהתמודדות על העפלה לבית העליון של גביע הפדרציה. המחבט מספר 1 של ישראל ניצחה את סטפני דובואה 4:6 ו-4:6 במשחק שפתח את המפגש והוסיפה ניצחון 4:6 ו-0:6 על אלכסנדרה ווז'ניאק ביום ראשון.

"הניצחון היה עצוב כי הוא היה ביום הזיכרון", אמרה פאר עם נחיתתה בנתב"ג, "אבל חזרתי לארץ ביום העצמאות וזה יום שמח".

"אני שמחה לחזור לארץ אחרי חודשיים וחצי", הוסיפה פאר, "האווירה בסיום המפגש מול קנדה היתה מטורפת. היו שם שמפניות והתחלנו להעיף אחד על השני. בתור המופרעת שבחבורה התחלתי להעיף גם מים. חזרנו לבית המלון ואני ויוליה כמו ילדות קטנות התגלשנו במגלשות, זה היה מדהים".

"כשאני משחק בטורנירים, אני משחקת בשביל עצמי. אני מנסה לזכות בנקודות, בכסף ולהתקדם. פה אנחנו בשביל המדינה, בשביל החוויה של כולם יחד. המטרה להתקדם ואולי להגיע לשמונה הראשונות ואולי פעם בחלום הכי ורוד נזכה בגביע".

"היתה אווירה מעולה", המשיכה פאר, "למרות שציפי ואני היינו על המגרש, כולם היו איתנו. זה מתחיל מהצוות עד הבנות ובזכות זה הצלחנו. אני מרגישה שרוב הנטל של הנבחרת עליי אבל כמו שאני צריכה לנצח, גם ציפי צריכה וזה מה שעשינו".

הנבחרת הישראלית עלתה לקרב, שיכול לעלות אותה לבית העליון הראשון. היריבות האפשריות בהמשך: ספרד, יפן, סין ובלגיה. הגרלת המשחקים תערך מחר.

one