קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] על מה מסופר התוכנית הנפילים?
    על ידי vection בפורום הנפילים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-06-2007, 14:18
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 21:14
  3. לכל מי שלא מבין.. כתבה נחמדה שמסבירה הכל על חזרות.
    על ידי אור בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 21:05
  4. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 22:43
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 23:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[כתבה]הנפילים דווקא עומדים זקופים

משתמש באימונים
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הקם להורגך - השקם להורגו

ברירת מחדל [כתבה]הנפילים דווקא עומדים זקופים

אופיר ארצי שלף ציפורניים והתכונן לקטול את "הנפילים" לאור הציפיות המוקדמות. עד שהוא צפה בפרק הפתיחה וקלט שמדובר בסדרה לא רעה בכלל. אפילו די מפתיעה

אתם חייבים להאמין לי שזו נראתה כמו משימה בלתי אפשרית, לקחת את פרק הבכורה של "הנפילים" ולכתוב עליו ביקורת רצינית. לא מספיק שמדובר בסדרה יומית (!), היא עוד מגדירה את עצמה כסדרת מדע בדיוני (!) שמיועדת לבני נוער, והיוצרים שלה חתומים על שטויות כמו "שמש" ו"חשיפה" (אלוהים, פשוט אין מספיק סימני פיסוק בעולם).

עכשיו ברור לכם למה רשימת המכולת הזו היא מתכון בטוח לצרות צרורות, נכון? אתם מבינים איך סדרה שנשמעת כמו פאשלה ומריחה כמו פאשלה, לכאורה חייבת להיות פאשלה? עכשיו אתם מבינים שלומר על "הנפילים" שהיא לא מפדחת, זו מחמאה בסדר גודל מטורף שאסור להקל בה ראש? מדוע זה שוק רציני שאפשר לחשוב עליה במונחים של טלוויזיה טובה? למה זה כמעט לא יאומן שאחרי צפייה בפרק אחד שלה, מתגנב לו רצון עז לצפות בפרק הבא?
    האימרה המפורסמת הזו על הקנקן ומה שיש בו – מסתבר שהיא די נכונה, אתם יודעים. "הנפילים" אולי נראית כמו צנצנת זולה של גוגואים פושטים, אבל יש בה די הרבה. למשל, סיפור מסגרת חזק ועלילה מגובשת שעושה רושם שמישהו אשכרה ישב ותכנן אותה מראש. מישהו טרח ורקח סוג של מעשיה על בני הנפילים שמאיימים לכבוש חזרה את כדור הארץ, ועל נפיל צעיר אחד (אלון לוי – חתיך, מוכשר, מבטיח. רן דנקר הבא?) בעל כוחות על טבעיים שינסה למנוע מהם לעשות את זה.

אהלן, אני סמי הורי מהחברה להגנת הטבע

אין לזה שום זכר, אגב, בפרק הראשון בסדרה, אבל כל עניין ההיכרות עם הכפר הסודי בכור האטומי מחזיקה אותנו יפה מאוד. מישהו שירטט ויצר עולם שלם של חוקיות, כללים ושפה פנימית מהודקת, ואלו דברים שבדרך כלל מעדיפים לדלג עליהם בפיתוח של דרמות יומיות, ולעבור ישר לשלב הליהוק מתוך מחשבה שפרצוף יפה אחד שווה אלף מילים. רובם כנראה לא הפנימו את הדברים על הקנקן והבפנוכו שלו.
    אז אפרופו קאסט, הנה עוד משהו מוזר שקורה ב"הנפילים": שחקנים צעירים מוכשרים ואלמוניים מוציאים מהפה דברים הגיוניים, ומשום מה לא מתחשק לך להצטנף לתוך עצמך מרוב בושה ולקלל את מחייה השפה העברית. והנה עוד משהו – האפקטים, לשם שינוי, לא מתבססים על שבעת פלאי הפוטושופ. הם נראים טוב, מגניבים, ומתעלים על יכולותיו של כל צלם חתונות מצוי.

ובדיוק כשחשבנו שנגמרו החדשות המפתיעות מגיח סמי הורי, עם לוק של מדריך בחברה להגנת הטבע, ומצליח לשחק סביר ולהישמע אמין. תקשיבו, משהו ממש מוזר קורה על הסט של הסדרה הזו. אנשים עושים שם חיל מכיוונים לא צפויים וזה מפחיד, אבל זה גם מעורר סוג של התפעלות. ואכן כל הכבוד, "הנפילים" הפתיעה והפציעה ביופי של פרק ראשון. עכשיו יש לה 49 הזדמנויות נוספות להוכיח שהיא באמת שווה את כל הפרחים.

בכל זאת נפל דבר
    לקראת סיום, נחזור שוב על הכותרת הראשית בה פתחנו, למען קוראינו קטני האמונה: "הנפילים" היא סדרה לא מביכה. הנה עוד כותרות: זו סדרה מושקעת, נועזת, מעניינת ומסתמנת כלהיט הראוי הבא. באמת שהתיישבתי לצפות ב"נפילים" עם ציפיות בגובה דשא, עיניים מכווצות וציפורניים שלופות. באמת שהתכוונתי להתנפל על הדבר הזה ולתקוף אותו בכל הכוח בעזרת ניסוחים מתחכמים ושפע של ציניות.

חשבתי לחתום את כתב האישום באיזו אנלוגיה מגניבה, ואפילו הכנתי אחלה כותרת – "איך נפלו נפילים" – שכבר אי אפשר להשתמש בה וקצת חבל. מוזר מה שקרה, כי לא מתאים לי להתלהב מדברים כאלה, ובכל זאת נפל דבר. לא נורא, זה אחד היתרונות בלכתוב ביקורות טלוויזיה. לפעמים הכיף הכי גדול שלך נובע דווקא מזה שאתה כל כך טועה.

קרדיט ל MSN

יאללה תגובותתתת!!!
    בברכה, בר
    מנהל פורום האלופה

2. קישורים ממומנים

משתמש חדש
    שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם לא תתעורר איך תקום

כתבה יפה מאוד אני בגלל זה צופה ב"הנפילים" אני שרוף על הסדר הזאת היא פגז!!!
    ונכון הכתבה צודקת כל פעם אני רוצה לראות את הפרק הבא כמה שיותר מהר.
    סמי הורי גר הרצליה פיתוח!!
    נערך לאחרונה על ידי yossi005; 15-07-2007 בשעה 22:34. סיבה: שעמום
    הי לכולם אני :נעול:

אזלכל המתחפפים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,243 | הודעות: 8,150,825 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect