קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קטע מידע] לחשים, קסמים וקללות, כל מה שרציתם לדעת!
    על ידי JamesBond007 בפורום הארי פוטר
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-11-2007, 20:37
  2. [קטע מידע] הנבואה האבודה
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 01-08-2007, 16:02
  3. [קטע מידע] הורקרוקסים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-07-2007, 16:09
  4. Rodney Mullen האיש והאגדה!
    על ידי MushoNN בפורום אקסטרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-01-2007, 17:45
  5. חדשה(כן..)|INZAGHI|האיש והאגדה!
    על ידי bAlAlikA MhDh בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-12-2005, 16:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[קטע מידע] טום ואנדרולו רידל: האיש והאגדה

משתמש ותיק האוואטר של JamesBond007
    לייקים
    0
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    סכין חדה, פיוז קצר. יש שאלות?

ברירת מחדל [קטע מידע] טום ואנדרולו רידל: האיש והאגדה

ובכן, כתבתי ביוגרפיה על טום רידל, הידוע גם כוולדמורט, מקווה שתקראו ותאהבו, יש לחכות גם ל"מיהו הארי פוטר?" ול"אלבוס דמבלדור, האיש שלא הכרתם", שיצאו בקרוב בהוצאת סקולסטיק או בלומסברי, שאני אכתוב אותם.

שורשיי משפחת גונט-רידל:
    סלזאר סלית'רין, ממייסדי ביה"ס הוגוורטס לכישוף ולקוסמות, התחתן והוליד משפחה, מה שהוביל כמובן לשורשים רבים ביותר של משפחות ענפות וטהורות דם, וביניהן משפחת גונט, שבני משפחתה הם ואנדרולו, מורפין ומרופי גונט. ואנדרולו ומורפין שמרו על טוהר דם במשך שנים, ולא מצאו כלה המתאימה להם מבחינת טוהר דם, אך ליבה של מרופי גונט נשבה בידי מוגל צעיר ויפה תואר בשם טום רידל. על-פי החשד, מרופי כישפה את רידל להתאהב בו והתחתנה איתו. בעקבות כך, נכנסה מרופי להריון מטום רידל, והחליטה שתפסיק את כישופה על רידל בכדי שיישאר עימה הודות לאהבה אמיתית, ולא סינטטית. למרות שבנו התפתח ברחמה של מרופי, החליט רידל לעזוב אותה, ומרופי נשארה לבד, ובהיריון.

פרק 1: הילד מבית היתומים
    טום ואנדרולו רידל נולד בערב סילבסטר אחד, כחמישים וחמש שנה לפני ימינו אנו, בבית יתומים המנוהל ע"י אישה מוגלגית בשם גברת קול.באותו ערב, מכשפה צעירה ומעוברת דידתה את דרכה במעלה המדרגות לכיוון בית היתומים, כעבור כחצי שעה ילדה את טום, וכעבור שעה נוספת נפטרה מרופי רידל-גונט, ביתו של ואנדרולו רידל ואישתו לשעבר של טום רידלץ לפני מותה, ביקשה לקרוא לילד טום על-שם אביו, ו-וואנדרולו על-שם אביה, וכמה דקות לאחר מכן היא מתה. טום ואנדרולו רידל, אם כך, גדל בבית היתומים לבדו, במשך אחת עשרה שנים שבהן גילה מעט מכישרונו כקוסם, למרות שהיה בספק רב לכך, עד שהגיע אלבוס פרסיול וולפריק בריאן דמבלדור, קוסם ומורה בבי"ס הודוורטס לכישוף וקוסמות ובקרוב למדי גם מנהל, שהסביר לו אחרת, שגם טום עצמו הוא קוסם, אך יש לול צורך ללמוד כיצד. לכן, הציע לו דמבלדור לבוא איתו להוגוורטס, שם יילמד לשלוט בכוח שניתן לו, ולהכיר אנשים הזהים לו.
    טום לא האמין למשמע אוזניו, אך הטיל ספק לא מועט בעניין וביקש מהפרופסור דמבלדור להדגים לו את כוחו שלו. דמבלדור הצליח בהינף שרביט אחד לשנות את דעותיו של רידל והוא הסכים להצטרף אליו לביה"ס הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.

פרק 2: טום רידל, כשף דרגה א'
    עזבנו את טום ואנדרולו רידל בתחילת דרכו כקוסם, כאשר לווה על-ידי הפרופסור אלבוס דמבלדור אל ביה"ס הוגוורטס. רידל שובץ בבית סלית'רין, ללא הפתעה מאחר והיה שורש למשפחתו של סלית'רין, והתחיל להתעניין בכישוף ובכוחות האופל כבר בשנתו החמישית, ואימת לעצמו חברים מספר שייתלוו אליו בהמשך חייו. רידל גילה את שורשיו בהיותו חצוי דם, והחליט שזה אינו מספק אותו, ולכן אימץ לחבריו רק טהורי דם, משתי סיבות:
    1) הוא קינא בהם, ורצה להיות טהור-דם כמוהם.
    2) חשב שטוהר דם הוא הדבר הטוב לעולם הקוסמות, ולא חצויי או מטונפי-הדם הנמצאים ולוקחים גם בו חלק.
    בעיקבות גילוי שורשיו וצורכו להתקדם מעל כולם, ביקש יום אחד ממורו לשיקויים, הוראס סלגורן, מעט מידע על חפץ מסויים הנקרא "הורקרוקס", מה שעורר ברידל את הצורך בכך.
    רידל פיתח לעצמו עוד בימי לימודיו את התואר "לורד וולדמורט", וכך נקרא בין חבריו הטובים והקרובים ביותר.
    ובכן, טום רידל מסיים בקרוב את לימודיו בביה"ס הוגוורטס, וייצטרך למצוא דרך להסתדר בהמשך חייו.

פרק 3: בקשתו של רידל
    בפרק הקודם הגענו לסיום לימודיו של טום רידל, המכונה גם "וולדמורט", שייתפתח בהמשך לשם נפוץ מאוד.
    רידל יצא למסע קצר בעיר הולדתו של אביו ואימו, ושם פגש את דודו, מורפין, אותו הוא שיתק וגנב ממנו חפץ שהיה שייך לבית משפחת גונט: טבעתו של ואנדרולו, שהיה סבו. רידל גנב את שרביט דודו והלך לרצוח את אביו המוגל, אישתו ואת המשרתת שלהם, משום שעזב את אימו למות בבית היתומים.
    בהיותו בן 18 בלבד, פנה טום רידל הצעיר למשרדו של רמנדו דיפט, מנהל ביה"ס של אותה תקופה, וביקש ממנו את משרת המורה להתגוננות מפני כוחות האופל, אך סורב בעקבות היותו בן 18 בלבד. לכןף התפנה רידל הצעיר לעסוק כשליח ב"בורגין וברקס", והרג את אחת מהלקוחות, העונה לשם חפציבה סמית', וגנב שני חפצים נוספים: ספל שהיה שייך להלגה הפלפאף, וקמיע שהיה שייך לסלזאר סלית'רין, אחד מאבותיו.
    לאחר כמה שנים שב וולדמורט הצעיר להוגוורטס בכדי לנסות ולזכות שנית במשרת המורה להתגוננות מפני כוחות האופל. מנהל בית הספר, אלבוס דמבלדור, סירב לו גם הפעם, ווולדמורט עזב את המשרה והחליט לפעול על-פי שיטותיו שלו.

כל פעם אני אפרסם 2-3 פרקים, כדי להשאיר אתכם קצת במתח או סתם כי אין לי כוח. תגובות בבקשה, השקעתי הרבה מאוד בזה...
    נערך לאחרונה על ידי JamesBond007; 05-08-2007 בשעה 02:48.
    בברכה, JamesBond007

אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
    גמאני מסתפר אצל מישל!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Future
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    505

פששש רעיון יפה אהבתי!!! (יופי על ההשקע)

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

קטע מעולה :]

משתמשת באימונים האוואטר של --YaeL--
    שם פרטי
    יעל
    לייקים
    0
    נקודות
    1,960
    משפט מחץ
    אם תסתכל על הצמרת ייפול עליך קקה של יונים =]

נמנמנ, נחמד מאוד וכל הכבוד על ההשקעה!

כל פעם אני אפרסם 2-3 פרקים, כדי להשאיר אתכם קצת במתח
    עצוב מאוד >< אני ממש לא במתח D:

חחח (בצחוק)
    Always Happy

משתמש ותיק האוואטר של JamesBond007
    לייקים
    0
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    סכין חדה, פיוז קצר. יש שאלות?

טום ואנדרולו רידל: האיש והאגדה
    חלק ב'

פרק 4: עלייתו של אדון האופל
    עזבנו את וולדמורט כאשר היה רק בתחילת דרכו, לאחר שביקש פעמיים משרה כמורה בביה"ס הישן שלו, הוגוורטס לכישוף ולקוסמות, החליט וולדמורט לנקוט עפ"י דעותיו ולשנות את חוקי הדמוקרטיה. חבריו של וולדמורט מביה"ס הצטרפו אליו בדעותיו ושירתו אותו מתי וכאשר רצה, והם נקראו ונקראים עד היום "אוכלי מוות".
    וולדמורט החליט להשתלט על עולם הקסמים והמוגלגים גם יחד, ולהרוג את כל מי שאינו קוסם טהור או חצוי דם. מטונפיי דם ומוגלגים נחטפו מבתיהם, עונו ונהרגו ע"י וולדמורט ונתיניו, זו הייתה תקופה קשה ביותר לעולם הקסמים והוא עבר טלטלה חמורה ביותר הודות לוולדמורט, שאימץ לעצמו שמות כינוי כמו "אדון האופל" ו-"לורד וולדמורט".
    הכינוי "זה-שאין-לנקוב-בשמו" ו-"אתם-יודעים-מי" הופצו משתי סיבות:
    1) וולדמורט גרם לפחד נוראי בעולם הקסמים ובחלק מעולם המוגלגים כך שאנשים פחדו לבטא את שמו.
    2) הופץ מעקב על שמו של וולדמורט, לא האמיתי אלא וולדמורט, שכל מי שמבטא אותו זוכה לביקור מלבב מאוכלי המוות שלו שבודקים אם הנוקב בשם הוא מטונף או טהור דם.
    כפי שצויין כבר, התקופה הזאת הייתה נוראית, חיים של פחד וחוסר-תקווה תקפו אנשים מסויימים שבאיזשהו שלב נהרגו. אך תקופה זו עומדת להתסיים.

פרק 5: חצי הנבואה
    ערב אחד, נשלח אוכל מוות בשם סוורוס סנייפ (שייתמנה בקרוב למשרת מורה ביה"ס הוגוורטס), צותת לשיחה מאוד מרתקת שהייתה בנוגע לראיון עבודה, לפני כ-17 שנים במוטל קטן מעל פונדק ראש חזיר. דוברי השיחה היו אלבוס פרסיוול וולפריק בריאן דמבלדור (מנהל ביה"ס הוגוורטס של אותה תקופה) וסיביל טרלוני, שנבחנה למשרת המורה לגילויי עתידות. תוך כדי השיחה, ניבאה טרלוני נבואה על כך שבן-האדם אשר יביס את וולדמורט קרב ובא, וכי ייוולד בסוף חודש יולי. יותר מכך סנייפ לא שמע בעקבות העובדה שנתפס וסולק, ואת אשר שמע גילה לאדונו. בנוסף, גילה וולדמורט כי אותו אדם ייוולד לזוג שברח ממנו שלוש פעמים. הבחירה הייה מעיקה, בעקבות כך שיש שני זוגות כאלו: הלונגבוטומים והפוטרים.

פרק 6: מפלתו של הלורד וולדמורט
    וולדמורט בחר בפוטרים ובבנם הארי. הוא הלך למכתש גודריק, שם התחבאו הזוג פוטר ובנם, ופרץ לביתם. ג'יימס, אביו של הארי ניסה לעקב את וולדמורט בעת שלילי, אישתו, בורחת עם הארי. וולדמורט הרג את ג'יימס והלך להרוג את לילי, שהתחננה שיחוס על חייו של בנה, אך הוא לא הקשיב לה והרג גם אותה.
    סוף סוף הגיע וולדמורט אל מבוקשו, האויב שאמור להביס אותו, האדם היחידי שיכול להעיז ולהרוג אותו, ובעת ששלח את הקללה ההורגת אל הארי הצעיר, הקללה חזרה מעצמה ופגעה בוולדמורט, שנעלם באופן פתאומי. הבית נהרס, והארי הקטן נלקח אל בית דודיו המוגלגים ע"י שומר הקרקעות של הוגוורטס, רובאוס האגריד, שם חיכה לו פרופסור דמבלדור ופרופסור מינרווה מ. מקגונגל.
    באותו לילה וולדמורט נעלם אל הבלתי נודע, האם הוא מת או חי? האם הוא יחזור? ומתי? כל שידוע הוא שהארי הביס אותו, אך נשא למשך כל חייו צלקת משוננת בצורת ברק על מצחו.

זה כל מה שאני כותב היום, תחכו לעוד 3 פרקים כנראה בעוד כמה ימים...
    בברכה, JamesBond007

אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
    גמאני מסתפר אצל מישל!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בפרק שלוש וולדמורט לא הרג את המשרתת היא הרג את אחד מהוריו של אביו..(טום רידל)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect