יש לי פרופיל 45, ובדצמבר יש לי קורס חובשים.
השאלה היא כמה רחוק אני יכול להגיע עם תפקיד כזה?
האם יש יחידות איכותיות שאפשר להגיע אליהן דרך התפקיד?
ומהו תאג"ד בנימין?
תודה מראש!
יש לי פרופיל 45, ובדצמבר יש לי קורס חובשים.
השאלה היא כמה רחוק אני יכול להגיע עם תפקיד כזה?
האם יש יחידות איכותיות שאפשר להגיע אליהן דרך התפקיד?
ומהו תאג"ד בנימין?
תודה מראש!
|
|
עם הפרופיל שלך אתה לא יכול להיות חובש קרבי או להגיע ליחידות מיוחדות לצערך, אתה תהיה חובש בבסיס כל שהוא במרכז הארץ.
תלוי מה אתה מגדיר "יחידה מיוחדת"
אתה יכול להגיע לחיל האוויר [אחלה של בסיסים]
אתה יכול להמשיך לחו"פ או לחו"א שזה הרבה יותר מתקדם [הדרכה]
אתה יכול להמשיך להרבה מאוד כיוונים , אתה כן יכול להיות בקורס חובשים קרביים אבל אתה לא תהיה בתפקיד קרבי .
מה שאומר שאתה לא תבצע תאגד"ים וכד' .
אתה עושה טירונות בבה"ד ? כי אם כן אתה תהיה בקורס חובשים כללי [רע"ם].
אם אתה רוצה עוד עזרה או מידע או מה שזה לא יהיה , אני מוכן לעזור .
HLH עם כל הכבוד [ויש הרבה] אם אתה לא בטוח חבל לענות סתם .
שבת שלום לכולם :]
אבי .
נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 10-08-2007 בשעה 18:42.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני רוצה לצאת מהצבא בתחושה שעשיתי את המיטב עם הפרופיל שלי, שהגעתי הכי רחוק שיכולתי ותרמתי את המקסימום. לכן אני מעוניין לדעת את האפשרויות שיש לי שבהן אוכל להתקדם ולתרום יותר.
מהן חו"פ וחו"א?
amitmld אני איתך בידיוק באותו ראש, אני עם אותו פרופיל (45 רפואי), ובאמת גם אני רוצה להרגיש שמיציתי ותרמתי בצבא ולא לטחון שלוש שנים במקום ובסביבה של חרא, כי אז חבל (על הזמן שלי והכוח שלי).
אשמח להמלצות...
אתה תהיה בקורס של חובשים כללים (מרפאה) (ולא תוכל להיות בקורס של חובשים קרביים)
תכלס אין הרבה לאן להתקדם חוץ מלהישאר מודרך בבה"ד 10
ו HLH צודק בערך חובש קרבי אתה לא תהיה (בגלל הפרופיל וגם בגלל ההכשרה של הטירונות בבה"ד 10 היא 02,וגם בגלל שלא תהיה בקורס חובשים כללים שהוא קצת שונה מקורס חובשים קרביים)
kill boy לפי מה שאני זוכר גם אתה חובש , אבל אני יכול לחדש לך עם כל זה שיש לי חבר שהוא פרו' 45
והוא עשה קורס חובשיים קרביים
הכל תלוי בהקצאות נכון שזה שונה ונכון שזה לא רגיל אבל יש גם מקרים כאלה ,
אם הוא עושה את הטירונות שלו בבה"ד אז הוא לא יעשה קורס חובשים קרביים .
חו"פ - חולייה פיקודית
חו"א - חולייה ארצית
שניהם נוגעים להדרכה הייתי מסביר לך בכיף על שניהם אבל זה ארוך וכדאי לך לבדוק בחיפושון באינטרנט .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת