אכן אכן, אחד הדברים העצובים!
כולנו מכירים אנשים כאלה.
תהנו מהכתבה :] ואל תשכחו להגיב :]
נכתב ע"י טל בוחבוט 08.06.07
לכל מטבע שני צדדים.
כמו שיש ידידות שרמוטות, וכמו שכתבתי עלייהן, ככה יש גם ידידים סנג'רים, ועלייהם אני אכתוב פה.
אתם מוצאים אותם צופרים מתחת לבית של ידידה שלהם בשעה 3 בלילה, כדי להקפיץ אותה לחבר שלה.
אתם רואים אותם עומדים ליד ידידה שלהם בפאב, בזמן שהיא מפלרטטת, עם גברים אחרים, ושותה על חשבונכם.
אתם רואים אותם קונים זוג כרטיסים לפורום באופן קבוע, אבל למעשה באמצע הידידה נוסעת לסקס חפוז עם מישהו שהכירה לפני רבע שעה.
גם אתם חושבים שהם עושים מעצמם צחוק?
גם אנחנו - קוראים להם "ידידים סאנג'רים"
אני אישית מכיר מישהו שעונה לכל הקריטריונים האלו, העובדה שאותו בחור מסכן הוא למעשה כלי ניצול מרושע של העם הנשי, עצובה עוד יותר, איפה החוכמה הגברית שלך אני שואל את עצמי?
עוד יותר גרוע אני מרגיש כי אני לא יכול לעזור לאותו בחור מסכן, שנפל בשבי של ידידה מסנג'רת, כי הוא לא יאמין בחיים שהוא כל-כך דפוק וכשתנסה לרמוז לו שהוא "סנג'ר" זה סתם יגמר בריב מיותר.
אם נעשה חישוב סטטיסטי, אז כמעט כולנו מכירים מישהו שהוא ידיד סנג'ר. ומה אנחנו עושים איתו? בכללי כלום, כי לרוב הידידים המסונג'רים הם גם אנשים מפגרים אז אנחנו לא ממש רוצים קשר איתם, אבל במידה וחבר טוב שלנו
נופל קורבן לתרמית הנשית הזו, פתאום הכל נראה אחרת לגמריי,
ואז אנחנו נצבים מול הפרדוקס הכי קשה:
נגיד לו שהוא הומו, או שלא נבעס אותו?
הרעיון שלי הוא כזה, לגרום לו בדרך הכי מבעסת כמה הוא הומו, כל פעם שאנחנו איתו וה"ידידה" מתקשרת, והוא מסכים שוב לקחת אותה טרמפ, אנחנו נלחש לו באוזן בקול מצמרר "הומו", וככה תוך זמן קצר הוא יבין לאן הוא נכנס.
**ע"פי חוק, ידידה שביקשה ממך פעמיים או יותר טרמפ לפה או לשם, או ביקשה הלוואה של 300 שקל לג'ינס סקסי מ- לי קופר, ולא תכננה בחיים להחזיר לך את הכסף איכשהו כי אחרי הכל אתה ידיד סנג'ר, היא בחורה מסוכנת, חלה עלייך חובה להכות אותה ולשדוד את כל רכושה**
צריך להבין בכללי שלא כל ידידה, היא ידידה מסנג'רת, אם מדי פעם יוצא לך להקפיץ אותה לאנשהו זה בסדר.
אם מדי פעם אתה מזמין אותה לאיזה משקה בשביל הכיף, זה גם בסדר.
גם העם הגברי צריך לחפור מדי פעם, ואין כמו שיחות חפירה עם ידידה כל שהיא, למרות שגם כשאתה עצוב ורוצה לחפור, הידידה בסוף תנצח בשיחה, ותחפור יותר, אבל בכל אופן זה נחמד ידידות, רק דע להציב לעצמך גבולות!.
אז איך תדע מתי ידידה שלך היא נצלנית?
א. היא מתקשרת אלייך ושואלת "היי מה קורה", ולא באמת מחכה לשמוע מה קורה איתך.
ב. אחרי 2 שניות של שיחה איתה, היא משדלת אותך לקחת אותה טרמפ וכיו"ב.
ג. היא באה אלייך בתקופות שהמחשב שלה מקולקל כדי שהיא תוכל להכנס לאייסייקיו שלה.
ד. אתה לא יודע באמת עם מי היא יוצאת, אתה רק יודע איפה החנייה של הבניין שלו.
ה. מבחינתך לקבל ממנה נשיקה קטנה או חיבוק אוהב זה פנטזייה אלוהית!.
ו. שלא לדבר על לזיין אותה.
ז. כשהיא נפגשת עם עוד חברים שלה, היא לעולם לא מציגה אותך בפניהם.
ח. גם אם אתה לא מעשן ולא הבאת איתך פלאפון, אתה תאלץ לסחוב סיגריות רוב הזמן,
כי הידידה שלך באה עם מיני קצרצר.
ט. אם קראת את הכתבה עד כאן ואתה מרגיש אידיוט פתאום - אז ידידה שלך היא נצלנית!.
אבל, אל דאגה! - סמוך על חברייך, כי בשביל זה יש חברים!
הצעת חוק חדשה שיצאה היא:
"עפ"י חוק חלה עלייך חובה להצטייד באמל"ח, ולהתנקש בחיי הידידה שמסנג'רת את החבר הטוב שלך!, אי ציוט לחוק תביא אותך ל-עד 20 שנות מאסר, וקנס של 5 מיליון שקל!!!..."

ציטוט ההודעה