טוב מי שיש לו אינטרנט של WoW של בזק שיעשה ככה:
1) תילחצו על המשולש למטה
מי שאין לו תמשולש שיכנס אל זה:
2)אחרי שניכנסתם לשם תיראו ככה
שמתי לכם חצים החץ העליון זה ה-Updaterate ו rate ה-Rate שלכם זה הימיני וה-updaterate זה השמאלי
אז ככה לי יש 2500 זאתאומרת שהריט שלי יכול להגיע מקסימום על 2500 rate והאפדאט שלי יכול להגיע עד 256 kbps Kilo Bit Per Secand כלומר בימקום 101 אני יכול להשים 256 וזה יעבוד רגיל
אכשיו למה אנשים שמים 25000 ו101??? אז ככה בלאנים של ליגות מיקצועיות יש 100MB אינטרנט אז יש להם 100000 rate שזה דיי הרבה ^^ ו-10000 אפדאיט חחח אכשיו למה אנכנו בעלי אינטרנט רגיל כאשר אנו משנים את המהירות זה משפיע?? אז ככה אם אנכנו שמים 25000 אז המחשב ישלך 2500 rate במהירות גבוהה יותר כדי להגיע ל 25000
אכשיו למה הרוב שמים 101 אפדאטי ולא 256 וא יותר ??? זה פשוט D= כשהמציעו תמשחק לא היה אינטרנט מהיר אז שמו את המקסימום של המשחק על 101 חחח אבל עוד משהו
משהו מסריח לגמרי למי שיש אפ דאט כמו שלי יכול להגיע מקסימום ל-26 UP למה??? ביגלל WINDOWS בעע הם לוקחים הרבה מהעלה שלכם כאשר מישתמשים באינטרנט וגם שמו מיקבלה על האינטרנט אז לא תוכלו להישתמש במהירות מקסימלית
מי שרות ליבדוק כמה % הוא מישתמש שיעשה ככה
CTRL + ALT + DEL ואז לכו למנהל המשימות ואז לNETWORKING
תמונה:
טוב זה המדריך שלי פשוט וקל [IMG]http://www.***.co.il/images/smilies2/tongue.gif[/IMG] חח תהנו
נ.ב זה מדריך שלי לא להיתפלות אם תיראו את זה בעוד כמה אתרים!!!
עוד 15 נ'ק D=

ציטוט ההודעה