מרכיבים:
-פסטה (רצוי את המקרוני אנד צ'יס, לא קשים להכנה וטעימים). לא משנה הכמות.
-3 רצועות קותלי חזיר (בייקון). אפשר גם חלק אחר אבל אני ממליץ על זה, גם טעים וגם לא כבד. רצוי שיהיה קריספי כדי לא תרגישו שומן כבד.
-100-200 גרם שרימפס (תלוי לכמה מכינים).
-לסיום, אם לא עשיתם פסטה מסוג מקרוני אנד צ'יס, אני ממליץ על רוטב שמנת.
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה רגיל כמו שעושים כל פסטה (על פסטה "מקרוני אנד צ'יז יש הוראות כך שאין מה להסביר אך אסביר בכל זאת אם ידרש).
במידה ואתם עושים פסטה רגילה (לא מקרוני אנד צי'ז) עושים רוטב שמנת. מרתיחים שמנת מתוקה, מוסיפים חלב ותבלינים שרוצים (אני מוסיף פלפל, שום ומלח) או שאם אתם עושים לכם רוטב שמנת יחודית, תעשו אותה.
את קותלי החזיר עושים כעיקרון על הגריל, אבל אני מנחש שאין לכם אחד כזה, אז תעשו אותם על מחבת (אם לא הגיעו כרצועות, אז לחתוך לרצועות (אפשר בגודל נקניקיה, ואף רצוי ככה..) עד שהם נהיים "קריספי". להימנע מטיגון\צליית יתר.
אחרי שסיימנו עם כל אלו, נשאר השרימפס (לא חייבים, אבל מי שרוצה, יפורט לו עכשיו איך). מטגנים את השרימפס על מחבת (מי שרוצה, מוזמן בשמן עמוק) עד שהם מקבלים צבע. אני אוהב לטגן אותם עם פרורי לחם ואז זה יוצא כמו שניצל..
אחרי שסיימנו הכל, שמים ביחד בצלחת ואם רוצים ניתן עכשיו לפזר את רוטב השמנת מעל. (אפשר גם לפני עם הפסטה ואז ככה נמנעים מלפזר את השמנת על הכל במידה ולא רוצים..)
זהו!
מומלץ לאכול חם אך לא חם מידי!
תהנו!
*מתכון זה נכתב על ידי אחרי הרבה ניסוי וטעייה.. אל תתעצבנו אם לא יצא לכם בפעם הראשונה.. אני שרפתי 3 מחבתות ורק בפעם הרביעית זה עוד היה בגדר אכיל.....
בתאבון!!!!
אם תהיה הצלחה, יש לי עוד כמה מתכונים שיצרתי בעצמי..
המשך ערב מהנה,
Jay.