תגידו לי למה מביאים כזה תקציב קטן לקבוצות הישראליות איך אפשר להביא שחקנים עונה ראשונה? בקושי יש כסף
תגידו לי למה מביאים כזה תקציב קטן לקבוצות הישראליות איך אפשר להביא שחקנים עונה ראשונה? בקושי יש כסף
|
|
תתפלא,אלו התקציבים של הקבוצות בארץ..
חרא חרא..
בגלל זה מביאים שחקנים כמו מרטינוביץ' או כל מיני הצטברות של כלוםפ
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
ככה זה..תזכה באליפות וגביעים תגיע רחוק באירופה ושנה הבאה התקציב יגדל
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
במידה ובעונה הראשונה תצליח באירופה+תזכה בתארים בארץ התקציב שלך יגדל פלאים...זה ככה גם בקבוצות בחו"ל לא רק בארץ...עם ארסנל אחרי עונה של זכייה בליגת האלופות קיבלתי בסביבות ה-50 מיליון לרכש שעונה לפני קיבלתי 17 מיליון.זה הכל עניין של תארים זה הכל.
נערך לאחרונה על ידי RedVision; 19-08-2007 בשעה 16:24.
חיחי אבל שמעו אנשים אני מתחיל עם מכבי ת"א זה קשה להתקע עם החלוצים המעפנים האלה מרדקוביץ ומשה ביטון
ועם התקציב שיש להם את מי אני יכול להביא בדיוק?
תנסה למכור שחקנים שאתה לא צריך בקבוצה תקבל עליהם קצת כסף תעשה השאלה של איזה שחקן איכותי מחו"ל או בארץ ואם תזכה באותה העונה במשהו התקציב שלך יגדל ותוכל לקנות שחקנים ברמה גבוהה יותר.
תקנה שחקנים ישראלים הם לא ישקרים
עומר גולן, איתי שכטר מצויינים
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
תאמין לי שאם יש לך קשרים טובים החלוצים שלך יפציצו... גם לי יש חולץ פדאלה בשם gaston sangoy
בהפועל תל אביב יש לו בסיומת 11 ובמהירות 13 וזהו... אלב כל הוא משחק הוא שם גול- 2 בגלל שהקשרים יוצרים הרבה מצבי הבקעה
אתה יכול גם לבקש כסף נוסף להעברות מההנהלה אם אתה משחק כמה משחקים ראשונים טוב הם כמעט בטוח יתנו לך
אם אתה מחפש חלוץ תביא את עומר גולן הוא חלוץ טוב במשחק...
תקנה שחקנים ישראליים או תקנה מושאלים מקבוצות באירופה ואז אחרי שנה תקנה אותם.
Antonio Puerta and Chaswe Nsofwa, Rests In Peace