יאללה דיון רציני ומעמיק, בלי שטויות וזה.
3 משתמשים + כולל אני קבלו באן בגלל שאמרנו עליו משהו
מנהל אחד ירד מתפקידו כי צחק עליו (ובצדק הורידו אותו מתפקידו)
אבל ג'ייסון נשאר בפורום כמו חתול.
קיצר רציני עכשו, המנהלים עצמם עצבניים על הבחור, אני בטוח עצבני ועדיין מגנים עליו כאילו הוא אמא תרזה, מה פעם ראשונה בפורום שמשתמש אחד יורד על משתמש שני? מה פתאום, פעם ראשונה מזה 3 שנים שאני רואה משתמש אחד שכל מי שאומר עליו מילה מקבל באן, במקום לתת לאנשים לדבר ולהגיד לבן אדם את דעתם אתם סוגרים להם את הפה ומפחידים אותם שאם הם יגידו משהו הם יקבלו באן וקנס.
למה אתם חושבים שזה מועיל במשהו? אני במיוחד פונה למנהל הראשי Desire (מזל טוב ד"א) שהוא עצמו נוהג לנעול דיונים שבהם יש שיחה עם ג'ייסון או וויכוח.
תנו לאנשים לריב איתו כי הוא מרגיז פה את כולם, הוא פוגע בקהילות מסויימות באטרף ולועג למנהגים שלו, ומה המנהלים נותנים לו? באן? לא, אזהרה.
תנו גם אזהרה אז למי שרב איתו חזרה במקום לתת באנשים ישר וקנסות (כמו שנתנו לי).
נמאס כבר מכל העניין הזה, באמת, תתחילו להיות רציניים איך זה יכול להיות שאתם נותנים לג'ייסון להמשיך ולהפיץ דברי שנאה על קהילות בארץ ישראל שגולשות פה בפורום ואז שמישהו עונה לו חזרה לתת לו באן? נמאס תכלס נמאס, 3 שנים כבר אני בפורום הזה מהיום הראשון שהוא קם על הרגליים ולפני זה בMPDAN עם כמה מהשתמשים פה שעד היום הם גולשים בפורום וחלקם מנהלים ראשיים, 3 שנים ולא ראיתי שמשתמש אחד שמפיץ דברי שנאה לא רק שנשאר בפורום אלא גורם לאנשים אחרים לקבל באנים.
שוב, זה לא דיון שנאה. פשוט נמאס מכל הנושא המכוער הזה.