מצרכים:
3 ביצים
חצי כוס קמח
חצי כוס סוכר
2 או 3 תפוחים תלוי לפי הגודל
אופן ההכנה:
להפריד את הלבון מהחלמון
לחלבון(הלבן)להוסיף את הסוכר ולערבב(אם מיקסר למי שיש)
להוסיף קמח ולערבב (בכף(מרק) רגילה פשוט לערבב)
להוסיף את החלמון לערבב(אם כף)
לקלף את התפוחים להוציע את האמצע(את הגרעינים)לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות
לקחת מחבט(טיפ רצוי לשים שמן זין למי שאין מחבט טובה של חברה טובה אם ציפוי כדי שהעוגה לא תידבק)
את התפוחים לשים אל המחבט
את הבצק לשפוך אל התפוחים מלמעלה
לשים בתנור ב150 מעלות ל 40 דקות



ציטוט ההודעה





