אתם זוכרים שסיפרתי פה שרוצים לשנות לי את השם הפרטי לעודד אבל בסוף החלטנו לא לשנות? עכשיו ביום כיפור היה לנו הרבה זמן לדבר ולחשוב ביחד ובסוף החליטו כן לשנות כי רוצים לתת כבוד אבל לא לשם עודד אלא לשם אחר.. השם האחר שעלה זה גל.. שככה סבא שלי רצה לקרוא לנכד שיוולד לו.. הוא רצה לקרוא ככה לאח שלי אבל בסוף החליטו על איתי.. הוא רצה לקרוא ככה לי אבל בסוף החליטו על עדי.. ועכשיו בגלל כל הסיפור ובגלל שסבא שלי ביקש בצוואה שלו שכשיוולד לו נכד יקראו לו גל ובגלל שלא תיהיה אפשרות יותר לנכד חדש החליטו לשנות לי את השם.. אז כנראה שאחרי סוכות (או לפני).. כשתתקבל אצלנו בבית החלטה סופית אני אלך עם ההורים שלי למשרד הפנים והם ישנו לי את השם.. השם שלי עדי יישאר אבל כשם שני.. אני דיי מרוצה מזה אני לא כועס או משהו כי הם אמרו לי במפורש שאם לא הייתי רוצה לא היו מכריחים (מן הסתם).. אני מאוד אהבתי את סבא שלי ואם אני יכול לתת לו כבוד זה יהיה לי לכבוד להיקרא על השם שהוא הכי רצה ולמלא אחר הבקשה האחרונה שלו.. וגם זה יותר יפה לדעתי לקרוא על השם שהוא רצה ולא על השם שלו כי על שם מישהו שמת זה מזל נאחס כזה אני חושב..
בכל מקרה.. אני אמשיך לעדכן אתכם וכמובן כשייתבצע הצעד של החלפת השם.. בכל מקרה כאן תוכלו להמשיך לקרוא לי עדי :]] אבל הכי בעייתי אני חושב זה להסביר לחברים שלי.. קצת מוזר יהיה... טוב אולי זה סימן להתחלה טובה של השנה הזו... מי יודע.. משנה שם משנה מזל? :]]

ציטוט ההודעה