הראל סקעת, מירי מסיקה, מאיה בוסקילה ועוד הרבה כוכבים התכנסו לרגל הפרזנטציה הרשמית של פסטיגל 2007.
מאיה בוסקילה
כמו בכל שנה קצת לפני סוכות וקצת אחרי ראש השנה, מתקיימת פרזנטציה שמטרתה להציג את הפסטיגל לכלי התקשורת ולמכור את ההצגה לוועדי העובדים. כל זה קורה באולם אחד, שהשנה, בניגוד לשנה שעברה וממש כמו לפני שנתיים, נבחר להיות בביתן בגני התערוכה.
פסטיגל 2008 מיישר קו עם הטרנדים האחרונים ועומד רובו ככולו בסימן סיינס פיקשן וחזרה לעתיד.
גם השנה נבחר שם מיוחד - פסטיגל על הזמן, ושיר מיוחד - להיט האייטיז "מייג'ור טום", של הזמר פיטר שילינג, שקיבל מילים עבריות.
משתתפים מיוחדים: מירי מסיקה בתפקיד הנביאה אניגמה, הראל סקעת בתפקיד קול העתיד, שלשיית "הפיג'מות" בתפקיד המדענים טריק, שטיק וגאדג'ט, מאיה בוסקילה, תום אבני, עדי הימלבלוי, יובל המבולבל ועוד רבים וטובים.
בכניסה לביתן אחד בגני התערוכה מחכה לנו אוכל ים תיכוני ועוד מאכלים שלא יכולתי לשים את האצבע על שמם, גם את היד לא שמתי, כי חנוך רוזן אמר שלאחר הפרזנטציה, מצפה לנו כיבוד נוסף, כזה שחתונה ברסיטל נראית לידו כמו סדר ראש השנה. חשבנו שזו הזדמנות מצוינת לדבר עם האמנים העייפים והמורעבים.
אם מתחשק לכם לדעת לאיזו זמרת ניתן השם "נפרטיטי", הכינו 169 שקלים והגיעו לפסטיגל על הזמן.
קרידט למוזיקה 24!





