אני בן 15...
אני וחבר שלי יצאנו היום עם כמה בנות ואני מרגיש שקצת שיעממתי אותם כי אין
על מה לדבר!!!!
אוף איזה מעצבן זה!!
בבקשה תגידו לי מה לעשות כי כנראה אני ילך איתם גם מחר!
תודה רבה לעוזרים!
אני בן 15...
אני וחבר שלי יצאנו היום עם כמה בנות ואני מרגיש שקצת שיעממתי אותם כי אין
על מה לדבר!!!!
אוף איזה מעצבן זה!!
בבקשה תגידו לי מה לעשות כי כנראה אני ילך איתם גם מחר!
תודה רבה לעוזרים!
|
|
מה הסיפור, יש מלא נושאים שאפשר...מוזיקה/ לימודים /ספורט /שעות פנאי/ מה את עושה בחג בלה בלה...לא חסר....
אני בין בנות (לא שיוצא לי הרבה אבל עדיין) לא הולך ומדבר לכוולם או משו...אני מוצא אחת מדבר קצת מכיר בלה בלה ...
אם בא לך נסה את זה
לכו לאיזה סרט
דברו עליו
מה אין על מה לדבר
איזה שטויות...:/
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אולי הבעיה היא בבנות ולא בך.....? חח
אין לך יותר מדי מה להתרגש
באמת שזה בסדר.
דבר חופשי תחפור הרבה.
תהיה מי שאתה.
הם יתרגלו :]
חח מכיר את זה :]
גם לי קורה לפעמים, לכו לראות סרט יהיה טוב .
נסה להיות יותר חברותי אחי
בנות מחכות שתזרוק להן מילה
סתכל לה על הפלאפון - קח לה אותו ותתחיל לשחק בו (אל תחטט יותר מדי)
ואם אתה רוצה להתחיל עם מישי אתה חייב להעיף את חברות שלה ממנה הצידה כי ליד חחברות שלה היא תמיד תעשה פוזות
דבר על כל דבר אחי
בנות זה אותו דבר כמו בנים פשוט עם....טוב נו הבנת
מעצב גראפי לכל מטרה.
אין דבר כזה אין על מה לדבר...
מה שעולה לך לראש.. אל תתבייש..
ואולי גם CHOPSUEY צודקת.. אולי הבעיה היא בבנות.. יש את הבנות היבשות האלה שלא זורמות ואוהבות לעקוץ.. אם זה ככה אז תחליף בנות
שמע, אני מכיר את הבעיה שלך. אתה מפחד ממה שהם יגידו לך אז אתה לא אומר כלום, שמע. אתה צריך להשתחרר מההרגשה הזו ויותר להיות חופשי, סה''כ בנות. למרות שיש את הבנות שתוקעות למשל אני שונא כאלה בנות ובכלל אנשים שאתה אומר "חכו אני גם בא" אז אומרים לך "אה אתה לא פלפל?" וכאלה דברים : | אם הם כאלה שאין לך על מה לדבר איתם ויבשות באמת תחליף חבר'ה אבל עם הן ביצי'ות תישאר איתםהכי כייף ביצ'יות. הייתה לי חברה כזו פעם, כל שיחה היא אומרת שהיא שונאת אותי חחחחח ובסוף כל שיחה היא אומרת שהיא אוהבת אותי. כמה שהם רעות הם מצחיקות וחמודות שבא לטרוף
![]()
נערך לאחרונה על ידי -עדי-; 01-10-2007 בשעה 09:55.
אמ.. דבר ראשון יש מלא נושאים אפשריים לדבר עליהם!
למשל "מוזיקה, ספורט,בנים בנות ,מחשבים.
ובלי שום קשר בדרך כלל בנות אוהבת בנים מצחיקים!
ואולי פשוט הבעיה היא בבנות האלה ,אולי הם מרובעות או ההפך .
maayanhos=]!!! י!
אתה צריך לדבר איתן כמו שאתה מדבר עם כולם על דברים שמעניינים אותך ואולי נושאים שמשותפים לך ולהן כמו ביצפר ודברים כאלה לא יודעת בדיוק =|
אבל אל תתבייש לדבר על דברים שאתה רוצה
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
תאכלס בנות זה כמו בנים... בדר"כ מדברות על אותם הנושאים. עצם העובדה שהן בנות זה לא אומר שאין מה לדבר... פשוט זה משהו בקונספציה שלך זה הכל. נסה לדבר איתם על מה שאתה אוהב ותיראה מה יקרה סה"כ אתה אמור להיות עצמך - כרגיל... כל השאר יזרום לבד.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()