קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [דיון] עצות שימושיות למהירות השחייה.
    על ידי Or_Zalmanovich בפורום ספורט כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-02-2012, 21:22
  2. [מידע] עצות שימושיות כיצד להתנהג עם הכלב החדש:
    על ידי Scofield בפורום בעלי חיים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-09-2011, 18:06
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-03-2006, 12:57
  4. תיראו ותנו עצות..
    על ידי הגולש על האש בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 21:29
  5. קבלו כמה עצות קטנות לחיטוב הגוף!!
    על ידי ran_dana בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 21:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

עצות שימושיות לטיפול בכוויות על פי הרפואה הסינית

  1. #1
    משתמש ותיק האוואטר של -עדי-
    תאריך הצטרפות
    11/2004
    הודעות
    6,053
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם אכל בישביל חווה תפוח, בישבילך אני יאכל פרדס שלם

    ברירת מחדל עצות שימושיות לטיפול בכוויות על פי הרפואה הסינית

    1. כוויה דרגה ראשונה:
    מדובר בכוויה שטחית לגמרי. ניתן לטפל בגרד או בגירוי העור בעזרת משחות כמו, קלנדולה, אלו-וורה, ארניקה וטראומיל. במקרים רבים ניתן להסתפק בשמירת הניקיון בלבד. באם הגרד מציק לאדם אפשר להוסיף משחות המכילות אבץ . מקלחת מים קרים גם היא עוזרת בחלק לא מבוטל של המקרים.

    2. כוויה דרגה שנייה:
    שטחית: הכוויה לרוב שטחית למדי ואינה מהווה בעיה רפואית ולרוב לא צפויים סיבוכים. הטיפול המומלץ כולל: משחות במו קלנדולה, אלו-וורה,ארניקה וטראומיל, מצליחות למנוע את רוב תופעות הלוואי המוכרות- גרד, שינוי בפיגמנטציה. לרוב אין צורך בטיפול נוסף. חשוב לדעת כי ברגע בו אנו פורצים את השלפוחית, המקום יכול להזדהם. המשחות דלעיל מונעות את הסיבוך הזה.

    עמוקה: בכוויה דרגה שנייה עמוקה יתכנו שינויי פיגמנטציה ו/או זיהומים. המשחות דלעיל מונעות את הצורך בטיפולים נוספים, ברוב המקרים. מקרים אשר נוטים להסתבך בזיהומים או אנשים להם נטייה לפיגמנטציה, אצלם יתכן וכדאי לשקול תוספת טיפולית כמו, מי-אוזון, טיפולי לייזר בעל עוצמה נמוכה, טיפולי ביו-תהודה.

    3. כוויה דרגה שלישית:
    שטחית: מרבית המקרים הללו מגיעים לעזרה רפואית כזו או אחרת. מרבית המקרים נחבשים עם סילברול ואף עם לידוקאין בכדי למנוע כאבים וזיהומים וכן גם מוצעות משחות סטרואידיות על מנת להקטין את נזקי ההצטלקות. הטיפול אולי מפחית את אותם הסיבוכים אך יכול לעורר הצטלקויות ועד כדי תגובה קלואידית ( צלקת עבה ביותר). ההמלצות הטיפוליות כוללות: מי-אוזון, לייזר או ביו-תהודה. ניתן לעבוד על הגוף בשלב הכרוני בעזרת אוזון על הגוף וביו-תהודה, טיפול בדיקור יעיל ביותר לזרז ההחלמה ולמנוע סיבוכים.
    עמוקה: מקרים אלה נמצאים באשפוז זמן ארוך יחסית. בין ההמלצות הטיפוליות הרגילות הם גם שומעים על הצורך בשתלי עור. הנטייה לזיהומים היא גדולה והיכולת החיסונית של הגוף קטנה משמעותית. יכולת שמירת חום הגוף פחותה משמעותית, מאזן הנוזלים והמלחים בגוף מתערער, יש אובדן חלבונים ניכר ביותר, אספקת הדם המקומית נפגמת וכך גם יכולת הניקוז. כושר ההחלמה ירוד בשל כל הבעיות דלעיל. הטיפול הרגיל כולל ? השתלה לפי הצורך, כריתת רקמות נמקיות, רחצה, משחות המכילות סילברול ולידוקאין ובשלב מאוחר יותר גם משחות סטרואידיות עם אנטיביוטיקה. בשל עומק הפגיעה משך ההחלמה ארוך ומלווה במקרים לא מעטים בצלקות קלואידיות. ההצעה שלנו כוללת: טיפול באוזון תוך ורידי, מי-אוזון, לייזר, דיקור ואולי גם צמחי-מרפא וביו-תהודה. בהמשך ניתן להשתמש במשחת טראומיל. כל זה יכול לקצר משמעותית את משך האשפוז, יכול למנוע צורך בהשתלות, הרבה פחות צורך בכריתת רקמות נמקיות, ההחלמה מלאה יותר וכמעט ללא סיבוכי זיהומים או הצטלקויות גסות. סכנת החיים של החולה פוחתת משמעותית עם הטיפולים האלה. הבעיה כאן, שחייבים להיות תלויים במטפל מוסמך ובעל יכולת לטפל בשלל המרכיבים אותם ציינתי.


  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתקדם האוואטר של -Sefi-
    תאריך הצטרפות
    05/2007
    גיל
    34
    הודעות
    618
    לייקים
    0
    נקודות
    83
    משפט מחץ
    יש לך עיניים כמו הים רק חבל שהאף שובר גלים..
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה לא ידעתי את כל זה...

  4. #3
    משתמש מכור האוואטר של DMAN
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    34
    הודעות
    1,798
    לייקים
    1
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    הבגדים מספרים לאחרים מי אנחנו, אל תצאו בחוץ ערומים!!
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    פששש תודה אחי היום בדיוק נכוותי חחחח


+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,981 | הודעות: 8,173,568 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect