יש לי ידידה שנפרדה מחבר שלה לפני לא הרבה זמן ושניהם די מדוכאים ואני די דלוק עליה אבל חבר שלה שהיא נפרדה ממנו הוא החבר הכי טוב שלי ואני לא רוצה שזה יצא כאילו אני דופק אותו מה לדעתכם אני צריך לעשות?
לעוזרים
יש לי ידידה שנפרדה מחבר שלה לפני לא הרבה זמן ושניהם די מדוכאים ואני די דלוק עליה אבל חבר שלה שהיא נפרדה ממנו הוא החבר הכי טוב שלי ואני לא רוצה שזה יצא כאילו אני דופק אותו מה לדעתכם אני צריך לעשות?
לעוזרים
|
|
אם אתה ממש אבל ממש אוהב אותה רק אז תדבר עם חבר שלך על זה
אם הוא באמת רוצה להפרד ממנה הוא יגיד לך אחי לך על זה
אבל במקרה אחר אתה תצא די מניאק
לא ממליץ לעשות כזה דבר
אני ממליץ לך לחכות כמה זמן לראות מה נסגר איתם ואם הם יפרדו חכה קצת ואז תתקרב אליה לאט ותדבר עם חבר שלך לפני זה
אף אחת לא שווה את החברות שביניכם
מעצב גראפי לכל מטרה.
אני חושבת שקודם כל בלי קשר לזה שהוא חבר שלך אתה לא צריך לעשות כרגע כלום כי אתה אומר שהיא מדוכאת ואין טעם סתם לעשות משהו עכשיו עדיף לחכות קצת ואז לראות מה קורה.
אבל בכל זאת בקשר לשאלה שלך
אני לא חושבת שקשר שמתחיל ככה עם האקסית של החבר יכול להיגמר ממש טוב במיוחד אם אתה לא מאוהב בה קשות ולא יכול לחשוב על עצמך בלעדיה.
חברים זה לפני הכל ואני לא חושבת ששווה לאבד חבר בגלל משהו כזה אלא אם כן לא אכפת לו שזה משהו שאתה צריך לברר.
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
היא כבר נפרדה ממנו היא כאילו לא ממש ישבת בבית ובוחה היא מחפשת מישהוא חדש ובנוסף אני לא יודע איך להגיד לחבר שלי את זה מה אני פשוט יגיד לו:אחי שמע אני רוצה לצאת עם חברה שלך לשעבר זה בסדר מבחינתך?
Look at the stars,"
And everything you do,
תודה רבה לך עזרת לי מאוד אני יבדוק אם זה משהוא ששוה לסכן חברות בשבילו לפנה תודה רבה
אבל איך אני יכול להתקרב אליה בלי שהיא תבין שאני מרגיש אליה משהוא?
אחי אולי פשוט תתחיל לדבר איתה על נושאים מזדמנים למשל אחרי מבחן בהיסטוריה סתם דוגמה:"איזה קשה היה המבחן" "כן" "וגם המורה המעצבנת הזאת לא מסבירה" "כן זה לא בסדר שהיא לא מסבירה" ואז להתחיל לגלגל עיניניים עד שמגיעים למצב של פגישה ואז ככה שוב ושוב עד לרגע שאתה יודע אם היא רוצה אותך או לא כמובן שאתה לא יכול לדעת בוודאות אבל סיכוי סביר שההשערה שלך תהיה נכונה
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
אם זה סתם כזה עזוב אותה אני מאמינה שמה שלא היה בלאגן...=[
אבל אם אתה דלוק עליה מאוד אז דבר עם חבר שלך!
אולי הוא יסכים ואם לא תחשוב תחשוב את מי אתה מעדיף...
221128820
maayanhos=]!!! י!
אל תיתן למחשבות האלה לשלוט בך, החבר שלך נפרד ממנה זהו, אתה רוצה. שאל אותו עם זה סבבה, ותלך קדימה
Look at the stars,"
And everything you do,
תודה רבה
לא משנה מה תחליט לעשות בסופו של דבר, תיידע את החבר שלך
נאי אישית לא יודע מה להגיד לך, תלוי כמה אתה דלוק עלייה וכמה זמן
ב. תחכה קצת שזה יעבור לשתיהם פחות או יותר
חכה ותראה מה קורא ואז תשאל אותו מה דעתו אחרי כמה זמן
אחייי מתחנן אל תעשה כלום
תאמין לי מניסיון
שכח אותה עבור למישהי אחרת